Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendární závoďák Blesk McQueen z ničeho nic zjistí, že ho nová generace závodních aut poslala mimo závodní dráhu, kterou nade vše miluje. Zpátky do hry mu může pomoci pouze mladá automechanička Cruz Ramirezová, která však sama pomýšlí na vítězství a inspirace od Doktora Hudsona Horneta. Slavný závoďák s číslem 95 musí ve Zlatém pístu všem dokázat, že nepatří do starého železa. (Falcon)

(více)

Videa (37)

Trailer 4

Recenze (264)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Auta jsem nikdy moc nemusel, oba díly jsem viděl jednou a už si z nich moc nepamatuji, ačkoliv by bylo rozhodně lepší si před trojkou jedničku zopakovat (hrozná dvojka se ignoruje). To jsem ovšem neudělal a začátek pro mě tedy byl o něco problematičtější, ale nakonec jsem se naladil na správnou vlnu a musím uznat, že síla, jakou Auta 3 zapadly v kinech plně vynahrazuje kvalita filmu samotného. Jistě, už dávno to není ten Pixar, který tak milujeme, kvalitou jsme někde na úrovni Hledá se Dory, ale u mě ji auťáci mírně převyšují. Celkově bych řekl, že příběh Bleska McQueena a spol již byl završen a že by se interní zdroje měly zase nahrnout do jiných značek, nejlépe těch nových a originálních. Vlastně mi ale myšlenka těchhle sequelů po tak dlouhé době nevadí. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem trošičku více zábavy od tohoto výborně vypadajícího pokračovaní. Originalitou příběh nekypí, ale nadá se upřít plno nápady, které občas příjemně překvapí a potěší. Animák určitě brzdí střední pasáž, která se táhne v typickém klišé duchu a i přes sympatické autíčka jsem od Pixaru zvyklý na jistou úroveň a nestačí pouze výborná animace se vším ostatním na půl plynu. Závěrečné předávání štafety McQueena mě úplně nepotěšilo a od mega závodu si slibuji vyšší obrátky. Auta patřily k těm pixarovkám, zaměřené více na děti a tak to i zůstalo. Wou efekt jedničky se nedostavil a otázkou zůstává, zda již trojka nepřišla pozdě.......6/10 ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele

(8/10). Na první díl Aut to nemá, ale dvojku tento díl předčí. Ukazuje, že technologie jde stále dopředu a že McQueen jako třeba Usain Bolt musí uznat, že přišel čas předat štafetu mladším. Vizuálně je to pastva pro oči a ze začátku to má skvělé tempo. Poté to na chvíli poleví, ale závěr je opět skvělý. Že to jsou Auta, na kterých jsem vyrůstal tak je mi líto jim nedat 5*..Zaslouží si to. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Kvalitatívne lepší diel ako bola pomerne nevydarená dvojka. Je tu mierne znížený, no i tak krásny a luxusný rozpočet, ktorý bolo určite vidno. Vizuálne veľmi vydarené. 3D síce o niečo slabšie, ale aj tak je na čo pozerať. Dejovo pomerne fajn. Decká budú mať radosť, no vážnejšie reči v niektorých scénach len ťažko strávia. K lepšiemu hodnoteniu mi niečo predsa chýba, takže ostávam pri priemernom hodnotení. 65% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Auta" mě ani napotřetí nezklamala, vlastně bude ještě o něco lepší a emotivnější než ta předchozí. Tady se na nic nehraje, vrací se ke kořenům. Na některé postavy se trochu zapomíná, ale je to ve prospěch nových, zajímavých, jako jsou Cruz a Smokey. Kdyby se končilo tímhle filmem, nezlobil bych se. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (19)

  • V mnoha scénách, jako například při odvozu Bleska do nového centra Nerezky, nebo při zkoušení rychlostní jízdy na pláži, nesedí stínová kompozice, stíny zde buď chybí, nebo jsou v každém záběru z jiného směru. (PAULOO)
  • Po titulkách nasleduje ešte krátka scénka. (ČSFD)
  • Autá 3 sú posledný film, ktorý napísal Daniel Gerson. Tento scenárista podľahol rakovine mozgu 6. február 2016 vo svojich nedožitých 50tich rokoch. (LuiCJ)

Související novinky

Pixar se vydá cestou originality

Pixar se vydá cestou originality

16.05.2019

Pouze jeden z pěti posledních filmů od studia Pixar nebyl pokračováním zajeté značky. Tím snímkem byl Coco, zbylé tvořily Hledá se Dory, Auta 3, Úžasňákovi 2 a letošní Toy Story 4: Příběh hraček. To… (více)

Toy Story 4 dorazí v létě 2017

Toy Story 4 dorazí v létě 2017

07.11.2014

Pixar nám příští rok nabídne hned dva originální filmy. V hlavě bude příběhem pěti emocí malé holčičky a The Good Dinosaur nám představí apatosaura s dobrým srdcem. Od roku 2016 se ale Disneym… (více)

Reklama

Reklama