Reklama

Reklama

Mel Gibson se ve filmu Blood Father představuje v roli bývalého člena motocyklového gangu "Hells Angel" Johna Linka, kterého právě propustili z vězení. Svobodu si ale neužije příliš dlouho - jeho 16letá dcera Lydie se dostane do problémů s drogovými dealery poté, co je namočena do krádeže špinavých peněz. Nevinná Lydie si na útěku před nimi neví rady, a tak se rozhodne pro zoufalé řešení - zavolá otcovi, jenž není jen motorkář, ale i bývalý opilec a narkoman. Ti dva se navíc řadu let neviděli a nerozešli se úplně v dobrém. Lydia však pod otcovou ochranou stále vidí svou nejlepší šanci na přežití. Když se tedy John rozhodne udělat po letech první správnou věc i za cenu možného návratu do vězení a své dceři pomoci, krvavá cesta může začít... (Bohemia MP)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (394)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Asi mám problém s filmy, které do české distribuce vynese podle mě jen to, že v nich hraje nějaká osvědčená herecká značka - nechápu, že může jít někdo do kina na nějaký film jen proto, že tam hraje slavný herec. Bezprostředně po projekci si myslím, že ten film za vidění v podstatě nestojí a že je možné ho s ledovým klidem ignorovat. Neobjeví se zde nic, co by člověk neviděl v hromadě jiných filmů tohoto ražení v předchozích letech, a dokonce mám i pocit, že ten film ani nevyžaduje vidět v kině, protože jsem zde nenašel žádnou přidanou hodnotu z velkého plátna nebo super zvuku - ten film by úplně stejně zafungoval i v televizi (kde se nejspíš beztak brzy objeví, pokud po něm sáhne Nova nebo Prima). Ne že bych se u toho vyloženě nudil, ale podle mě se ten film rychle vykouří z hlavy a za pár týdnů si člověk ani nevzpomene, že to viděl. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Old school, čistá hra dle starých pravidel. Spíš než k Odplatě bych přirovnal atmosféru k Tahle země není pro starý. Každopádně Gibsonovi role šitá na míru. Těžký prach poušti u hranic Californie a Mexika rozvířen válkou otce s gangy pro jednu sympatickou dceru, je třeba oprášit zákony jungle a vylézt se světel do stínu světa zločinu. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to do doby než Gipsn sundal svůj drsnej plnovous, pak si vzal sáčko a přestal hlaškovat. A to mi to ze začátku přišlo drsný jak Ístvůd. Dceru mohl mít taky hezčí a nedoporučuji s dabingem, za kterej bych rozdával facky nohou. Ostatně jako u každyho českýho dabingu v poslednich 20 letech. Průměr se zamorenym okem. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Co zvládne po šedesátce Neeson, to zvládne Gibson možná i lépe a přesvědčivěji. Jenže bohužel pro něj 96 hodin nebo JCVD už vznikly. I tak byl nejvyšší čas na to, aby si Gibson v životě pořádně uklidil a začal sypat role chlápků, co se s ničím zase až tolik neserou, protože svět si s nima kdysi pěkně vytřel prdel. 70% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Zkurvené obsahy! Jeden se takhle těší jako kvadruplegik na podrbání na nose na staroškolského Sadroše v hustě Porterovské odplatové náladě a pak tři čtvrtiny stopáže musí otráveně čumět na nějaké posrané cestofilmové drama o tom, jak si vychlastaný helsendžlák vyjasňuje rodinné hovnoty se svou nesympatickou narkáčskou dceruškou a závěrem si jen tak mimochodem upytlačí pár nezáživných pokérovaných cigošů. Chápu, že kdyby do anotace místo Akční / Sryler napsali Psychologicky kýčovitá rodinná pičovina / Močopudné drama, posmrkalo by jim v kině sedačky jen několik opulentních hospodyněk a rozněžnělých bukanýrů, ale takto se jedná o zjevné klamání spotřebitele a mám teď sto chutí poštvat na Holý Úd ČOIku! Nicméně je to o půlku Rohypnolu méně narkoleptické, než když Mel balancoval na Hraně temnoty, a svým charismatem ta Rodinná pouta nakonec v mých očích domlel až k mimořádně hnusné, oslizlé a smradlavé trojce. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (9)

  • Ešte v roku 2008 sa plánovalo, že režírovať a zároveň stvárniť hlavnú úlohu by mohol Sylvester Stallone. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama