Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (217)

GeusX 

všechny recenze uživatele

Byla tu šance dobrou buddy movie. Nějak to uvázlo na půli cesty, ale zase to svižně ubíhalo. Nejvíce mne iritoval dabing ženy drogového dealera. Neznám film v původní zněním, ale český dabing s tím příšerným ruským přízvukem, kterým oblažili Sofii Verganu, z ní učinil dosti otravnou postavu. Určitě se podívám alespoň na část i v původním znění, abych porovnal zda to zní i v originále tak divně blbě či nikoli. (1x tv cz) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

První půlka je hrozná, druhá výrazně lepší. Může za to především maximálně nepřesvědčivá a přehrávající Reese Witherspoon, které více jak polovinu filmu trvá, než se začne chovat normálně. Sofía Vergara je vtipná jako vždy a jen těžko se vymaní ze své klasické role drsné uječené mexičanky. Má to pár opravdu dobrejch gagů, ale jako celek to působí hodně průměrně, až nevýrazně. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

OK, budu upřímný- tohle byla fakt řádná blbost. Z nějakého záhadného důvodu jsem se ale dost dobře bavil. Po výkonu, který předvedla Reese Witherspoon, tiše doufám, že ji někdo obsadí do role Adolfa Hitlera, jsem si jistý, že by to zvládla perfektně:-) Sofía Vergara byla velice rušivou figurou, vždy, když byla v záběru, nemohl jsem se soustředit na titulky a vždy, když promluvila, okamžitě jsem se bavil. Děj byl jednoduchý, vtípky místy spíše pro nižší IQ, ale stejně to byla fajn zábava. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem si vůbec nedokázala představit, že by Reese Witherspoon se svou postavou mohla hrát roli policajtky. Podle tohoto filmu zřejmě může a nedělá jí to žádné problémy. Čekala jsem trochu víc bláznivin. Jako fórky týkající se výšky jsou fajn, ale jen na chvilku, pak omrzí, protože melou pořád to samé a to se samozřejmě oposlouchá. Český dabing to zabil. Napodobovaný španělský přízvuk byl hnus. Vždyť Sofia Vergara mluvila česky jako nevkusná ruská matróna a to se nedalo poslouchat. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Hot Pursuit" bol z mojej strany vcelku očakávaným filmom. Mám rád Reese Witherspoon a jej minuločné filmy ("The Good Lie" a "Wild") boli veľmi dobrým filmovým zážitkom. Toto mala byť komédia, no zrátal by som na prstoch scénky, kde som sa zasmial. A asi by som ani nepovedal, že som sa smial, skôr som sa len tak uchechtol pri pár scénkách. Najmä asi šoférovanie autobusu bolo vcelku vtipné. Inak ale treba povedať, že je tu veľa divných momentov, kde som nerozumel na čom som sa mal smiať a jediné čo sledujeme sú dve ženy, ktoré sa snažia predstavovať určité stereotypy s veľmi otravnými hlasmi a afektami, ktoré do toho dávali. Myslím si, že film mohol fungovať, no chcelo to trošku prepracovať scénar a inú réžiu. Herci sa snažia tomu niečo dať... občas to funguje, no väčšinou som len sedel v tichosti. A to by sa pri komédii stať nemalo. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Po útěku z obchodu v přívěsu říká Sofía Vergara (Daniella Riva), že boty v kufru jsou dárečky od bratra z Kolumbie. Vergara pochází z Kolumbie, narodila se ve městě Barranquilla, nacházející se na karibském pobřeží Kolumbie. (noelcoward73)
  • Film sa mal pôvodne volať Don't Mess With Texas. (m.a.t.o.)
  • V scéne, keď autobus zastaví tesne pred bagrom, jeho šofér dáva páčku dolu aj napriek tomu, že ju dával už v predošlom zábere. (johnsnow)

Reklama

Reklama