Reklama

Reklama

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (293)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

V roce 2011 vzniknul film Mechanik zabiják. tento film byl temný, pochmurný a vůbec to nemělo nic společného s tímhle- Mechanik Zabiják: Vzkříšení je totiž jedno klasické béčko. Mechanik Zabiják: Vzkříšení opravdu připomíná staré filmy s Van Dammem nebo Seagelem ale je to tak béčko až je to zábavné. Zábavné jsou sekvence když se Bishop připravuje na vraždění svých cílů. Akce je svižná a zábavná ale z našeho hrdiny se časem stává nesmrtelný člověk který je vždy ve správné situaci vybaven. Ale to je u béček už klišé takže nic nového pod sluncem. A když jsme u toho. Tommy Lee Jones je herec který toho hodně ve svém životě dokázal. Zasloužil by si tedy už jenom důstojné role. Ale tady dostal roli ve které vypadá jako starší hipster. Jo už ani ti starší herci nemají dost důstojnosti. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

O dvě třídy lepší jak původní Mechanic, zejména díky lepšímu příběhu a konečně i postavám, na kterých divákovi záleží. Místo divného Fostera je tu stále velmi pěkná Jessica Alba, která navíc i velice solidně hraje. Akce je více, prostředí je rozmanitější a Tommy Lee Jones v roli bohémského gangsty to v závěru děsně rozsekává. Pořád nic extra objevného, ale tentokrát už nenudící akční zábava. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že z prvního dílu si pamatuju úplnou tužku, snad jen, že tam hrál Ben Foster. Do toho druhého jsem vstoupil střízlivě, nic moc jsem neočekával, snad kromě standardní stathamovky, jehož subžánr jsem si hlavně v minulosti poměrně oblíbil. Faktem je, že druhej Mechanik je celoplošná old school záležitost v novém hávu se všemi možnými klišé, která však šlape od začátku skoro až do konce konstantním přísunem akce, která je hezky po Stathamovsku svižná, líbivá a dá vám snadno zapomenout, že kdy nějaký první díl vůbec byl...7/10 ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý patrí do rady oddychových večerných filmov, s nenáročným dejovým podnetom, skôr len výraznou akciou, ktorá ma osloviť diváka. Jednoducho sa Vám ten film zapáči, alebo nie, podobne ako filmy Kuriér, Jack Reatcher, Bond a podobne. U mňa bola misia splnená, nie len čo sa týka akcie, ktorá najlepšie vyznela pri konečnom ovládnutí lode, ale najviac potešilo obsadenie Statham a Alba. Kašlem na všetky klišé, hodnotím streľbu a údery, ktorých bolo veru dosť. Za mňa 70%. Zmena režiséra bola výborná voľba - oproti prvému dielu Mechanik veľký krok vpred. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

No úplně zbytečné pokračování a výplach. Tupější to opravdu být nemohlo po všech stránkách, zvlášť demence u všech záporných postav je iritující. Děj je jednoduchý jako leporelo v mateřské školce a o proti předchozím dílům se nedočkáme žádných náznaků zvratů. Jason Statham dělá nepřetržitě fašírku z nepřátel a je to nejpozitivnější na celém filmu. Akce dobře utíká, jen v některých momentech je to opravdu moc a vyloženě Mcgyverovy pokusy jsou k smíchu. Krom lehce nadprůměrné akce nemá film co nabídnout......4/10 ()

Galerie (135)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel na čtyřech kontinentech a v šesti zemích: Austrálie, Evropa (Maďarsko), Jížní Amerika (Brazílie) a Asie (Kambodža, Thajsko, Malajsie). (kellne)
  • Kredit režisér druhého natáčecího štábu sdílí Vic Armstrong a Allan Poppleton, který na filmu ještě pracoval jako koordinátor kaskadérů a soubojů. (Rominator)
  • Skladba, ktorú si prehráva Arthur Bishop (Jason Statham) na LP platni, je "Suffocation Blues" od skupiny Black Pistol Fire. (Laslo)

Reklama

Reklama