Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (217)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Toto bolo tak strašné po všetkých stránkach, že tomu nemôžem dať odpad. Niečo takéto sa totiž nedá dosiahnuť náhodou, musel to byť zámer tvorcov. Obe protagonistky sú neuveriteľne vypatlané a stvárajú neskutočné veci (Heimlichov chvat na psovi je len vrchol ľadovca). Pôvodne som chcel ísť s hodnotením ešte nižšie, ale s vypnutým mozgom je to celkom zábavné. 4-/10 ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný scenár a na akčnú komédiu to obsahuje málo vtipných scén a dialógov (o akcií ani hovoriť nebudem). Dvojica S. Vergara a R. Witherspoon nebolá zlá, ale ani oni to nedokázali zachrániť. PS. Ku podivu, ani pokazené scény, premietané pri záverečných titulkov, neboli najlepšie. Osobné hodnotenie: 56% (*) ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tato svěží dámská akční komedie sice originalitou zrovna nekypí, ale svůj účel pobavit a přivést diváka na jiné myšlenky dokonale splnila. Dá se říci, že něco takového tu už opravdu delší dobu chybělo. Ženy mají pro situace zde uvedené zcela jiné předpoklady než muži a tak je to příležitost pro úžasné gagy kterých je tu skutečně více než dost. Ani mi nevadila velmi častá předvídavost děje a vývoj postav. Opravdu se najde někdo kdo netušil, že ... Ne, prozrazovat to nebudu. Reese Witherspoon a Sofía Vergara tu předvedli vskutku fenomenální komediální výkon a jak dosvědčují ukázky z natáčení během počátku závěrečných titulků, role si až neskutečně velmi dobře užívali. Do paměti sice snímek nevstoupí, ale za shlédnutí rozhodně stojí. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Niektoré momentky sú priveľmi naťahované a sú hlavným dôvodom nižšieho skóre. Je to paradox, ale aj pri 80 minútach sa Hot Pursuit zdá občas dlhá a niektoré scény by mohli byť ešte kratšie. Že by mal film iba 70 minút? Nech, na a za lepší šmrnc alebo pridanie ďalších scén by určite získal viac. Hodinu film funguje ako road-movie. Humoru je menej, občas sa zadarí troška fyzickej komiky, ale autori jasne stavili na ženy v akcii a ich ukecaný prejav. Ťažko povedať, o koľko vtipov sme prišli v preklade, veľa ich asi nebolo. Herecké obsadenie je fajn a Anne Fletcher žmýka obe svoje herečky v rámci možností. Každej sadla pripravená rola, ich interakcie sú výborne, v tomto smere niet čo filmu vyčítať. Anne Fletcher je režisérka, ktorá točí osvedčené filmy pre ženy. Lenže aj na ľahký letný hit je to trošku málo. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Půlnoční běh v babím vydání. Sofía Vergara je nádherná a úžasná komediantka, její akcent žeru stejně jako životní filosofii její postavy. Z Reese nová Goldie Hawn nebude, ale poprala se s tím statečně a roztomile. Ač to procentuální hodnocení (51%) nenaznačuje, je to fajn zábava a záleží jen na tom, jak se k tomu chcete postavit. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • V scéne, keď autobus zastaví tesne pred bagrom, jeho šofér dáva páčku dolu aj napriek tomu, že ju dával už v predošlom zábere. (johnsnow)
  • Film sa mal pôvodne volať Don't Mess With Texas. (m.a.t.o.)
  • Počas záverečných titulkov nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Reklama

Reklama