Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (217)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Celkom sympatická dvojica herečiek, na bláznivej ceste za svedectvom proti drogovému bossovi. Od začiatku som nič veľké od filmu neočakával ale milo ma prekvapil a trúfam si povedať že som sa v niektorých pasážach aj celkom slušne bavil, nič nebolo prestrelené a humor mal celkom dobrú úroveň a bol dobre dávkovaný. Išlo ale o zvraty a zápletky plné klišé a pátosu ale ako oddychovka na dlhé večery úplná topka. Človek síce neodchádza s poučením ale na druhej strane sa celkom dobre zabaví a povedzme si úprimne pri niektorých filmoch o nič iné ani nejde za mňa lepší nadpriemer. 55% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Reese Witherspoon patří jako například Sandra Bullock nebo Katherine Heigl do galerie tzv. "zlatíček pro každého", neumí se odvázat jako Cameron Diaz a i když chtějí třeba ojet celý autobus, tak v mysli máte pouze jejich nevinnou tvářičku. Jejich hlavní pracovní náplní jsou zdraví nezávadné, jako vejce vejci si podobné tuctovky (nejlépe romantické), které si však většinou najdou nemalou diváckou základnu., To je Divoká dvojka, to je Reese Witherspoon.....neexceluje, ale celé jí to padne na míru. Zádrhel však nastává s nástupem "sexy lasičky" Sofíe Vergary. Protivná, nesympatická, rušící.....a to se prosím nebavím o rysech její postavy (myšleno postavy jako partu - jinak její postava je v naprosto v pořádku, že pánové), ale o to jak jsem jí vnímal ve filmu. Jako osoba nedisponující znalostí anglického jazyka jsem neměl tu čest s jejím originálním tónem hlasu, ale její český dabing mne každou další větou doslova zabíjel. Divoká dvojka si zkrátka jede svojí uhlazenou jízdu a tak to asi má být....šílenější akce nechejme jiným aktérkám. Mně osobně zkrátka pouze nesedla jedna z dam......ale to je možná pouze můj osobní problém. ()

Reklama

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

No, nevím co na to říct. Bylo to takové zvláštní. Byly tam dobré myšlenky, ale špatně zpracované a byly tam špatné myšlenky, které měli k dobrým hodně daleko. Ale když to vezmu kolem a kolem, tak to ušlo. Nemůžu říct, že bych si to plánoval pustit znova, ale na to jedno zkouknutí to byla docela legrace. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Stereotypní, ale přesto dost vtipné. Reese si po svém velice vydatném roce 2014 musela udělat alespoň malou pauzu, ne? Já jí to nezazlívám a jsem jenom rád, že nabírá energii na další pecky. A pokud tohle považujeme jako oddechovku, tak i tohle není úplně špatné. Ano, je to stereotypní, ale ten humor. Velice americký, nejvíc mi připomínal humor Ellen Degeneres. Pokud vám sedne její humor, tak si budete tady libovat ;-) ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Trailery nebyly nic moc, ale tak nějak jsem doufal v obyčejnou výplachovou komedii, u které vypnu a pobavím se. Největším problémem filmu je první půlka, kdy se hlavní hrdinky chovají jako totálně nesnesitelné krávy. Pořád na sebe něco ječí, odněkud padají nebo někam pořád běží. Na papíře to možná vypadalo zábavně, ve filmu to bohužel vypadá tak jak to vypadá. Naštěstí se v druhé půli objeví nová postava, která děj malinko posune a obě hlavní hrdinky se zklidní a začnou dělat pravou zábavu, která dokáže pobavit. Vtipy nejsou kdovíjak sofistikovaný, ale třeba celá scéna s autobusem nebo na party není vyložená špatná a oproti začátku funguje mnohem lépe. Divoka dvojka není úplně nejhorší komedie, ale rozhodně se nic nestane, když jí neuvidíte. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Z představitelek obou hlavních rolí se během natáčení staly nejlepší přítelkyně. (zajda404)
  • V scéne, keď autobus zastaví tesne pred bagrom, jeho šofér dáva páčku dolu aj napriek tomu, že ju dával už v predošlom zábere. (johnsnow)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno