Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (387)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá na takový poklidný rodinný filmeček, ale záhy se to velice rychle změní. Nastupují nám zombíci a zvrtne se to ve fakt dobrou komedii. Já jsem se opravdu dobře pobavil, dost jsem se nasmál a to i u těch akčnějších a hororovějších scén. Také se mi líbilo, že se příběh věnoval teenagerům, Tye Sheridana už z pár filmů znám a je to sympatický herec. Potěšila také postava Logana Millera, především scéna s tou policistkou, co jí vykoukly kozy v tom plotě :-D A třešničkou celého filmu je nádherná Sarah Dumont. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Docela pohodová hororová komedie spíše pro mladší publikum, s dobře vybalancovaným poměrem dobrých/trapných vtípků... Postavy jsou napsány v pohodě, všichni hrdinové jsou v zásadě sympatičtí, povedeného gore a ke konci opravdu výživného se divák taky dočká, takže v mých očích docela kvalitně strávený čas... Bod navíc za zombie ujíždějící na Brittney Spears... ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem u tohoto filmu cítil nadšení podobné, jaké jsem měl od Soumraku mrtvých. Jenže zatímco jsem si ze Soumraku mrtvých udělal osobní zombie kult, tak Skautův průvodce zůstal někde na půli cesty z čerstvě rozjetého zombíka. To, že to není zase takovej krvák, mi na jednu stranu nevadilo. Jenže film občas zaúřadoval nějakou chuťárnou a vytvořil tím dojem nulové jednotnosti a brutální nestálosti. Vlastně nevím, jestli to byla nápaditá komedie a nebo lehký slasher. Z obojího si to vzalo něco, ale ve výsledku nic. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2016] Ten pocit, když jste chodili do skauta… Nejlepší film o skautingu ever! A překvapivě na mě tahle teenagerská komedie fungovala od začátku do konce. Na zombie horor tam bylo dost svěže zahnilejch nápadů (cumlání zadku bezzubou zombie babčou) a asi ještě nejsem tak starej, aby mi puberťáci v hlavních rolích přišli trapní. Hlavně si dejte pozor na jeleny :) A otrlecký titulky jsou skvostem nedozírné hodnoty. Přeložit „I would fuck her so hard“ jako „Tak tohohle bobříka bych rád plnil celou noc“… Nádhera :) Hledejte na titulky.com. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Viset z okna nad trampolínou plnou zombie za vetchý penis vetchého starce? Ano, i tak lze plnit povinnosti k sobě samým, bližním, vlasti a přírodě.. Ten teenagerovský odér mi místy kroutil palce, ale přál jsem těm třem junákům (a barmance od Lawrence ze Stydkého pysku) o dost víc než nemrtvým a to není u mě málo. Aniž bych se obával z kafilérky uprchlého pudla s nutkáním znásilnit mou nohu, dávám Landonovi na uniformu tři skautské známky. Za vtip, za rozvernost a za policejní přednosti.. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedná scéna. (Johnny.ARN)
  • V úvodní scéně, kdy skauti recitují svou přísahu zvedne Carter (Logan Miller) levou ruku, když však kamera zabere Cartera z jiné stranym má zvednutou pravou ruku. (hansel97)
  • Při finální likvidaci zombí na diskotéce je vidět, že má Augie (Joey Morgan) jen pár kulečníkových koulí v zásobníku. V průběhu filmu jich ale vystřílí veliké množství, aniž by munici doplňoval. (Danny F.)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama