Reklama

Reklama

Mladý agent FBI (Utah) v utajení inflitruje zlodějský gang, jehož členové si libují v extrémních sportech. Žijí s totálně uvolněným přístupem k životu . . i k zákonům. Ten jediný zákon, který jsou ochotni respektovat, je zemská gravitace. Skupina nezná žádné limity a právě daleko za hranicemi běžných omezení a pod vedením charismatického vůdce Bohdiho provádí nevídané a velmi propracované zločiny. Utah postupně získává informace i důvěru a sympatie Bohdiho a celého gangu. Zároveň ale začíná pochybovat o svých oficiálních povinnostech. Je čím dál více pohlcen opojným a nespoutaným životním stylem, kde je hlavním krédem svoboda a adrenalin. Bez ohledu na to, kolik pravidel se poruší a kolik lidí zemře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (10)

Trailer 5

Recenze (346)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tenhle remake asi nikdo moc vidět nechtěl, ale já jsem za něj nakonec rád. Škoda, že je to béčko jak hrom v tom špatném slova smyslu. První půlka je přitom celkem okázalá, ovšem i ty neuvěřitelné adrenalinové sporty časem omrzí a druhá půlka se neskutečně vleče. Titán Ramirez fajn, Raye Winstonea už delší dobu zas nikde nechci vidět a Braceyho zas ani nebudu moct jelikož pravděpodobně upadne v zapomnění. Z tohodle nové Rychle a zběsile nebude PS : druhé zhlédnutí po 7 letech mé dojmy jenom potvrzuje, je to fajn béčko...6/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Technickej stranke nemam co vycitat a ocenujem, ze viacere adrenalinove kusky predviedli skutocni kaskaderi. Ale celkovo ma ten film vlastne vôbec nebavil. Je to prazdny film bez nejakej poriadnej zapletky. Je to len sled adrenalinovych scen nejakych magorov, ktori mi boli uplne ukradnuti a ich ekoteroristicka filozofia o vracani zeme mi liezla krkom az som sa zakuckal a musel som tie blafy splachnut niecim dobrym. Po skonceni filmu som isiel naplnit moju celozivotnu filozofiu o vracani zeme na zachod a vratil som zemi spät riadnu kôpku. Asi by sa este zislo spomenut, ze s originalom to ma spolocne iba par pomrknuti, takze nema zmysel tieto dva filmy porovnavat. Najväcsim prekvapenim pre mna bolo, ze si Bodhi a Utah nakoniec spolu nezasukali napriek tomu, ze k tomu cely cas film smeroval. 4/10. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Point Break meets Xander Cage meets Fast & Furious. "Původní" Point Break si absolutně nepamatuju, takže nemám v podstatě ani s čím srovnat, ale tohle zas taková sračka, jak se mi imdb i rajčata snažily namluvit, není. Jasně, je to nelogický a totálně vymaštěný (tunovej balík padá rychlejc než člověk, do letadla s tunovým balíkem peněz se dá dostat očividně jedna radost, na Andělský vodopády se leze stylem hurá hop i bez zajištění, zlatej důl má zajištění z doby Pepka Prvního, Itálie má totálně vymaštěný policajty, atd. atd. atd.), a narvaný totálně nesmyslnými charaktery (takže jedinej smysl má Bodhi a Utah) a to včetně zaláskovaný Salamandry (nebo jak se Teresa jmenovala), ale zároveň je to narvaný úplně úžasnou muzikou a nádhernými záběry. A skvělá reklama na wingsuit. Jo a protože mám hory radši než pláže, rozhodně ten xXx feeling je mi příjemnější než Swayzeho úsměv. V každým případě dobrej výplach na sobotní večer, jen ta Terezka mohla ukázat víc ze svých předností. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když spadne v lese strom a není to na Youtube, stalo se to vůbec?" Nevím, to je na mě moc filozofie a já mám radši akci. A té jsem se dočkal, protože se nám vrátil Johnny Utah, aby znovu pohonil Bohdiho. Jenom už není americkým fotbalistou, ale motocyklistou a nehoní surfaře, ale Ozakiho osmičáky. Bystře jsem si přitom všiml, že to moc originality nepobralo, ale mě prostě adrenalinově ovanulo to kradení vln, žehlení hory prknem, slalom mezi poletujícími šutry, šplh po hladké skále, průlet vodopádem či prosté netopýři poletování. Oči i uši si to zkrátka užily a mozek si odpočinul, což je přesně to, co jsem očekával a potřeboval. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Jediné snesitelné byly záběry přírody a těch machrů, nic víc. Jenže to si radši pustím youtube na to nemusím chodit do kina, abych kolem toho měl hromadu nudy, nezajímavých herců, kteří hrají tak blbě, že to působí jak gayparody na akční snímky, s původním filmem se Swayzem bych to ani nesrovnával, odkazy tam samozřejmě jsou, ale jak říkám, spíš parodie. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie prebiehalo v ôsmich krajinách: Venezuele, Nemecku, Rakúsku, Švajčiarsku, Taliansku, Francúzskej Polynézii, Mexiku a USA. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama