Reklama

Reklama

Richard (Pierce Brosnan) je úspěšný univerzitní profesor, který se vzdá svého zaběhléno životního stylu – krásných vysokoškolaček na jednu noc - kvůli o mnoho let mladší Kate (Jessica Alba), se kterou čeká dítě. O tři roky později se Kate zamiluje do někoho jiného a odstěhuje se. Zároveň posílá svou sestru Olivii (Salma Hayek), aby zkontrolovala, jestli se Richard dobře stará o jejich syna. Je totiž přesvědčena, že se Richard vrátil ke svému nezodpovědnému bonvivánskému životu. Jenže Olivia se do něj ke svému velkému překvapení sama zamiluje... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (73)

angel74 

všechny recenze uživatele

Příběh není příliš funkční, protože je poměrně dost předvídatelný a tuctový. Humor pro jistotu chybí úplně. Nejzajímavějším aspektem celého tohohle filmu je hvězdná herecká sestava, která ale prakticky nemá co hrát. Pánové se mohou kochat pohledem na Jessicu Albu nebo Salmu Hayek a mně nezbývá nic jiného, než vzít zavděk poněkud ošuntělým Piercem Brosnanem. Z toho všeho logicky vyplývá, že moc nadšená nejsem. (45%) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nekonfliktní romanťárna, která sice nenadchne, ale ani neurazí. Brosnan se v romatnickém žánru pohybuje tak trochu jako slon v porcelánu, ale i tak působí snesitelně, Jessica Alba si i tady vystačila bez mimiky, nicméně občas se na ní kouká dobře a Salma je kus, který s přehledem strčí do kapsy 90% o polovinu mladších hereček. Jedním okem tam a druhým ven, ale čas s filmem strávený za ztracený určitě nepovažuji. 55% ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Úplně ta stejná letní jízda jako v After The Sunset, akorát o 12 let později s více prošedivělým Brosnanem, který je stále stejně charizmatický a nestárnoucí Salmou, strkajíc do kapsy o 15 let mladší Jessicu Albu. Namísto lupičské komedie tu máme lamentování o životě věčného záletníka, který je v jádru vlastně fajn. Občas legrace, ale povětšinou je to absurdně přitažené za vlasy s nulovou gradací děje. Pár prosluněných záběrů to nezachrání. Oddychovka na úrovni se příliš nekoná. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Salma Hayek vypadá dvacet let stejně, což není kritika, ale podezření, že skutečně našla elixír mládí, u Jessicy Alby platí to samé. Ač jí doma pobíhají dva caparti, vypadá furt hrozně teenagerovsky, jen škoda, že už dávno nevyhodila agenta. Jiný agent, bývalá nula nula sedmička Pierce Brosnan zraje jako víno, radost pohledět, jak se mu v posledních letech docela daří (respektive myslím, že ho mnozí po předání bondovské štafety Craigovi odepsali). Tihle tři měli být hlavním tahákem téhle úsměvné romance. Jsou, i když s několika výtkami. Režisér Tom Vaughan chtěl obsáhnout skoro všechno, co dnešní zralé jedince trápí (partnerská nevěra, komplikovaný vztah k otci, problémy s alkoholem, dítě na stará kolena, profesní krize a jiné) a bohužel vše jen načal, ale hlouběji s tím nepracoval. Námět slibný, ale být v rukou schopnějšího režiséra, možná bychom mohli být ještě víc příjemně překvapení. Místy až moc sázel na poloodhalené tělo krásné Salmy i mužný výraz stále pohledného Brosnana, ale víc nepohlídal, co mu před kamerou utíká mezi prsty. Za mě i tak spokojenost. A vlastně i milé překvapení. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nijak objevná ani výjimečná, spíše velmi tradiční romantická podívaná, která bohužel ani není příliš vtipná a troška drzosti navíc by jí prospěla. Nicméně sledovat Salmu Hayek a Pierce Brosnana je zábava a Jessica Alba by měla naštvané ženy hrát častěji, protože je to mnohem zajímavější než zářivé úsměvy a rozjuchané zaláskované hopsání (jako v úvodu filmu). ()

Galerie (189)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama