Reklama

Reklama

Bruce Willis v hlavní roli sci-fi thrilleru o dokonalém místě, tzv. Vice, kde mohou zákazníci uskutečnit své nejdivočejší fantazie s umělými obyvateli, kteří vypadají přesně jako lidé. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (87)

FaceMan odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné čo som zistil je, že za chvíľu si môžem vyrobiť aj psa ktorý je už dávno po smrti. Ale aby po ňom nešiel útulok tak ho budem musieť poslať do tajnej krajiny (watch dogsaby), kt. si ale nalepím na nástenku. To preto lebo keby náhodou niekto prehľadával môj byt, aby vedel kde má ísť. To je život nedoprajú mi mať ani robota psa. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Někde jsem četl, že Bruce Willis má odmakáno, chce být víc s rodinou, tudíž mu laciné produkce vyhovují. Vyžadují od něj minimum úsilí, natáčení probíhá rychle, producenty uspokojí málo, plešatá Willisova hlava na plakátu zachrání mnohé. I tady platí, že se před kamerou objeví jen párkrát, moc se nesnaží a akci přenechává druhým. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

36 %? Vždyť to nebylo tak zlý. Taková upravená béčková verze Ostrova, kde si Thomas Jane hraje na akčňáka „WIllise“. Podobně jako Ostrov, nutí film k zamyšlení, kde je hranice mezi lidmi a „umělými lidmi“, ať už jde o klony nebo roboty. Problém je, že všechno jde tak nepravděpodobně na ruku zamýšlenému ději, kulky se vyhýbají hrdinům, ... Ale Ambyr je celkem kočka a ta okopírovaná myšlenka je dobrá. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Slušná variace na Blade Runner ukazuje, že na rozpočtu až tak nezáleží. Svižné sci-fi, které táhnou hlavně honičky a přestřelky. Je fakt, že běhání mesi střelami postavám jde, na druhou stranu Willisova armáda střílí většinou od boku, tudíž strefit se nebude jen tak. Solidní vizuál a dobrá hudba. Thomas Jane tu ještě více vypadá jako klon Ch. Lamberta a A. Childersová je rozkošná Barbie. Poslední záběr mě potěšil, páč stvrdil mé tušení. S ohlédnutím lze připustit, že Willis začal mít první zdravotní potíže. Zajímalo by mě, kolik z těch, co mu v dalších letech nevybíravě nadávali, se mu v duchu omluvilo. Jinak pohodová jednohubka. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

"To nebylo špatné na robota." YES! taková hláška na závěr se vždy hodí. Brian A. Miller, kamarád Bruce Willise se podíval na Ostrov a napadlo jej že by mohl natočit nový film o umělých bytostech. Zpočátku solidní atmoška, která se ovšem s blížícím se koncem totálně rozpadá. Závěrečné akční inferno v bude VICE budiž jasným důkazem. Tentokráte to máte za 40%, pane Miller. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • Los Angeles Times napísal, že ide o „dystopické sci-fi pre hlupákov“. (Arsenal83)
  • The New York Times napísal, že film „nemá absolútne nič, čo by sa dalo odporučiť“. (Arsenal83)
  • Na exteriérové zábery opusteného kostola Evana (Bryan Greenberg) bol použitý bývalý slobodomurársky chrám The Temple Downtown v meste Mobile. Exteriérové zábery reprezentujúce futuristické mesto sú z centra Miami na Floride. (Arsenal83)

Reklama

Reklama