Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (270)

bourec 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy z vesnic,to mě vždycky hodně bavilo.Ale film prošpikovanej těma nejprovařenějšíma hercema Primy a Novy,s celkem sympatickou,ale krutě přehrávající,teda hlavně zezačátku ,Annou Kadeřávkovou,jejíž přerod z uřvaný krávy,v holku celkem v pohodě,byl neskutečně násillnej bez jakýhokoliv vývoje v ději.Vtipů tam bylo jak šafránu,děj jako celek o hovně,nebylo to vůbec dobrý.A korunou na tomhle drahokamu je A.Mišík,ten je celken na vopřesdržku.Slabý.20%. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava Victoria není z Venuše, ba očividně ani ze Sluneční soustavy. 1) Jasně, že je to komedie. Ale v někde v zadním koutku své duše cítím, že Victorie není jen autorská fikce. Podobné týpky jsem viděl v reality show Zlatá mládež Takže fakt existují... 2) Zřejmě nejdůležitější informaci, kterou si z filmu odnáším, je zajímavost komentátora Stoky: Adam Mišík (Tomáš) se kvůli roli prý musel naučit řídit traktor. ()

Reklama

troufalka 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že podle plakátu a názvu jsem čekala další romantickou slátaninu, ale nakonec jsem byla příjemně překvapená. Byť se dá příběh označit za současnou červenou knihovnu s jasným scénářem a předvídatelným koncem, má film zajímavé momenty, které vnímám jako přísliby lepších časů. Povedlo se výstižně vykreslit jak Viky, tak i jejího tátu a tetu starostku, pobavila mě figura ztvárněná Kateřinou Hrachovcovou (bavila jsem se, jak jí Viky utřela ...) Byť je mi svět blonďatých bloggerek s umělými řasy na hony vzdálený, nebyl Andílek film nepříjemný, dokonce jsem se bavila. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Další český film, který jde na nervy svým neumětelstvím, ochotnickými hereckými výkony a nezvládnutým vyprávěním, které má vypadat elegantně. Elegantně vypadá tak maximálně Anna Kadeřávková, ale to jí stačí maximálně na reklamu, herecky je otřesná. Fakt se znovu a znovu a znovu divím, že někteří čeští filmaři nemají téměř žádnou sebereflexi. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Lidi maj asi rádi svoje jistoty, no. Nafiflený rozmazlený městský holky, co procházej povětšinou nenásilnou nápravou, dobrosrdečný burany z vidlákova, zkreslenej pohled na mladší generaci, zklamávající idoly, dojemný happy endy, který končí udělením životní lekce pro všechny. Nemám nic proti happy endům – jsou podle mě velmi standardním filmovým rozuzlením. Jenže když řeší konflikt, s kterým se nedá ztotožnit, stane se z něj otravnej kýč. To samý se dá říct o celym snímku. Není to vyloženej odpad, vlastně je to ten druh blbosti, u kterýho se dá ironicky pobavit. Navíc Anna hraje celkem slušně a někde je tam zahrabanej i Knor. Na víc, než jednu hvězdičku, ale nic z toho nestačí. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Adam Mišík (Tomáš) se kvůli roli musel naučit řídit traktor. (ČSFD)
  • Pavel Řezníček (Jakub) při přípravě na závod traktorů málem narazil do stromu. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)
  • Film se natáčel v Ředhošti. (rakovnik)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno