Reklama

Reklama

Bruce Willis v hlavní roli sci-fi thrilleru o dokonalém místě, tzv. Vice, kde mohou zákazníci uskutečnit své nejdivočejší fantazie s umělými obyvateli, kteří vypadají přesně jako lidé. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (87)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Bruci, Bruci, Bruci, že se na to nevykašleš a nejdeš radši do důchodu. Expendables 3 odmítneš z finančních důvodů a upíšeš se radši na takovou kravinu? Nechápu tě, ale tohle do kvalitního snímku má hodně daleko, akce občas docela dobrá, ale nebylo jí tolik. Nápad Vice má, jen ho uskutečnit, mohla z toho být slušná podívaná. A je z toho jen nuda a šeď, škoda .. 4/10 = 45% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak je tu další kousek s Brucem Willisem kde zase muže ukázat svůj znuděný výraz z posledních let ( vyjma Expendables,kde byl ale pár minut a s kamarádama),ale ejhle zase tak špatný film to není i když je to hlavně překvapivě kvůli Thomasovi Janeovi ,který film táhne a jeho výkon je srovnatelný s rolemi poldu z 80.let.Příběh založen na sci-fi podání,kde zákazníci mužou prožít v místě zvaném Vice své tajné tužby s místními lidmi tedy pardon roboty není zlý a připomíná tak trochu zvláštní dny.Jinak mínus je opětovně výkon Bruce to ať se na mě nezlobí ,ale i tak za mě celkově 50 % a tři hvězdy. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Máte-li rádi mozkovýplachová devadesátková sci-fi béčka, tak tohle by se vám mělo zatraceně líbit. Vice si nehraje na žádný výpravný sci-fi velkofilm jako sračky typu Elysium a přitom je mnohem zábavnější. Všechno je jak má být - zápletka je krásně jednoduchá, děj příjemně odsýpá, hlavní klaďas (Jane) je hláškující oldschoolový beztechový retro týpek (připomněl mi Russellova Plisskena), hlavní záporák (Willis) je slizký, záludný a bezskrupulózní hajzl jdoucí za svým cílem přes mrtvoly, žoldáci hlavního záporáka i se supermoderními zbraněmi neumějí vůbec střílet, takže hlavní klaďas je v klidu jednoho po druhém sundavá svým oldschoolovým kvérem i přes jejich neprůstřelné vesty, sem tam na nás spiklenecky mrkne nějaká odkazová hláška (já na konci zachytil dvojku Aliena a Matrix)... Ale porouchanou umělačku mohla hrát nějaká jiná herečka a tvůrci mohli víc využít potenciálu její postavy po upgradu, šikovný scénárista by s takovým zázrakem (uprgadovaná všehoschopná sexy androidka) dokázal udělat divy; no ale možná bude dvojka. Každopádně pohledný a příjemný mozkový klystýr! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„LEPŠÍ REALITA, SVĚT NEKONEČNÝCH MOŽNOSTÍ, UTOPICKÝ RÁJ, KDE MŮŽETE MÍT VŠE NEBO DĚLAT VŠE CO CHCETE… VÍTEJTE VE VICE!“ /// Svět plnej A.I. sloužících k zábavě. A jak to tak bejvá, tam, kdy se něco může porouchat… a tak blondýně rupne v bedně (přehážou se jí obvody či co) a za rachotu samopalů a doprovodu kulek – zdrhne. Tož tam chvilku tu holku honí (no tak určitě by bylo zajímavější, kdyby to bylo vobráceně…), ale nejde jen vo honění. Myšlenka má prej bejt zajímavá… Bohužel… Takový béčko, postavený na dobrým nápadu, kterej ale přijde vniveč. Spousta samozřejmých náhod či znalostí táhne příběh celkem solidním tempem ke konci, kterej ale nepřichází dostatečně rychle. V dnešní době jsou filmy s Willisem podezřelý. V tomhle navíc hraje první housle jakási blondýna. Postava pěkná, stejně tak pusinka (ústa debile!). Bruce se nepouští do větších akcí, což je jeho štěstí, páč kdyby asistoval těm idiotům, co netrefěj při pádu z loďky vodu, definitivně by si to u mě posral. Škoda že nehrál tu holku. Mohlo to mít takovej travesti šmrnc! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, jestli náhodou nežiju umělej život (jmenuješ se Robert? A živíš se… no fuj!…). 2.) Když jsem nemocnej, neposílaj ke mně doktora, ale inženýra (Jmenuješ se Robert? aha…). 3.) Thx za titule „num71 (+ Odar)“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně velký průser a já jsem přemýšlel o nějakém ještě horším hodnocení. Že už jsem moc možností neměl... Bruce Willis odmítne třetí "Expendables", protože mu nedali dost peněz, pokud je to pravda, a pak hraje v tomhle sci-fi, kde se o technologiích jenom mluví, ale ve skutečnosti robota ani na chvíli neuvidíte. Strašné dialogy, nablblá zápletka, no děs a hrůza. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • The New York Times napísal, že film „nemá absolútne nič, čo by sa dalo odporučiť“. (Arsenal83)
  • Variety označilo Willisa za toho, ktorý „mohol urobiť film zábavným, no na miesto toho bol on sám nudným“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama