Reklama

Reklama

Geostorm: Globální nebezpečí

  • USA Geostorm (více)
Trailer 2

Po sérii bezprecedentních přírodních katastrof ohrožujících naši planetu se přední představitelé z celého světa dohodnou na vytvoření rozsáhlé sítě satelitů k řízení globálního klimatu, které mají zajistit bezpečnosti všech obyvatel planety. Ale nyní se něco pokazilo – systém vytvořený k ochraně Země začne na Zemi útočit a začíná závod s časem, kdy je nutné zjistit skutečnou hrozbu dříve, než geomagnetická bouře smete ze zemského povrchu všechno... a všechny. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (492)

SeBig 

všechny recenze uživatele

,,Pavlíno! Zavolej Jirku! Po branky body vteřiny jede nějakej film s Batlerem! To musíme vidět!”. Přesně pro takovou tu televizní rodinnou sortu tenhle film asi je..Butler střídá poslední dobou jedno hovno za druhým, kde jsou časy Gamera to nikdo neví. Ta “katastrofa” nastane 20minut před koncem, ale pravá katastrofa byla, když jsem si tohle lečo bez vajec pustil.. jde vidět, že katastrofický filmy umí jen Roland. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Parádní já se bavil tenhle typ filmu můžu a tu 5 si to zaslouží, příběh supr herecké obsazení taky destrukce země působivá a celkem dost tam toho bylo i když musíte pár minut čekat ale tak už to většinou je jen je škoda že těch filmů je málo. Při některých momentech bych sice přidal na lepším záběru tornáda a podobně ale ne vždy to tak je každý film má své menší mouchy. Soundtrack nebyl špatný ale v takovém filmu si představují o stupeň víš a konec bych možná nechal tak jak to vypadalo že má být víc drama neuškodí. ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Není od věci si čas od času nechat vypláchnout mozek..ne nemám na mysli ten způsob, který používala armáda v Univerzálním vojákovi . Poslat mozkové buňky na dočasnou dovolenou a jen si za asistence solidních CGI efektů okořenit filmový jídelníček béčkovým menu, kde divák dostane štědrou porci nejklasičtějších klišé, na jaké jsme v amerických katastrofických filmech zvyklí. "Nečekané" zrady, případně velezrady ve vlastních řadách, heroické projevy, rádoby emotivní výlevy v rodinných kruzích, které by za normálních okolností nikdo z dršky nevyblil a samozřejmě úniky ze spárů smrti o vlásek. Prostě tuctový filmový fast-food, který je vesměs zábavný ačkoliv úsměvný, ovšem po dopsání mého výžblechtu zapomenu, o čem to vlastně bylo. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Největším překvapením pro mě bylo jak moc je Geostorm špatný. Ty pokusy o jakýsi Armagedoon po dvaceti letech působí dosti srandovně. Gerard Butler ve své snaze o hrdinnou postavu jde se svým špatným hereckým výkonem ještě mnohem dál než v minulosti. Myslím že tady se musejí stydět zcela všichni a to jak před, tak za kamerou. Emmerich i Bay můžou vklidu usínat na vavřínech dál. 30% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dean Devlin absolutně pochopil to, co se bývalým tvůrcům velkých katastrofických filmů v dnešní době vůbec nedaří. Nahláškovaný a příběhově celkem slušný, se spoustou sympatických postav, slušných efektů a svižného tempa. Zapomeňte na sílu postav, jakou měli herci třeba v Armagedonu nebo Dni poté, postavy pronášejí jen nezbytně nutné repliky a diváka spíš baví detektivní příběh na pozadí toho katastrofického. Odvážný mix který potěší něčím novým a zároveň na vás dýchne ta pravá, devadesátková atmosféra. Čekal jsem daleko větší průser a v dnešní době samých buzíků v pláštěnkách se jeví starý, poctivý ničitel měst a mrakodrapů na základě globální katastrofy a ne invaze robotů, mimozemšťanů a jiných píčusů jako svěží oldschool vánek v zahnilé době plné kreténů s popcornem, ajfonem, nevyhováním a bejskou na palici jako zázrak pro nás staré, unavené, v kině slušně vychované normální zmrdy. 70%. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (9)

  • Geostorm: Globální nebezpečí byl hotový už několik let, ale kvůli nespokojenosti studia a následným vynuceným přetáčkám (a do etrému natažené postprodukci) se dočkal premiéry až v řijnu 2017. (ČSFD)
  • Jednomu z typu satelitů ve filmu říkají RocknRolla. Nepochybně se jedná o narážku na stejnojmenný film RocknRolla (2008), ve kterém, stejně jako zde, hraje hlavní roli Gerard Butler. (mr.twizta)

Reklama

Reklama