Reklama

Reklama

Bruce Willis v hlavní roli sci-fi thrilleru o dokonalém místě, tzv. Vice, kde mohou zákazníci uskutečnit své nejdivočejší fantazie s umělými obyvateli, kteří vypadají přesně jako lidé. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (87)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle by i mohla bejt dobrá podívaná kdyby tam nebylo tak nudný tempo. V tom filmu se skoro nic nestalo až na konci a ještě ke všemu to byla slátanina tak 4 možná více filmů dohromady. Bruce Willis mě přímo sere, do Expendables nechtěl, že mu dávaj malý pěníze a místo toho bere tyhle debilní filmy, který za nic nestojí. 40% ()

asirtes 

všechny recenze uživatele

Milí Bruce, s postavou MczLajna v Smrtonosnej prasci si ukázal gun a ako vie byť táto bižutéria na hranici efektívnej využitelnosti, ako decentne sa dá vystrielať celá zgerba hrdlorezov a ako sa pritom dá vlastne úplne pohodovo tváriť. Ako ništ. A svet padol na prdel. Širák dole pred Tebou rovno aj s polkou hlavy. A už to fičalo. Prišiel bezkonkurenčný Pulp a Tarantino si urobil z tvojho zadku a zadku jedného nesympatického afroameričana kult. No a keď si zadelil 12 opíc, tak som akože odpadol úplne na zem a doteraz sa z nej dvíham. Bol to poriadny Armageddon. Hm, a ešte si si napohon utrel vtáka aj do Sly-ovej excelentnej kokoťinky ala Postradatelná Expanzedebilů. No z tohto viceprepadáku asi nikto na prdel nepadne. Nevadí Brucík. Je to tu, dnes máš už 60-ku, ale si stále velký pán! Ja som oslávil skuknutím tohto Tvojho vice méně najnovšieho filmového nádoru. Tak osláv ako sa patrí. Happy Birthday Bruce! P.S.: Aby som nezabudol k Vice: odkáž svojmu novému režiserskému kamošovi Brianovi - Not bad for a robot! ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Všetci od Vice čakali proste "více", no nakoniec škandalóznejší film snáď nevyšiel za posledných 20 rokov. Námet zrejme ukradnutý, bola podaná aj žaloba. Producent Emmett si do filmu dosadil ženu Ambyr Childers a milenky, hoci hrať nevedia, ale veď sú to len androidy, tak čo tam po hereckých kvalitách. A keď žena prišla na to, že je len súčasť háremu, tak prišlo k rozchodu, potom rozvodu a neskôr sa prišlo na to, že Emmett vlastne bežne dosadzoval herečky do rolí za sex, pričom taká Charlotte Kirk dostávala roly len preto, že ona šukala ešte vyššie - rovno z šéfom Warner Bros. No proste holývúd bez "v". Samé mrdačky, ktorá má väčšiu dieru, tá hrá, a potom vznikajú takéto zabudnteľné ukradnuté zlátaniny. Bruce Willis našťastie tiež už na túto rolu zabudol. A inak - bol strašne tvárovo kamenný. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Jestli kvůli tomuto Bruce vypustil třetí Expendables, tak je idiot. podprůměrná ptákovina s logikou chování postav u dna... (ta obří mapa Sv. Heleny na nástěnce mě dostala) plus jednoduchost děje místy hraničící až s idiocií. Výsledek požadavku "chci upgrade" mě rozesmál až jsem se rozkašlal (mám angínu, ale to můj smysl odhalit debilní film nesnižuje). Neříkám že celková myšlenka je úplně zlá. Je jen zoufale zle a lacině uchopená. To co předvádí Willis hraničí s drzostí (opravdu si myslí, že tohle je role kterou diváci stojí, nebo mu šlo jen o prachy?) a Thomas Jane vypadá divně... jo... tváří se jako drsňák a střílí líp než členové vycvičeného komanda, ale Punisher to už není... (a Ambyr Childers byla tak příšerná, že ani nestojí za zmínku). ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Pro mě nepochopitelné hodnocení! Samozřejmě, že se vše kolem Vice nafukuje skrz Bruce a svým způsobem, on má být právě to skutečné tahadlo filmu, ale no tak... To už tady bylo tolikrát. Nekoukejme na to, že tam hraje Willis, podívejme se na příběh a myšlenku filmu. Není to originál, už to zde bylo. Ale je to podané zase trochu jinak, Jane je nekompromisní fízl a obsazení mladé Ambyr do role umělé, taktéž určitě nebylo špatné. Navíc Bruce jim skvěle sekunduje. Je to svižné, krátké a hlavně to má děj. 70% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • The New York Times napísal, že film „nemá absolútne nič, čo by sa dalo odporučiť“. (Arsenal83)
  • The AV Club v online recenzii uviedol, že film je „mizerný a neumelecký spôsobom, ktorý je pozerateľný a hoci herecký prejav Thomasa Jane nie je presvedčivý, je zábavné sledovať bizarné manierizmy, ktoré sa dajú porovnať s nekonzistentnými výkonmi Garyho Buseyho“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama