Reklama

Reklama

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (292)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak upřímně nechápu co se zase zdejší bandě kverulantské nepozdává. Když Statham konečně po téměř pěti letech nepočítám li jeho účast v Expendables, natočí koukatelnou akční sólovku, tak se tu všichni jenom předhání v tom jak by ji odjebali, ale ok chápu asi ho máte radši v těch pseudo psychologických sračkách typu Crazy Joe nebo Wild card, kde se snaží o jakési dramatické herectví či co... No dobrá jak chcete, tak si to užijte, já si radši užiju pořádnej akčňák. Už ta úvodní sekvence ve stylu Bondovek je naprosto super. Pak to pravda trochu ustrne máme tu nějaký ty kecy a scény z manželkou, ale na rozdíl od jiných tady mám už od Mačety Jessicu docela rád a tak mě nijak nenudili a nesrali. No a v druhý polovině se rozjede napínavej a zajímavej akční film s příjemným rkovým ratingem a spoustou kreativních nápadů. Pravda ten místy trochu zběsilej střih to občas kazí, ale neměl jsem pocit, že by ty akční scény byli nějak extrémně nepřehledné a Tommy Lee Jones byť je tu opět jenom na pár minut působí určitě líp než v Bournovi kde budil dojem starce nad hrobem v posledním tažení, takže já jsem celkem spokojenej, ale to bude asi absencí té věci co se maže na chleba.70% ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

No já zírám můj první Statham v kině, no úplně první solovka na které sem byl v kině, už možná byl v kině, ale nikdy né sám, takže tohle je historický zlom. A je to dobrý, fakt dobrý, hned úvodní bitka mně zarazila do sedačky a já se těšil na další dobrodružství pilného zabijáka. A ty jeho mordy "ať to vypadá jako vražda" se povedli, dalo by se říct, že sou o level výše. To ve vězení je na prvním místě, ale i zbytek filmu je výborný. Akci nelze nic vytknout, bitky sou drsný, přestřelky, rychlý, je teda fakt že hlavní záporák se zmůže jenom na píchání Stathama do prdele klackem a pravá ruka záporáka, zase na zbabělé utíkání a dobře mu tak, ale ten zbytek je naprosto skvělý. A přitom sem hlavnímu záporákovi žral to že je to ukrutně zlý hajzl, co vraždí koťátka, štěňátka a želvičky, takže to co nepředvedl mně mrzí. Moje jediná obava, už od začátku filmu směřovala k ženě pro kterou všichni chlapi zabijou, bál sem se že Jessica tady bude hrát takovou tu husičku, co se nechá unést a bude brečet, řvát a mně to bude srát . A jenom dobře že takovou roli tady nemá, dalo by se říct že je to holka od rány. No a k Tommymu, tady má asi nejlepší výkon, zatímco u Bourna syndromu byl na umření, v Criminalu podal velice dobrý výkon, tak tady je prostě vtipný a zajímavý. Jinak maximální spokojenost......tedy je tady ještě něco, Statham v jedné scéně vystrčí hlavu z poklopu a jeho výraz ve tváři, je doslova komický. Škoda ze začátku to mohla být koule, takhle to bude čtverec, ale furt dobrý, v budoucnu určitě pustím. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ani druhý zabijácký Mechanik se nevyhnul zbytečnému žvanění, ale nebylo ho tolik, jako v předchozím díle. Jakmile se film přes ty hluchá místa s konečnou platností přenesl, navázal na výbornou úvodní sekvenci a nabídl klasickou stathamovku se vším, co k tomu patří. Jen tu Jessicu bych vyměnil. Hezká holka to sice je, ale tady to její hraní nestačilo ani na akční béčko. 70% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Zřejmě nejhorší Stathamův film. Tohle není vzkříšení, to je čisté K.O. Bohužel tím, kdo jde k zemi je Statham i s celým filmem. S výjimkou bazénové akce, je to nuda k nepřežití, plná pitomostí, které neobstojí dokonce ani v ringu béčkových ptákovin. Jak někdo otevře pusu vypadne z ní pitomost, a totéž platí o motivacích a skutcích všech přítomných. Scénárista po lobotomii vrší jeden logický laps na druhý v takovém množství, že se v nich film utopí dřív než se stihne rozjet. „Musí to vypadat jako nehoda…“ no, s výjimkou bazénové akce, nevypadá. Stathamovy akce jsou nenápadné asi jako slon, který se prožene skladem porcelánu. Smysl té komplikované uberfinty s Tommy Lee Jonesem je tak sofistikovaný, že mi vůbec nedává smysl. Ale co, hlavně že to bouchlo a pyrotechnici si užili. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

No tak ako som vkladal nadeje do Denisa Gansela po jeho vybornom filme Die Welle z 2008, tak tento film bola slabota. Stathamovky jaxi netahaju ludi, v kinach film zhorel, prilis vela osobnych subojov, Jessica Alba je sice nadherna, ale sama to herecky nestaci utiahnut. Skoda, dalsie pokracovanie, ktore vyfucalo do prazdna : 40 % ()

Galerie (135)

Zajímavosti (6)

  • Sovietsky pamätník v Bulharsku sa nenachádza neďaleko prístavného mesta Varna, ale v horách, zhruba 300 kilometrov od pobrežia Čierneho mora. (MikaelSVK)
  • Arthur Bishop (Jason Statham) nosí hodinky Omega Speedmaster Professional a IWC Aquatimer Automatic 2000. (Liqid)
  • Film se natáčel na čtyřech kontinentech a v šesti zemích: Austrálie, Evropa (Maďarsko), Jížní Amerika (Brazílie) a Asie (Kambodža, Thajsko, Malajsie). (kellne)

Reklama

Reklama