Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (217)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tato svěží dámská akční komedie sice originalitou zrovna nekypí, ale svůj účel pobavit a přivést diváka na jiné myšlenky dokonale splnila. Dá se říci, že něco takového tu už opravdu delší dobu chybělo. Ženy mají pro situace zde uvedené zcela jiné předpoklady než muži a tak je to příležitost pro úžasné gagy kterých je tu skutečně více než dost. Ani mi nevadila velmi častá předvídavost děje a vývoj postav. Opravdu se najde někdo kdo netušil, že ... Ne, prozrazovat to nebudu. Reese Witherspoon a Sofía Vergara tu předvedli vskutku fenomenální komediální výkon a jak dosvědčují ukázky z natáčení během počátku závěrečných titulků, role si až neskutečně velmi dobře užívali. Do paměti sice snímek nevstoupí, ale za shlédnutí rozhodně stojí. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $34,580,201Tržby Celosvetovo $51,380,201Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,143,668 //počet predaných kusov 93,243Tržby za predaj DVD v USA $4,494,593 //počet predaných kusov 266,690║ trapošina a to dosť veľká /20%/ ()

Reklama

AndrejBB 

všechny recenze uživatele

Osvedčený typ komédie, kde sa dve úplne rozdielne postavy náhodou ocitnú na spoločnej ceste a vzniká kopa vtipných príhod. Viac sa mi vo svojej úlohe páčila Sofia Vegara. Reese Witherspoon mi prišla dosť otravná, ale to bol asi zámer tvorcov. Komédia, ktorá neurazí a rozosmeje vás. Čakal som to horšie, takže som bol príjemne prekvapený. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem si vůbec nedokázala představit, že by Reese Witherspoon se svou postavou mohla hrát roli policajtky. Podle tohoto filmu zřejmě může a nedělá jí to žádné problémy. Čekala jsem trochu víc bláznivin. Jako fórky týkající se výšky jsou fajn, ale jen na chvilku, pak omrzí, protože melou pořád to samé a to se samozřejmě oposlouchá. Český dabing to zabil. Napodobovaný španělský přízvuk byl hnus. Vždyť Sofia Vergara mluvila česky jako nevkusná ruská matróna a to se nedalo poslouchat. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Půlnoční běh v babím vydání. Sofía Vergara je nádherná a úžasná komediantka, její akcent žeru stejně jako životní filosofii její postavy. Z Reese nová Goldie Hawn nebude, ale poprala se s tím statečně a roztomile. Ač to procentuální hodnocení (51%) nenaznačuje, je to fajn zábava a záleží jen na tom, jak se k tomu chcete postavit. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Po útěku z obchodu v přívěsu říká Sofía Vergara (Daniella Riva), že boty v kufru jsou dárečky od bratra z Kolumbie. Vergara pochází z Kolumbie, narodila se ve městě Barranquilla, nacházející se na karibském pobřeží Kolumbie. (noelcoward73)
  • Přestože se příběh filmu odehrává v Texasu, natáčelo se v New Orleans v Louisianě. Natáčelo se i na Floridě. (Cheeker)

Reklama

Reklama