Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth pracuje ako testujúca užívateľka novej "web chat" siete The Den. Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom alebo užívateľkou z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Keďže polícia je bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. S odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitla v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa tvárou v tvár narušenému psychopatovi? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

vteco 

všechny recenze uživatele

Pokud se někomu podaří dostat přes úvodních 30 minut, které jsou víc než jen úmorně nudné, objeví poměrně dobrý příběh se slušným nápadem a dokonce i fungujícím prostředím. Ovšem tohle všechno v podání strašných herců, bídné režie, nulové atmosféry, nepředstavitelně otravného sekání kamery a o tuposti postav ani nemluvně. Další z podprůměrných hororů, kterých je každý rok více než dost. /35%/ ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Kamera, akce!!! Tak jsem se přeci jen dočkal. Po kvalitním FF Megan is missing jsem dostal další, ještě o třídu lepší snímek, zachycující nástrahy internetu, obzvláště video chatů. Film se rozjíždí takmér od 15 minuty, takže není čas na kraviny. Hlavní protagonistka je vážně kus, ale čekají ji krušné časy. Kamera se konečně netřepe, snímek vypadá opravdu reálně a je tam i pár scén, které potěší nejednoho diváka. Přiznám se, že jsem se jednou i pořádně cuknul. Film jede na plné obrátky, takže se těšte na atmosférický začátek, který směřuje ke skvělému, adrenalinem nabitému konci. Bomba! ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

A co jako? Internet je fůůůj, protože jsou na něm různé perverznosti? Protože nevíš, s kým mluvíš? O tom mluví na školách policajti dnes a denně. Prostě sledujeme pipku, která provádí internetový výzkum a blbě to dopadne. Nic se nedozvíme, nic nevíme, jen sledujeme, kdo a jak kdy zhebne. Často ani nevím, kde a čí kamera je zrovna online a jak to, že je online? (Policajti v baráku.) A vlastně to zpětně nedává vůbec žádný smysl, nehledě na to, proč by se někdo obtěžoval takovými kravinami. Jako jo, chápu, online verze třeba Death Race nebo Running Man, ale prostě je to... pitomé. Svou pitmostí mi to připomnělo seriál CSI: Cyber, kde hackují mobily pomocí nabíječky. Dobrý komentář od Pepinec ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ech, tyhle moderní novinky. Jakmile děj a film opustil plochu počítače hlavní hrdinky, on sám a cokoliv, čím mohl zaujmout, šli do kopru a stala se z toho jen další rádoby moderní technologická sračka. Ani ten pomrkávající sociálně kritický jakože závěr tomu vůbec nepomohl. Prostě ztráta času, jako skoro vždy, když se nějaký film točí jen kvůli stylu, jakým by mohl být natočen a ne kvůli příběhu. A přitom hlavní hrdinka byla docela sympatická. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Není to tak dlouho co jsem hodnotil Unfriended a nečekal bych, že dílo na podobném principu mne dokáže opět zaujmout a ve výsledku možná pobavit ještě více. Kuprospěchu hraje především délka, neboť to vážně odsejpá a člověk se tak ani na chvíli nenudí. Již zmíněné Unfriended mělo možná lépe vybudouvanou temnou atmosféru, ale co The Den postrádalo v ní, si vynahrazovalo grafičností a nápaditostí akčních záběrů. Také hodnotím kladně mnohem větší přehlednost toho, co se zrovna odehrává na obrazovkách. A i když některé záběry natočené na nekvalitní kamery mobilních telefonů byly paradoxně chaotičtější, zpravidla to ničemu nevadilo a vlastně to spíše přispělo k autentičtějšímu prožitku. 90% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V súbore, do ktorého si Elizabeth (Melanie Papalia) zapisuje vykonané videochaty, je zapísaná aj osoba z Českej republiky. (Marceloo)

Reklama

Reklama