Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý polda si některé věci ze své minulosti rozhodně nechce připomínat. Ale připomenou mu je jiní... Pracuje jako soukromý detektiv, spí se svojí sekretářkou, sleduje lidi za peníze. Až do chvíle, než se mu do života připlete svůdná Raluca a otočí mu ho o 180 stupňů. Je to náhoda, osud, nebo na něj někdo nastražil past? Začnou se totiž dít věci, které by ho ani ve snu nenapadly. Jde v nich o sex, o vraždu, o velké odhalení, drsné připomenutí té proklaté minulosti... (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (128)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak nevím no jsem takovej lehce rozpolcenej. Na jednu stranu oceňuji pokus přijít ve stojatých vodách domácí tvorby z něčím novým, ale tohle mě úplně nepřesvědčilo. Film to není rozhodně nijak extra špatnej, ale zdá se mi, že si očividně bere až moc inspiraci u podobných snímků z émerický produkce. Přišel mi celkově dost předvídatelnej, kdy se dá opravdu bez problému odhadnou další vývoj filmu všechny ty rádoby nečekaný zvraty ani na to nemusíte mít křišťálovou kouli aby jste v jedný scéně odhadli co bude v té příští. Zkrátka potenciál tu byl, ale jeho využití je jenom částečný. Další problém jsou pak nepřesvědčivý herci, kteří občas pronášejí opravdu podivný repliky který jim stěží uvěříte a navíc to celý působí trochu uměle a nevěrohodně. Teda mimo Dolanskýho. Ten nezklamal a svoje si odehrál. Plusem je svižná délka. Jinak spíš podprůměr. Škoda.40% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Začne-li detektiv myslet pohlavním orgánem a má smysl pro správné načasování, tak to musí skončit průšvihem. A to přesto, že pokusům o spojení detektivky, sexu a tajemna odjakživa fandím. Jenže tady se kradlo, tedy spíše vykrádalo a to ve velkém. Ty lepší scény mají svůj původ ve filmových zaoceánských klasikách a ty původní zase nemají potřebnou šťávu. Ono zamícháno to nechutná tak špatně, ale kdyby se přitom trošku přemýšlivěji mixovalo, tak se z toho dalo vytlouct více napětí a možná i o kousek přesvědčivější badminton. ()

Reklama

patrikus 

všechny recenze uživatele

Neprávem přehlédnutý film, který sice recykluje prvky noiru, ovšem řemeslně si nestojí vůbec špatně. I přesto, že je ve scénáři i režii zárodek kvality, příběh od začátku do konce celkem nudí. Není totiž téměř ničím originální, a ani jeho postavy nás nepřizvou ke sledování ničím, co by nás vtáhlo do děje. Divák se rychle brzo smiřuje s novinkami, které mu jsou pouze podsouvány, ale nijak dramatičtěji se s nimi nepracuje, proto mu začne být všechno jedno a možná ani hrdinovi nefandí. A to je velká škoda, protože kamera, hudba a střih, byly skvěle zvládnutelné složky jinak celkem nudného filmu. A měl bych připomínky i k obsazení. I přesto palec nahoru, vyhovuje kratší stopáž. V kontextu posledních let myslím, že jen lehce slabší průměr. Ten příběh je podle mě pouze servisem informací a žádné hrubější dramatické konfrontace. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

37 %. Scénář, který měl být ukončen "zajímavým" vyvrcholením? Možná pro některé. Pokus o noir? Možná pro některé. Mě na tom dráždilo české obsazení. Nic z prvních dvou otázek jsem nedostal. Bylo to vlastně scénáristicky trapné. Vypadalo to jako určitý pokus z devadesátých let. Nepovedlo se. Během dívání se jsem si pokládal otázku: Fakt tomu ti herci věřili? Plus spatřuji ve faktu, že Malvína Pachlová se předvedla v poloze. v jaké známe Alici Bendovou - ve fyzické formě, nic víc. Těšil jsem se na Davida Novotného. Ale ten hrál jen podružnou roli. Příběh sám o sobě byl plytký, vygradujíc jen v závěru. Což já, vzhledem k okolnostem celého díla nejsem schopen přijmout. Hrát to začínající herci, snad... Ale na to bych se zase, ruku na srdce, nepodíval. Sorry, ale nic moc. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý film z tej kriminálnej stránky, na druhej strane Pachlová sa po dotočení vyjadrila, že ona je inak veeeľmi stydlivá herečka, ale v tomto prípade nahota mala zmysel. No hej, mala zmysel, lebo inak nič iné neukázala. A odvtedy sme o nej nejak nepočuli, čiže úloha splnená Dolanský je tiež mega nesympaťák, ale čo už. ()

Galerie (17)

Související novinky

Noir Film Festival 2015 startuje již 20. 8.!

Noir Film Festival 2015 startuje již 20. 8.!

11.08.2015

4 dny, 5 míst, 47 projekcí... Unikátní přehlídka filmů noir na hradě Křivoklát se blíží mílovými kroky! Třetí ročník festivalu, věnující se širšímu pojetí noirového fenoménu, startuje ve čtvrtek 20.… (více)

Reklama

Reklama