Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milostný příběh ze současného velkoměsta. Třicetiletá Ema (Jana Plodková) na útěku od manžela (Jiří Vyorálek) zakotví uprostřed noci u svého kadeřníka Tonyho (Ondřej Nosálek), kterého skoro nezná. Postupně se sbližují a jejich přátelství se mění v hlubší vztah, přestože Tonyho nespoutaný život je pro Emu často těžko pochopitelný. Tony je gay. Rodiče Emy (Milena Steinmasslová a Luděk Sobota) trvají na tom, aby se Ema vrátila domů. Ve vizuálně hravém snímku se objeví i Ondřej Malý, Václav Havelka nebo Adam Mišík. Na hudbě se podílel Jan P. Muchow, titulní píseň nazpívala Lenny a jednu skladbu pro film složil a nahrál Mike Figgis. Scénář k filmu napsala režisérka Slobodanka Radun se spisovatelkou Radkou Denemarkovou. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

andrii 

všechny recenze uživatele

Rozcuchanou duši může dobře učesat jen mistr profesionál, dámský kadeřník - přítel váš. Záležitost srdce mezi námi, mezi řádky. Celý svět utíká, ale jedinec náhle zastaven, zaskočen, omráčen přívalem citů a potřeb svého já. Nitro, v němž slunné i deštivé kapitoly své místo mají. Nitro - blyštivé sklíčko v matném obalu. My dva - vypůjčené talismany. Hledači štěstí, hledači zapomenutých klíčů, pošimráni vidinou závratných barev a vůní. Fontána života stále šumí, tak šupem do ní. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

To téma je skvělé. A stejně tak je skvělé, že došlo k realizaci. Bohužel ale Slobodanka Radun si ukousla příliš velké sousto a vytvořila film postavený na dvou hercích bez toho, aby je oba uměla vést k herecké shodě. Námět MY 2 si umím představit jako vynikající televizní komorní záležitost, ale bez Plodkové a bez zbytečného pokusu o velké plátno, který zkrátka nevyšel. Současná civilní témata už ze své podstaty tady nejsou od toho, aby vysvětlovala. #finaleplzen ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ještě, že jako ,,heterák'' chodím k holičce... :-). Film mne celkem mile překvapil. Jednak mám Plodkovou jako herečku rád a sedla mi i role Tonyho. Film je zkrátka ze života. Ema najde azyl v bytě svého kamaráda aby si utříbila myšlenky a měla kde být. Z nouzového azylu se nakonec vyklube velké přátelství přerůstající do něčeho mnohem většího... Sice zde Janu leckdo napadá že vypadala a zněla hrozně, jeden z komentujících ji tu dokonce v obličeji přirovnal k hlodavci... Mně se líbila a byla sexy. Nosálek také zahrál hezky a s přehledem. Tohle je prostě film ze života, žádnej halyvůd, ale příjemně dramaticko - romantická záležitost na večer. * * * ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"..a tak jsem si řekla, že je čas na kadeřníka.." Když i řemeslně veskrze skvostná a zde výjimečně profesionální Málkova kamera přechází v manýru posledních let, na tomhle bezkrevném a banálním škváru dvou Radun už vlastně není vůbec co chválit.. Dramaturgicky nezvládnuté papírem šustící kvazidrama při finále hraničí se (sebe)parodií, a tak si jeden může užít snad jen opravdu výborné kreace Ondřeje Nosálka.. Plodkové s Vyorálkem mi bylo upřímně hodně líto.. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Homosexuálna časť výborná a dokonca nehorázne sympatická ( = bohovský Nosálek, on akože vážne nie je teplý ?!), všetko ostatné kolíše spracovaním ( nie ideou ) medzi nudným, triviálnym, otravným a násilným... ale v konečnom dôsledku ten film aj tak nedokážem odsúdiť tak, ako som mal väčšinu stopáže v úmysle - ale to opäť jedine a predovšetkým vďaka perfektnému Nosálkovi, ktorý film proste utiahol na vlastnom výkone. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Podtituly filmu zní „Lovestory pro 21. století“ nebo „Nikdy nevíte, co vám noc přinese“. (SONY_)
  • Film byl uveden na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary v červenci 2015. (SONY_)
  • Jednu skladbu pre film napísal a nahral slávny anglický režisér a hudobný skladateľ Mike Figgis. (Zdroj: ceskatelevize.cz) (VášaVF)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno