Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (270)

choze

všechny recenze uživatele

Titulní andílek opravdu bravurně brnká na divákovy nervy kombinací povrchnosti a uřvanosti, až mu už po pár scénách přejete pomalé umírání v septiku. A ne, předchozí smrt matky ho fakt dostatečně nepolidští. Zdaleka nejlepším vtipem pak je sociální síť vytvořená v Powerpointu, kde se v chatu nezobrazují jména přispívajících, ale jen jejich komentáře a ty jsou psané písmeny tak velkými, aby je přečetly i duchny se zákaly na obou očích. Nehvězdičkuju, protože po necelé půlhodině jsem to vzdal a radši si šel holit záda. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem dostala přesně to, co jsem čekala. Ze začátku nebyl úplně nejhorší a docela jsem se i zasmála, ale potom mě film začal nudit. Výběr herců se moc nepovedl. Anna kadeřávková na mě pořád působila jako hrozná amatérka a to mi kazilo celkový dojem z filmu. A výběr jejího kluka taky nebyl úplně to pravý. Oba mi k sobě vůbec neseděli. Jak už jsem tu několikrát psala, tak co čekat od českýho filmu, že jo? ... 35%. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Strašne ale strašne otravný film. Kadeřávkovej postava je neznesiteľná a Řezníček je neskutočne nesympatický, čo to skutočne maximálne podkopáva. Výber hercov nie je najhorší, ale herecké výkony mnohých z nich sú absolútne tragické a kraľujú tomu Latinák s Vacvalovou. Nápad nie je zlý a mohlo by to byť vtipné, no všetko je to na jednom probléme. Spôsob, akým sa tvorcovia snažia vykresliť Viktóriu môže dopadnúť len na 2 spôsoby - maximálne vtipná, alebo maximálne otravná. A toto je práve tá druhá varianta. Humor zo začiatku je síce schopný, no celý film je postavený na jednom vtipe a predvídateľnom príbehu a keď tam nie je nič čo to môže ťahať, výsledne dostanete len kanonádu hovadín. Neodporúčam. Hodnotenie: D- ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Trošku přepálené tři hvězdy, ale za ten začátek si to zaslouží. Od toho obávaného ale zjevně nevyhnutelného zlomu a počátku Viktoriiny adaptace už film začíná vyhnívat do závěrečného odpadu. Za zmínku stojí určitě výborní herci, kteří své figurky zvládají veskrze bravurně a taky smysl pro detail. Škoda zpackaného příběhu... ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pokud se cílilo pouze na současnou generaci náctiletých odkojených Youtubem, tak těžko můžeme někoho peskovat. Prostě dementní statusy a hashtagy všude. To mají děcka rádi. Já mám ale dojem, že zároveň chtěli vyprodávat kina a to už je samozřejmě zhovadilost do nebe volající. Jelikož se stále cítím o deset let mladší, tak jsem si to místy docela užíval a něco mi říká, že pár gangsta sedmáků s iPhonem na prdeli se po projekci nemohlo odlepit od sedačky, protože Anička je fakt kus. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v Ředhošti. (rakovnik)
  • Dominika Myslivcová (Sabrina) musí ve filmu působit starším dojmem. Aby tvůrci tohoto efektu lépe docílili, nadabovala ji při postsynchronech René Slováčková. (funhouse)
  • Adam Mišík (Tomáš) se kvůli roli musel naučit řídit traktor. (ČSFD)

Reklama

Reklama