Reklama

Reklama

Vizionářský režisér snímků Dům tisíce mrtvol, Vyvrženci pekla a Halloween přichází s hrůzostrašným příběhem pěti zaměstnanců karnevalu, kteří jsou v noci před Halloweenem uneseni a drženi jako rukojmí v rozlehlém areálu. Vydáni napospas svým únoscům jsou nuceni hrát zvrácenou hru na život a na smrt zvanou 31. Během příštích dvanácti hodin budou muset bojovat o své životy s nekonečným zástupem vražedných maniaků. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (120)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Od Roba Zombieho jsem ještě neviděl nic, ale všude se potýká s rozdílností názorů a hodnocení. Nejinak tomu bude asi i tady. Pro sprostý slovo a vulgarismy to totiž nejde daleko a snaží se to navodit takovej ten cool dojem. Nápad není nijak zlej, pěkně tam nastupuje jedna vlna za druhou a pořád se něco děje. Masky klaunů, super a přitom není nic jednoduššího. A hlavně levnějšího než nějaký digitální triky. Ale chybělo tomu to R-ko, aby to gore prostě bylo vidět. Protože z toho vyzařovala ta brutální buranská atmosféra, ale kdykoli mělo přijít na věc, kamera stranou a viděli jsme maximálně stříkance krve (na vyjímky). To je zvlášť u tohodle žánru dost na škodu. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Slasherová vybíjená bez většího smyslu, zato s celkem fajn špinavou atmosférou, plejádou relativně charismatických zabijáků a dostatkem krve. Podobné filmy ale mohou silněji zapůsobit jen tehdy, když si člověk oblíbí postavy, což tady opravdu nehrozí. A taky by neuškodilo, kdyby si ten zoufalec, kterého někteří považují za význameného hororového autora, sedl před začátkem samotného natáčení ke stolu a pokusil se napsat scénář. 31 totiž působí, jako kdyby scénář sestával z jedné stránky, která načrtla ústřední nápad, a zbytek se dojel až improvizačně na place. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"31" som si úprimne skutočne užil skoro naplno. Vstupujeme do vynikajúceho úvodu, kde sa nám predstavuje "Doom Head" a má tu vynikajúci monológ, ktorý ma skutočne bral. Potom je tu asi 10 minút, ktoré sú pre mňa dosť nuda, no v momente ako sa konečne dostaneme do hier, tak začína to byť parádna akcia a veľa skvelých momentiek. No viac to plynie z toho, čo sa reálne deje, než z toho, že sa to deje našim hrdinom. Tí sú asi najväčším mínusom tohto filmu, lebo úprimne za seba poviem, že bolo mi absolútne ukradnuté, či sa ktokoľvek z tejto päťky dostane von z tejto situácie. Keby tam zomreli všetci, vôbec by mi to nevadilo. Ale sledovať ich v tejto situácii skutočne stojí za to. Najmä keď sa majú brániť a robia to ako najlepšie vedia. A funguje to. Neviem ani čo viac povedať, lebo film splnil pre mňa to, čo splniť mal. A v rámci žánru to funguje. Fanúšikovia slasherov si prídu na svoje a myslím si, že je to trošku aj náprava toho, čo sa podarilo v tomto roku pošliapať filmu The Girl In The Photographs. Aj keď je asi pravda, že tam mi boli osudy hrdinov ešte viac ukradnuté. Takže určite je "31" lepšia voľba. Čeknite si film a urobte si vlastný názor. Ak milujete slashery, tak si to užijete. Hodnotenie: B ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

Tunajšie komentáre sú k tejto Zombieho sebavykrádačke až podozrivo zhovievavé. Preto - aj napriek obľube "majstrovho" špinavého umenia - udeľujem nekompromisný odpad! Bolo to hlúpe, zbytočné a ešte aj nudné. A namiesto atmosféry na mňa znervózňujúco pôsobil iba smiešne lacný digikamerový vizuál. (26.12.2016) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie mohl napravit letošní Gore nouzi a je překvapením, že spousta vražd jde mimo záběr anebo kvůli zběsilé kameře nejde pořádně nic vidět, za což dávám palec dolů, ale potěšily jiné prvky. Záporáci jsou super teda až na trhlého liliputa opakujícího puta a mierda, ten mi lezl krkem, Schizo-Head a Psycho-Head nabídnou hrátky s motorovkou a výraznější gore,největším překvapením je však Doom-Head, který slizského magora zahrál velmi přesvědčivě a zasloužil by si i sólovku. Plusem jsou skvělé masky, hodně špinavý look, velmi nesympatické postavy, redneck vedle rednecka, tohle mi celkem chybělo, dnes hixploitationy už příliš nefrčí. Z nápadu se však dalo vytěžit mnohem víc, možná to je způsobené snížením ratingu. Ikdyž to je spíš na 3*, tak více Sick Twisted movie zde letos nebyl, tak slabší čtverec dám.Story 5/10, Atmosféra 7/10, Gore 6/10, Vizuál 5/10, Akce 7/10, Napětí 7/10,Humor 4/10. Zábavnost 7/10, Lekačky 0/10. 70% ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • Sid Haig musel odriecť svoju účasť na tomto filme, pretože bol v čase plánovaného začiatku natáčania hospitalizovaný v nemocnici. (beso74)
  • Film bol natočený za dvadsať dní. (FromHell)
  • Ide o prvý Zombieho crowdfundingový (fanúšikmi financovaný) film. (FromHell)

Reklama

Reklama