Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý polda si některé věci ze své minulosti rozhodně nechce připomínat. Ale připomenou mu je jiní... Pracuje jako soukromý detektiv, spí se svojí sekretářkou, sleduje lidi za peníze. Až do chvíle, než se mu do života připlete svůdná Raluca a otočí mu ho o 180 stupňů. Je to náhoda, osud, nebo na něj někdo nastražil past? Začnou se totiž dít věci, které by ho ani ve snu nenapadly. Jde v nich o sex, o vraždu, o velké odhalení, drsné připomenutí té proklaté minulosti... (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (128)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý film z tej kriminálnej stránky, na druhej strane Pachlová sa po dotočení vyjadrila, že ona je inak veeeľmi stydlivá herečka, ale v tomto prípade nahota mala zmysel. No hej, mala zmysel, lebo inak nič iné neukázala. A odvtedy sme o nej nejak nepočuli, čiže úloha splnená Dolanský je tiež mega nesympaťák, ale čo už. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Na Ralucu jsem neměl moc chuti, ale když už mi ji naservírovala televize, přemohl jsem se. V podstatě jsem se přemáhal poté celý film, abych jej dokoukal. Nemám příliš v lásce krimi, film-noir v popisu mě odrazuje a erotický thriller k tomu, to je jako "lákadlo" filmu pro Otíka ve Vesničko má, středisková. Motanice je to náramná, ale postavy mě příliš neoslovily a někdy se děj vlekl jako hlemýžď. Napětí pomálu a spíše jsem litoval, že film není více krimi, ač to není zrovna můj šálek kávy. Film-noir jsem nenašel, vztah k tomuto filmu také ne, takže jednou a dost. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

No do háje... Zas a znovu další řemeslně dobře odvedenej domácí film, který dojíždí na bídném scénáři, který je v tomhle případě jen nepříliš originálním kompilátem všech možnejch noirovejch motivů, které dějově překvapí leda tak postarší morče, co ujíždí na čínskym zelí. Ovšem spasit se to pokouší například pánové Dolanský (který by si zasloužil MNOHEM víc rolí) a Novotný, bohužel, přítomná Femme fatale se do své role zoufale nehodí, herecky nesedí a i když se prsí a provádí sodomie vícero druhů, tak to z ní neudělá ultra-charismatickou postavu, která by jedním mrknutím donutila chlapa odříznout si vlastní ucho pomocí nože na chleba a ogrilovat ho s majoránkou. Přitom kdyby byl scénář lepší... Ale to už bych se zase opakoval, prostě dobrej, ale průměrnej film. S přimhouřením bulev, ovšem. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Musíš se pořád na něco vyptávat ??" Tak to bude asi tím, že Filipa Marolda jako vždy parádního Jana Dolanského stihla profesní deformace, tedy kromě naprostého odkrvení mozku v rámci výpomoci pro něj samozřejmě přednějšímu orgánu, což však - Teď myslím tu profesní deformaci !! ;) - režijnímu debutantovi Zdeňku Viktorovi prostřednictvím rutiny rozhodně hrozit nemůže.. Přesto velmi dobrá Raluca vypadá jako malý žánrový zázrak, byť se tedy Viktora především definice noiru chápe snad až příliš doslovně, na což však Viktora i jeho snímek až citelně postrádá jakýkoli nadhled či sebeironii.. Navíc tam, kde třeba silně koukatelné (Ma)lvici Pachlové rozkošně evidentně přebývá, naopak téhle krimi (femme)fatálně schází kvalitní scénář.. A právě o tom je dnes vlastně český film převážně !! ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Příběh o věčně nadrženém bývalém policistovi, nyní soukromém očku, co už mu nestačí klátit ženu jeho kamaráda, která s ním pracuje v kanclu. I přesto, že je ve scénáři i režii zárodek kvality a také v atmosféře, příběh od začátku do konce celkem nudí. Oba hlavní představitelé (Dolanský a Pachlová) jsou sympatičtí, ale nahé a sexuální scény nejsou všechno. Je to škoda, jinak v tom cítím velký potenciál. ()

Galerie (17)

Související novinky

Noir Film Festival 2015 startuje již 20. 8.!

Noir Film Festival 2015 startuje již 20. 8.!

11.08.2015

4 dny, 5 míst, 47 projekcí... Unikátní přehlídka filmů noir na hradě Křivoklát se blíží mílovými kroky! Třetí ročník festivalu, věnující se širšímu pojetí noirového fenoménu, startuje ve čtvrtek 20.… (více)

Reklama

Reklama