Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (217)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný scenár a na akčnú komédiu to obsahuje málo vtipných scén a dialógov (o akcií ani hovoriť nebudem). Dvojica S. Vergara a R. Witherspoon nebolá zlá, ale ani oni to nedokázali zachrániť. PS. Ku podivu, ani pokazené scény, premietané pri záverečných titulkov, neboli najlepšie. Osobné hodnotenie: 56% (*) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že zde byla jedna nebo dvě scény, kde jsem se zasmál, tak i nějaké ty body dám. Ale tohle je prostě ten typ komedie, které nemám rád. Vzhledem k tomu, že zde nejsou pořádné vtipy, tak je polovina filmu jen uřvané bláznění, kdy se někdo hádá, někdo na někoho křičí anebo jen křičí. Tohle pro mě prostě není humorné. ()

Reklama

Krabak 

všechny recenze uživatele

Cílovou skupinu, tedy ženský, to nejspíš bavit bude. Pro mě, jako chlapa, to byl film plný nelogičností, klišé a opravdu jen po skromnu vtipných pasáží. O hvězdu míň dám za opravdu otřesný dabing S. Vergary. Sice jsem originál neslyšel, ale takle debilně nadabovat herečku snad normální mysl nemůže. --->20% ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to je, ale poslední dobou najít dobrou komedii je takřka nadlidský úkol. Divoká dvojka je jen další podprůměrná americká komedie, která nemá čím překvapit a na kterou se už asi nikdy nepodívám. Přiznám se, že jestli jsem se zasmál jednou tak je to moc. Sázka na výstřední a nesourodou dvojci (puntičkářská policistka+zhýralá svědkyně) prchající před zabijáky i policii je na mě až příliš ohraná. Samozřejmě, že na útěku čeká celá řadě kuriózních a neuvěřitelných situací. Jenže nejhorší věci pro naše hrdinky je, že budou muset čelit jedna druhé.... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tahle uřvaná komedie s nechutně přehrávající Reese Witherspoon a nehrající Sofií Vergara na mě absolutně nefungovala, pokud nepočítám výstřih druhé jmenované. Film se sice vyhnul obvyklému kanálovému humoru, což oceňuji, jenže vtipné scénky by dokázal spočítat středně nešikovný řezník na prstech jedné ruky. Tohle hrubě nevyšlo. 10% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Z představitelek obou hlavních rolí se během natáčení staly nejlepší přítelkyně. (zajda404)
  • Přestože se příběh filmu odehrává v Texasu, natáčelo se v New Orleans v Louisianě. Natáčelo se i na Floridě. (Cheeker)
  • Po útěku z obchodu v přívěsu říká Sofía Vergara (Daniella Riva), že boty v kufru jsou dárečky od bratra z Kolumbie. Vergara pochází z Kolumbie, narodila se ve městě Barranquilla, nacházející se na karibském pobřeží Kolumbie. (noelcoward73)

Reklama

Reklama