Reklama

Reklama

Jessica Jones

(seriál)
  • USA Jessica Jones (více)
Trailer 3
USA, (2015–2019), 33 h 35 min (Minutáž: 44–56 min)

Hrají:

Krysten Ritter, Rachael Taylor, Eka Darville, David Tennant, Carrie-Anne Moss, Mike Colter, Wil Traval, Erin Moriarty, Michael Siberry, Rosario Dawson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Jessica Jones, pronásledovaná traumatickou minulostí, využívá své nadání jako soukromé očko, aby našla svého mučitele dřív, než v Hell's Kitchen ublíží ještě někomu. (Netflix)

Diskuze

kRenzik

kRenzik (hodnocení, recenze)

Skoda ze Marvel od Sony neprevzal celeho Spideyho. Bych bral serial na Netflixu. Myslim ze k nemu se to hodi vic nez filmy :D. A treba by se objevil i v Defenders.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Spiker01

Jessica Jones bude na podzim, Luke Cage a Iron Fist příští rok. U Defenders si nejsem jistý jestli je stihnou ještě příští rok vydat, ale snad jo.

na příspěvěk reagoval jh666

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

No nevim Defenders bych tipoval az za dva roky, kdyz udelaji dva serialy rocne.

2016: Luke Cage, Iron Fist

2017: Defenders.....Daredevil 2, Jess Jones 2 (?).

na příspěvěk reagoval jh666

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

takže letos Jessica Jones (ve které bude Luke Cage), což se teď natáčí a příští rok Defenders. A kdy Iron Fist, taky asi až příští rok teda? Sry, teď jsem nějak novinky nesledoval, jen občas uvidím nějakou fotku z placu.

na příspěvěk reagoval Blackhand47

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Bylo oznameno, ze ke konci roku, vzhledem k tomu kdy se zacal natacet Daredevil, a kdy byla premiera, by to s vypoctem byl rijen. Prvni trailer v srpnu.

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Torrs

Ty jo, genialni napad! Nevim jestli cely oblicej, do syta, nebo fialovy nadech,a nebo zfialovele zily, kazdopadne je to super. Nebo svetlefialove oci ala Scarlet Witch.

Jestli ale bude v kazde epizode nosit fialove obleceni tak to bude dost na hlavu.

Shaman1135

Shaman1135 (hodnocení, recenze)

Teším sa a veľmi, uvidíme ako sa podarí Daredevil, ale i tak...obsadenie Davida ma tak či tak k tomuto seriálu krikove, tak nech to stojí za to :)

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Dalsi (ne tak dulezita) role obsazena.  Rachael Taylor si zahraje Trish Patsy Walker. Pattsy je Jessicino nejlepsi kamaradka,  byvala modelka a detska hvezda, ktera je ted moderatorkou radia. Jako jeji nejlepsi kamaradka ji take pomaha resit ty nejnebezpecnejsi pripady.

V komiksu byla Pattsy superhrdinkou Hellcat, ale te se podle me tezko dockame, vzhledem k realnemu tonu serialu. Mozna v jine serii. Ikdyz v popisku bylo ze pomaha jinym superhrdinum, Luke Cage asi staci. Prozatim.

I tak casting neprestava byt skvely, Rachael je skvelou posilou.

http://img.all-celebrity-photos.com/photos/rachael-taylor/Rachael-Taylor-30.jpg

http://fc02.deviantart.net/fs70/i/2014/106/0/d/hellcat_by_oneoffkritik-d5fm3pn.png

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

DR. WHO David Tennant si zahraje Jonesove archnemesis Purple Mana!!!!! Skvela epicka zprava, a to jsem si myslel ze Kingpina nikdo neprekona. AJJ ho popisuje jako tajemnou postavu z Jessicino minulosti, kdyz se Zebediah Killgrave znovu objevi, naprosto to otrese svetem byvale superhrdinky. 

V komiksu kdyz byla Jones superhrdinkou Jewel, ji P-Man ovladl, nekolik mesicu ji psychicky mucil, znasilnoval a naposledy ji naridil zabit Daredevila. Jones se pokusila sejmout prvniho cervenaka na ktereho narazila a to byla Scarlet Witch, pote ji ale Avengers a hlavne Vision premohli.Ze by to bylo take tak temne jako v komiksu? Drama? 

Urcite to ale vyjde v 2015. Kdo by rekl ze budou mit jejich casty takova skvela obsazeni v hrdinech a archnemesis. Priste archnemesis Chemistro.

https://pbs.twimg.com/media/B4mqXdtIYAEC73a.jpg:large

na příspěvěk reagoval zuzuskrembl, TheDarKnig, jh666

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Takze aka je oficialni? To je dost k nastvani. Jinak jsem chtel nejvic De Gouw ale Krysten Ritter taky nebude spatna.

Nejvice stejne potesil Charlie Cox jako Daredevil, pak Mike Colter (ikdyz jsem chtel toho druheho) a pak Krysten. Nemuzu se dockat Iron Fista. Ale stejne to asi prijde az za dlouho. Daredevil a Jones budou v roce 2015. Dd v kvetnu a Jones nejspise v srpnu-listopadu. Iron Fist a Luke Cage prijdou v 2016. A Defenders asi bohuzel az v roce 2017.

I tak dve castingove Marvel novinky Cumberbatch a Jones, dnes je super den. :)

..Lucas..

..Lucas.. (hodnocení, recenze)

hynn3k

Ach jo, na tu roli se mi hodila nejmíň. Myslím vzhledově. No třeba překvapí. Mně se totiž ani moc nelíbí a z toho, co jsem s ní viděl, mi přišla taková nezajímavá. Tak uvidíme.

Související novinky

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Dostane Daredevil novou řadu na Disney+?

Dostane Daredevil novou řadu na Disney+?

05.10.2021

Pár dní zpátky sociální sítě obletěla spekulace, že by se Charlie Cox mohl vrátit do role Daredevila v nové řadě stejnojmenného seriálu na streamovací službě Disney+. Ještě předtím nás ale údajně… (více)

Punisher oficiálně zrušen

Punisher oficiálně zrušen

19.02.2019

A je to oficiální. Měsíc po premiéře druhé řady Punishera s Jonem Bernthalem v hlavní roli se streamovací gigant Netflix rozhodl definitivně zavřít dveře za marvelovskými seriály a oficiálně tak… (více)

Netflix ruší Iron Fista

Netflix ruší Iron Fista

13.10.2018

Iron Fist je prvním hrdinou od Marvelu, kterého se Netflix rozhodnul samostatně zrušit po dvou řadách. Zpráva přichází trochu jako šok, jelikož druhá řada byla vnímána jako podstatné zlepšení oproti… (více)

Reklama

Reklama