Reklama

Reklama

Bruce Willis v hlavní roli sci-fi thrilleru o dokonalém místě, tzv. Vice, kde mohou zákazníci uskutečnit své nejdivočejší fantazie s umělými obyvateli, kteří vypadají přesně jako lidé. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (87)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Všetci od Vice čakali proste "více", no nakoniec škandalóznejší film snáď nevyšiel za posledných 20 rokov. Námet zrejme ukradnutý, bola podaná aj žaloba. Producent Emmett si do filmu dosadil ženu Ambyr Childers a milenky, hoci hrať nevedia, ale veď sú to len androidy, tak čo tam po hereckých kvalitách. A keď žena prišla na to, že je len súčasť háremu, tak prišlo k rozchodu, potom rozvodu a neskôr sa prišlo na to, že Emmett vlastne bežne dosadzoval herečky do rolí za sex, pričom taká Charlotte Kirk dostávala roly len preto, že ona šukala ešte vyššie - rovno z šéfom Warner Bros. No proste holývúd bez "v". Samé mrdačky, ktorá má väčšiu dieru, tá hrá, a potom vznikajú takéto zabudnteľné ukradnuté zlátaniny. Bruce Willis našťastie tiež už na túto rolu zabudol. A inak - bol strašne tvárovo kamenný. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Ďalšie akčné C-éčko od Briana A. Millera v úlohe s Bruceom Willisom. Mám pocit, že Miller musí na Willisa vedieť nejakú poriadnu zákernosť, že mu neustále lezie do jeho filmov, inak si jeho účasť v týchto lacných, podpriemerných počinoch neviem vysvetliť. Vice je len amatérskou verziou Islandu a I, Robot, ktorá síce opäť zvyšuje svoju atraktivitu účasťou Brucea Willisa, ale ten tu má zase len úplne nepodstatnú úlohu. Nápad síce Vice má, aj keď vykradnutý z iných filmov, a tá myšlienka o komplexe s androidmi, kde ľudia chodia páchať akékoľvek zločiny a zvrátenosti nie je vôbec na zahodenie. Technická stránka je na podobný film taktiež bez problémov znesiteľná, ale to je tak všetko. Problém je ten, že Vice by sa chcel (nevhodne) hrať na inteligentný film, pritom je to obyčajný akčňák bez hlbšieho zmyslu. Brian A. Miller je obyčajný kazisvet, ktorý nevie režírovať a tak ani len tá akcia nie je v jeho podaní nijako pútavá. Z blondínky v hlavnej úlohe nikdy akčná hrdinka nebude, jej pokusy o beh na podpätkoch sú vyslovene na smiech, profesionálne komando ktorú ju ma zneškodniť sa z milióna výstrelov nevie trafiť ani raz a celé to je zase raz bez jediného zaujímavého momentu. Oproti Vice vyzerajú aj Willisovi Surrogates ako najkvalitnejší sci-fi film storočia. CELKOVO: 1* (2/10) ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Někde jsem četl, že Bruce Willis má odmakáno, chce být víc s rodinou, tudíž mu laciné produkce vyhovují. Vyžadují od něj minimum úsilí, natáčení probíhá rychle, producenty uspokojí málo, plešatá Willisova hlava na plakátu zachrání mnohé. I tady platí, že se před kamerou objeví jen párkrát, moc se nesnaží a akci přenechává druhým. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle by i mohla bejt dobrá podívaná kdyby tam nebylo tak nudný tempo. V tom filmu se skoro nic nestalo až na konci a ještě ke všemu to byla slátanina tak 4 možná více filmů dohromady. Bruce Willis mě přímo sere, do Expendables nechtěl, že mu dávaj malý pěníze a místo toho bere tyhle debilní filmy, který za nic nestojí. 40% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Bruci, Bruci, Bruci, že se na to nevykašleš a nejdeš radši do důchodu. Expendables 3 odmítneš z finančních důvodů a upíšeš se radši na takovou kravinu? Nechápu tě, ale tohle do kvalitního snímku má hodně daleko, akce občas docela dobrá, ale nebylo jí tolik. Nápad Vice má, jen ho uskutečnit, mohla z toho být slušná podívaná. A je z toho jen nuda a šeď, škoda .. 4/10 = 45% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • Los Angeles Times napísal, že ide o „dystopické sci-fi pre hlupákov“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama