Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (270)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Absolútne prehľadná šablóna, pri ktorej už po 10 minútach presne vieme ako sa bude dej vyvíjať a aj ako to celé skončí. Takže hodnotiť scenár, to je asi aj zbytočné. Ale inak, musím uznať, že základ príbehu nie je vôbec na zahodenie a prvá polovica filmu, ktorá sa niesla v znamení rebélie mladučkej puberťáčky Viktórie, mala čosi do seba. Miestami to bolo aj nápadité a sem-tam sa dokonca zjavil aj dôvtip. Len bohužiaľ, aj tej trápnosti tam bolo zbytočne dosť. Po tom ako nastúpil klasický rozprávkový obrat to už bola len umelá dramatizácia hroziaceho vyústenia deju, ktorá samozrejme končí happyendom (snáď som nemusel dať ani spoiler, lebo toto musí byť jasné každému hneď od začiatku). Takže tak, za prvú polovicu 3*, za tú druhú 1*, takže dokopy akurát tak 2*. Nebolo to zas až tak hrozné... ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem nedobrovolně koukal, když jsem byl na návštěve. No to byla blbost. A ta mladá blondýna to byla kráva (ta její postava). A ono i ta herečka (jestli to je vůbec herečka, nikdy jsem o ní neslyšel) hrála příšerně. Stejně jako ten blb Mišík, o tom jsem se teprve nedávno dozvěděl, že prý je to nějaký zpěvák. No mě už je od pohledu nesympatický. Jediní celkem dobří tam byli Pavel Řezníček a Lukáš Latinák, o tom jsem ani nevěděl, že stejně jako já umí krom slovenčiny i češtinu :-) ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Mé putování stokami českého filmu zdárně pokračuje a díky dvojici hrdinných průzkumníku bubun a KM Phoenixe jdu často najisto. Tohle tedy byla příšernost. Už po deseti minutách jsem sváděl krutý vnitřní boj; zoufale jsem toužil tuhle hrůzu vypnout, zároveň jsem ale nechtěl hanebně selhat. Sebral jsem tedy všechny síly, vzchopil jsem se a vydržel jsem až do hořkého konce. Zápletka byla naprosto průlomová, město se nastěhovalo na vesnici, něco takového jsem fakt ještě neviděl. Čtyři (číslovkou 4) scénáristé dali dohromady takový paskvil, jaký se dá jinak vidět jen u Evy Toulové, a smutnými hrdiny jejich příběhu se stali rozmazlená instatuberka a veterinář bez kuskusu. Já nemám nic proti ženským hlavním hrdinkám, ženy mám rád, ale jen ty, které nefungují jen jako gangliovou nervovou soustavou řízený podpůrný vyživovací systém pro vagínu. Náhodná srážka s tímto druhem žen u mě vyvolává automatickou reakci, při níž se mi začíná mimické svalstvo organizovat do odmítavého úšklebku, což ale můžu kdykoliv uhrát na své postižení. Idiotský děj a dementní dialogy byly bravurně doplněny herci, které už opravdu nemusím: Mišíkem, Černockou, Hrachovcovou, Latinákem a hlavně Lindou Rybovou, kterou důvěrně mezi mnou a obrazovkou nazývám Leklou Lindou. Byl to skutečně silně nepříjemný zážitek, který bych si dobrovolně už nikdy nezopakoval, a vůbec netuším, odkud se ve mně vzala ta nutkavá touha přečíst si Joy. / Poučení nebude, protože mám otázku: Proč Dominika Myslivcová? ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ze začátku je to naprosto nesnesitelný film, snad i proto, že představitelka hlavní role je v tom, co předvádí, tak přesná, tak otřesná, tak příšerná. Těžko říct, jestli je jen tak dobrá, ale nemyslím si, proměnu, která byla naprosto nezbytná, jsem jí nevěřil, ale sem tam se tu objevil i vtip, jemuž se dalo zasmát. Jinak celkem tragické a hlavně místy hodně špatné postavy. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Oslava vesnice a jejích normálních obyvatel? Varování před virtuální realitou? Tepání maloměšťáctví a balíkovství? Mimořádně otravná, naprosto nepoužitelná, zcela umělá městská fiflenka - bloggerka "Ví", přijíždí přes svůj odpor nuceně na venkov, který se rozhodne alespoň předělat k obrazu BIO. Sice je totálně zblblá ze sociálních sítí a virtuálních přátel, nic neumí, nikdo se nepozastavuje nad tím, že ve čtrnácti letech se napájí alkoholem, ale hlavně, že má bezpracně balík peněz a internet. Naštěstí normální lidé, žijící na vesnici, ji přesvědčí o tom, že i tady žijí šampónci, kteří umí jezdit na traktůrku, mají u sebe neustále tři kadeřnice, aby držela jejich cool vlna ve vlasech a bílé tričko a košili mají vždy perfektně čisté a nažehlené, protože u pěstování jablek se neušpiníte. Těžko říci, co tímto filmem tvůrci zamýšleli sdělit, nicméně z hlediska obsahového se jedná o naprostou slátaninu, vše je totálně přehnané až pitomé, ale popravdě, bohužel se zakládá na pravdivých faktech o naší mládeži. Pointa příběhu je jasná ještě dříve, než film vůbec začne, když vypnete mozek, občas se i zasmějete. Troufám si tvrdit, že teenageři vidí obsah filmu absolutně jinak, než starší lidé, jako jsem já. Nicméně, oba tábory se mohou i slušně pobavit, když nebudou ve filmu hledat hlubší sdělení, ze kterých tvůrce opravdu nepodezírám. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Dominika Myslivcová (Sabrina) musí ve filmu působit starším dojmem. Aby tvůrci tohoto efektu lépe docílili, nadabovala ji při postsynchronech René Slováčková. (funhouse)
  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama