Reklama

Reklama

Geostorm: Globální nebezpečí

  • USA Geostorm (více)
Trailer 2

Po sérii bezprecedentních přírodních katastrof ohrožujících naši planetu se přední představitelé z celého světa dohodnou na vytvoření rozsáhlé sítě satelitů k řízení globálního klimatu, které mají zajistit bezpečnosti všech obyvatel planety. Ale nyní se něco pokazilo – systém vytvořený k ochraně Země začne na Zemi útočit a začíná závod s časem, kdy je nutné zjistit skutečnou hrozbu dříve, než geomagnetická bouře smete ze zemského povrchu všechno... a všechny. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (491)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Tohle má být ta destrukce, na kterou jsem se těšil? Z Geostorm jsme v podstatě všechno viděli už v traileru a z efektů tak navíc dostaneme snad jen hrátky na vesmírné stanici. Opravdu. Destrukce se tady odehrává pouze několik minut a zbytek času tak jen pozorujete státní spiknutí, které se ze zajímavého pátrání přetaví v hodně slabé rozuzlení. Efekty v Dubaji jsou navíc neuvěřitelně animované a já tak nakonec musím jít na 2 hvězdičky... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak už ta Emmerichovská deštruktívna nákaza prešla ja na Deana Devlina, ale keď sa nad tým tak zamyslíme, vlastne to bol vždy Dean, kto vymyšlal pre Emmericha príbehy a zároveň mu ich aj produkoval. Očividne to Devlina už prestalo baviť sa len pozerať ako Roland točí väčšinu jeho scenárov a tak si chcel jeden vlastný natočiť sám. No a po skončení Geostorom vlastne zistíte, prečo jeho príbehu vždy točil Roland. No kto by nevedel, tak trošku napoviem. Roland tie štýlové výbuchy a hviezdne deštrukcie aspoň vie pekne natočiť. 55% - 3* ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, ve kterých mi hollywoodská superklišé a americký hurávlastenecký superpathos nejen nevadí, ale naopak si ho skvěle užívám a beru ho s nadsázkou (Independence Day, 2012, Battleship atd). Naopak v některých mi leze celou dobu krkem, i když se v nich taky na diváka pomrkává a nemají se brát úplně vážně. Asi je to tou nesympatickou Butlerovou držkou, která mi děsně připomíná našeho třídního z gymplu. Ale ani jinak žádná sláva - copak přitroublý scénář, ale ta skákající kamera v akčních scénách... Škoda slov. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Největším překvapením pro mě bylo jak moc je Geostorm špatný. Ty pokusy o jakýsi Armagedoon po dvaceti letech působí dosti srandovně. Gerard Butler ve své snaze o hrdinnou postavu jde se svým špatným hereckým výkonem ještě mnohem dál než v minulosti. Myslím že tady se musejí stydět zcela všichni a to jak před, tak za kamerou. Emmerich i Bay můžou vklidu usínat na vavřínech dál. 30% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ten film má 109 minút a asi tak 136 použitých klišé. Katastrofické sci-fi môžu byť celkom dobré guilty pleasure, ako napríklad Sunshine alebo Jadro. Dokonca aj Deň nezávislosti ;-) Kašľať na fyziku alebo zdravý rozum, oboje musí divák ignorovať a ono sa to dá... lenže tuto už tých klišé bolo fakt nahusto. Zaujímali ma iba efekty, ktorých nikdy nie je dosť a sú divoko zostrihané. A ešte tá blondínka za volantom bola dobrá, taký Terminátor v lodičkách. Takže tentokrát len jedna hviezda a guilty pleasure sa nekoná. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (9)

  • Jerry Bruckheimer se k filmu jako producent připojil později a nařídil nákladné přetáčky za 15 milionů amerických dolarů pod vedením jiného režiséra - Dannyho Cannona. (Duoscop)
  • Celosvětová premiéra proběhla 16. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama