Reklama

Reklama

Teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou (Odeya Rush), která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine (Jack Black), autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (320)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že na druhé shlédnutí se tento film tváří daleko přívětivěji než když jsem ho viděl poprvé. Poprvé mě rozčilovali hlavně ti haranti, u kterých se to moc nezměnilo. Na druhou stranu musím uznat, že během sledování jsem si přišel jak kdybych v dětství koukal na Jumanji. A tím si mě nakonec získal. Husí kůže možná není nejlepší fantasy hororová komedie, ale pořád je to něco, co se dnes moc netočí. A hlavně to má i občasný vtip (hlavně fízlové), pěkné efekty, nápaditý příběh a Jacka Blacka. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Skôr horor pre tých menších. Nikto neumrie nikomu sa nič nestane a vlastne sa predstavia temer všetky potvory R.L. Stinea, ktorý strašil hlavne malé deti. Komicky nedotiahnuté, strašidelnosť pre nás väčšie deti nulová. jediné čo poteší je schopné CGI a hlavne sa to moc neťahá. Inak škoda, už by som aj uvítal nejaký film s Jack Blackom, pri ktorom sa aj pobavím ako za starých časov. ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

Jack Black is back ! A je to jenom dobře, protože tenhle skoro padesátník mě vždycky dokázal pobavit. A konečně se někomu povedlo z celé té přehršle přeslazených amerických teenagerů vybrat pár děcek, který nevypadají divergentně, nebo hůř ,rezistentně. Pocit evokující návrat k Jumanji je ale na místě. Jenže to vůbec nevadilo, film přišel se spoustou svých monster nápadů a nestihl jedinou minutu nudit. Bezva ! Pobavenej minimálně na 80% P.s: Werwolf mi nápadně připomínal vlka z Nu Pogodi, už jste někdy viděli vlkodlaka v trenclích a prorvanou špičkou tenisek? :) P.p.s: Horor nečekejte. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hu(p)sina? Ani moc ne. Klasická teenage oťukávačka při které Občan Black či ten mutující nerd s předkusem občas vypotí vtípek a mezi tím víří digitální mrdník ala posledních patnáct minut Chaty v horách, jen samozřejmě v jakési kinder-friendly verzi jako by Sony obejmula urnu strýčka Disneyho. Není to sice průser o velikosti Gulliverovy ranní stolice, ale reputaci v oboru hraných filmů si Letterman příliš nevylepšil.. Co se týká mých soukromých děsů, byl tam jenom klaun. Na obřího pavouka, Michala Davida a filmy Marie Poledňákové naštěstí nedošlo.. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Odlehčená rodinná kravinka, kterou Jack Black už potřeboval, jelikož hitovek v poslední době moc neměl. Husí kůže (jak zní krásně v překladu název filmu) si vůbec na nic nehraje a já mám vlastně čas od času nějaké to nenároční pokoukání rád, takže jsem byl celkem spokojen. Na dvojku jsem zvědavej, ale na kino bych to asi neviděl...60% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • R.L. Stine, tvorca knižnej predlohy, sa vo filme objaví v jednej scéne ako pán profesor Black. (figliar)
  • Když Zach (Dylan Minnette) jde s Hannou (Odeya Rush) v noci do lunaparku, má ve scéně u domu jasně opálený krk zezadu. Během scény v lese ale krk spálený nemá, a když se vrátí zpět k domu, opět má krk spálený. (jujec)
  • Natáčení probíhalo v Atlantě v USA. (willy1)

Související novinky

Husí kůži čeká pokračování

Husí kůži čeká pokračování

19.01.2017

Předloňská fantasy Husí kůže stála 58 milionů dolarů a vydělala 150, což v hollywoodské matematice znamená dvojku. Studio Sony ji naznačilo už loni v dubnu, teprve nyní je ale všechno jisté a dokonce… (více)

Reklama

Reklama