Reklama

Reklama

Lovec démonů

  • USA Don't Kill It (více)
Trailer

V městečku Chicory Creek v Mississippi se odehraje série záhadných vražd. Do města tou dobou přijíždí podivím Jebediah Woodley (Dolph Lundgren), který má neobvyklého koníčka – loví démony. Místní policie a agentka FBI Evelyn Pierce ho nejprve podezřívají, ale vzhledem k nevysvětlitelným okolnostem vražd nakonec Jebediah agentku přesvědčí o tom, že za vraždami skutečně stojí racionálně nevysvětlitelné síly. Agentka a lovec démonů spojují své síly, aby osvobodili město od nebezpečného vraha. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Pohodové béčko, které sice působí jako epizoda ze seriálu a nemůže se rozhodnout, jestli se chce brát vážně nebo s nadsázkou, ale spolehlivě zabaví. Hlavně tedy od killing spree na městské schůzi, kdy se Mendez komplet utrhl ze řetězu, pustil tvrdou muziku a nechal Lundgrena až do konce potutelně se usmívat, sekat hlášky a přesvědčovat lidi, aby se otrávili a pozabíjeli své děti. Jenom škoda, že to tak nevypadalo od začátku. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Laciný béčko, se zápletkou tak blbou, až z toho mrazí, s hereckými výkony na úrovni ochotnického divadla, dialogy patřícími snad jen do nějakého amatérského péčka, a já si přesto celou tuhle šílenost docela užíval. V žádném případě jsem totiž nečekal, že se zrovna Lundgren upíše prakticky splatterovýmu nářezu, ale hned naprosto parádní, nekompromisní krvavý předtitulkový začátek mě posadil na prdel a já si jen říkal, že jestli to takovýhle masakrální koule bude mít po celou dobu, tak tu máme hororovou pecku roku. Bohužel, další taková luxusní scéna přišla ale až více než po polovině filmu, v kostele, a pak ještě na konci, takže té pravé, veselé, krvavé zábavy nebylo tedy zase až tolik, ale i tak jsem byl mile překvapen, prostě v hororovém ohledu, který byl zaměřen především na zobrazení co nejkrvavějších úmrtí, jsem si chrochtal blahem, a k plusu lze připočítat i slušnou úroveň kvality efektů, což především ke zbytku filmu lze označit za vážně nečekané překvapení. To veškeré dění mezi tím bylo ale, jak už jsem zmiňoval, vážně ubohé, ale mě to svým způsobem prostě nějakým zázrakem celé fakt sedlo, tempo to mělo, s přivřením očiček by se dala vyčuchat i nějaká ta atmosféra, našlo se tu dokonce i pár fungujících vtípků, zkrátka, pro velice nenáročného diváka, co má chuť na nějaký ten krvavější steak, si myslím, že by mohlo jít o slušnou zábavu. Já se překvapivě bavil dost. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Když si odmyslím banálnost zápletky, postrádající logiku a některých zbytečně táhnoucích a otravných dialogů, tak to taková hrůza nebyla. Lundgren jako lovec démonů je fajn a když přichází na akci, jedná se o solidní řežbu plné hektolitry umělého barviva. Scéna vyvražďování v kostele je více než solidní a člověku se hned vybaví Kingsman.......5/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Lundgren Dolph. Lovec Démonů.. Úvodní domácí zabijačka navnadí, aby pak přes dvě třetiny stopáže ten švédský kolohnát nudil troušením mouder o nimrodění pekelných sil a ve zbytku použil gumové projektily na rozehnání pastora, kapičku důvtipu a síť na odchyt opic. To poslední je celkem pochopitelné, protože posedlí démonem vřeštili jak paviáni. No nic, aspoň že jsem pobral pointu, která je namířená k alkoholikům, jako že zlo se skrývá v placatici.. Přesně v 37.minutě řekne agentka Evelyn Pierceová: „This is a complete bullshit!“ a já mám za to, že by se zástupci Federálního úřadu pro vyšetřování měli respektovat.. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nenáročná hororová podívaná s vyčpělou hvězdou akčních filmů Dolph(em) Lundgren(em). Nebudeme si nic nalhávat, ale Lundgren už má svý nejlepší léta dávno za sebou, takže lze jen těžko čekat, že ho uvidíme v nějakým filmovým trháku nebo projektu, kterej by měl větší ambice. Tohle je béčko jako vrata, ale nenudí. Akce není moc, ale když už je, tak je celkem krvavá. Gore efekty by mohly být lepší, ale přežít se to dá a samotnej Lundgren hraje asi tolik co mu věk dovolí. Don't Kill It je prostě prdel. Párkrát mě film i rozesmál. Ať už to bylo úmyslně či ne. To už řešit nebudu. Průměrná béčková oddychovka. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo v lokacích amerických měst Lexington a Canton ve státě Mississippi. Točilo se také na Redondo Beach v Kalifornii. Natáčelo se od 3. prosince do 22. prosince 2015. (Rominator)
  • Jakmile produkce dostala konečnou zelenou, zbývalo 12 dní do příprav, než se spustily kamery. (noelcoward73)
  • Režisér Mike Mendez sa nechal počuť, že obyvatelia mestečka, v ktorom sa natáčalo, boli ochotní so všetkým pomôcť. Bez problémov im prenajali kostol, policajné autá a uzatvárali kvôli natáčaniu ulice, pretože boli radi, že sa v meste objavila hviezda Dolph Lundgren. Nikdy predtým sa zároveň iné natáčanie v tomto meste neuskutočnilo. (Marceloo)

Reklama

Reklama