Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (217)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Reese a Sofía mi k sobě ohromně padnou a Sofía je jako herečka (alespoň v komediální sféře) pro mě fakt dobrá :) Vždy mi vykouzlí úsměv na tváři :) Je to sice takový "trapnější" film, ale jsou tam dobré hlášky - holky si notujou, chvilkama to trochu pobírá smysl,ale ohledně "zabavení" a vypnutí v průběhu náročného týdne, tento film rozhodně pomohl :) :) Sice nikdy více, ale kvůli Sofíe mi to za to stálo vidět :) ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Byla tu šance dobrou buddy movie. Nějak to uvázlo na půli cesty, ale zase to svižně ubíhalo. Nejvíce mne iritoval dabing ženy drogového dealera. Neznám film v původní zněním, ale český dabing s tím příšerným ruským přízvukem, kterým oblažili Sofii Verganu, z ní učinil dosti otravnou postavu. Určitě se podívám alespoň na část i v původním znění, abych porovnal zda to zní i v originále tak divně blbě či nikoli. (1x tv cz) ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak i když mě trailer nijak neuchvátil, tak jsem se přesto rozhodl na to vyrazit. Doufal jsem hlavně v nenáročnou jednohubku na pobavení, ale bohužel jsem ji dostal jen zčásti. Odpustím teď filmu, že vrší na sebe jedno klišé za druhým a je totálně předvídatelný. To bych prominul, ale problém je, že není ani zdaleka tak zábavný jak by mohl být. Hlavně chemie mezi ústřední dvojicí skřípe a pár vtipů a hlášek je sem nacpáno jakoby násilím a nepůsobí to přirozeně. Zatím co Reese jsem od začátku fandil a její postava si mě získala, tak Vergara (i když je to kus) mi přišla místy dost otravná a skoro jsem si přál aby jí sejmuli. No a jenom tak mimochodem je to naposledy co mě někdo viděl v kině na dabovaným filmu. Neříkám, že ten dabing byl vyloženě špatnej, ale do atmosféry kina se nehodí a totálně ji degraduje. Takže gratulace distributorům. Opět jste zazářili. Aby vás čerti vzali.35% ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jaká to hrozná kravina! Ale kravina, která Vás prostě na jedno zhlédnutí pobaví a pak ji vypustíte z hlavy a za rok si nebudete vůbec pamatovat, o čem to bylo. Jen že Reese tam chodila v prďáckých kalhotech a Sofía tahala kufr plný lodiček z bílého stříbra, diamantů a nevímčehoještě. Ty dvě spolu překvapivě v těchto rolích tvoří docela dobrou komediální dvojku, i když na druhou stranu vás někdy zase iritovaly. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tato svěží dámská akční komedie sice originalitou zrovna nekypí, ale svůj účel pobavit a přivést diváka na jiné myšlenky dokonale splnila. Dá se říci, že něco takového tu už opravdu delší dobu chybělo. Ženy mají pro situace zde uvedené zcela jiné předpoklady než muži a tak je to příležitost pro úžasné gagy kterých je tu skutečně více než dost. Ani mi nevadila velmi častá předvídavost děje a vývoj postav. Opravdu se najde někdo kdo netušil, že ... Ne, prozrazovat to nebudu. Reese Witherspoon a Sofía Vergara tu předvedli vskutku fenomenální komediální výkon a jak dosvědčují ukázky z natáčení během počátku závěrečných titulků, role si až neskutečně velmi dobře užívali. Do paměti sice snímek nevstoupí, ale za shlédnutí rozhodně stojí. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Film sa mal pôvodne volať Don't Mess With Texas. (m.a.t.o.)
  • Po útěku z obchodu v přívěsu říká Sofía Vergara (Daniella Riva), že boty v kufru jsou dárečky od bratra z Kolumbie. Vergara pochází z Kolumbie, narodila se ve městě Barranquilla, nacházející se na karibském pobřeží Kolumbie. (noelcoward73)
  • Přestože se příběh filmu odehrává v Texasu, natáčelo se v New Orleans v Louisianě. Natáčelo se i na Floridě. (Cheeker)

Reklama

Reklama