Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (386)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Sice se řadím k těm co se domnívají, že pro dospívající chlapce existuje řada jinších zábav, než v neználkovské hučce dělat objekt touhy skautským vedoucím, kupříkladu lízání olovnatých barev na čas, ale ukazuje se, že i toto má své plusy. V případě úniku zombizačního syfla z přísně nestřežené laboratoře tak otravné degeny odmítne pozřít i beznohý popelář v pokročilém stádiu rozkladu. Film sám sebe přehnaně ,,nežere" a nárazově působí i pousmání. Což věc je dobrá. Nyní mi omluvte, jdu si našít odznáček mladého komentátora a pak zkusím ulovit nějakého bobříka. Dámy, namydlit! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Ty vole, tys sejmul Bambiho!" Poněkud nevyvážená komedie s výborným rozjezdem, ubíjejícím skautingem a večírkovým masakrem. ,,Já musi, musi, musim...sah sem si! ale asi silikonky..." Zombie jelen, zombie kočky, zombie město, natahovací (a následně utržený) pinďour, trampolina a skákající zombie. Nejvíce se mi líbily právě ty drobné vtípky mimo obraz - nakukující zombie při první puse, zombie na tříkolce a podobně. Jinak stále nemohu přijít zcela na chuť zombíkům, co běhají rychleji než živí...uznejte, jak může člověk po smrti své tělo zrychlit? V tomhle jsem měl, vlastně mám raději osmdesátky. Jako vždy mě nenadchlo digitální gore, songy (kromě téměř kultovní skladby od Scorpions) nebyly zrovna moje káva, ba co dím, byly strašné, ale chvílemi jsem se bavil. 3,5* ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Túto zombie komendiu proste milujem. Je presne táka ako má byt, v normálnom svete lúzri sú killeri zombies a tí čo sú akože pani, padnú ako prvý a jedno, že či si pán skaut alebo más dva metre, pôjdeš je na to zákon. Bavil som sa, sympatický herci, parádne masky a brilantne stavnate gore, viac si ani priať nemozem. Nemusím byt až tak mladý, aby sa mi tento film páčil i keď napríklad na diskotéke by film mohol ponuknut viac, tam sme toho veľa nevideli, kedže film sa sústredil na pár postav a ostatne mu bolo u riti a mne to bolo celkom jedno, bavil som sa.Takéto zombie srandicky ja rád, k smrti rád.. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

LOL, tak toto byl vážně úlet:) Člověk si myslí, že už v "Zombie" žánru viděl všechno, ale vždycky se najde nějaký snímek, který hranice posunuje ještě o kus dál. Zombie jelen? Jasné. Zombie Kočky? Určitě. Scouts vs. Zombies nabídnou také pravděpodobně tu nejkurióznější a nejšílenější coververzi Baby One More Time, jakou jste kdy slyšeli:) Tye Sheridan, Logan Miller a Joey Morgan vytvořili partičku skautíků, kteří budou mít opravdu plné ruce práce, aby si zachránili (nejen) svoje zadečky:) Mně se nejvíc líbil Logan Miller, sice byl občas na ránu, ale nakonec měl kuráž:) A Sarah Dumont je luxusní kočka. Nečekala bych, že v podobném snímku bude ženská postava jejího vzhledu, která bude mít dokonce i nějaký charakter. Je vidět, že tvůrci se nechtěli spokojit s tradiční, tuctovou sexy blondýnkou, která však coby postava nestojí za nic. Množství humorných scén i dialogů, které se pohybují po většinu času mimo směšně-trapné americké šablony. Jasně, pro někoho to možná bude "American Bullshit", mně se však Skautův průvodce zombie apokalypsou moc líbil. Pokud budete mít náladu na odlehčený Zombie úlet, sáhněte po tomto. "Jelen je fuč. Kam zmizel?" - "Ser na jelena.", "Nepouštěj to péro, Bene!" 😂 ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušně zrežirovaná zombie-komedie, která se mi dnes opravdu trefila přesně do noty. Svižná, někdy opravdu velmi, velmi vtipná a tak mi nezbývá nic jiného, než to zvednout na čtyři. Pokud chcete něco opravdu nenáročného, ale při tom hezky odsýpavajíciho, nezbývá mi, než tuhle taškařici vřele doporučit. A kdo nechce, může si pustit růžovku. To bude ještě daleko větší prdel. O tom vůbec nepochybuju. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Podle ukazatelů u silnice je jedním z blízkých měst od dějiště filmu Haddonfield, ve kterém se odehrává hororový snímek Halloween (1978). (hansel97)
  • Zhruba v čase 10:20, kdy se auto srazí s jelenem, se rozbije přední sklo na straně řidiče. V dalších záběrech je ale rozbité sklo u spolujezdce. (masekjc)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama