Reklama

Reklama

Americký Shaolin

  • USA American Shaolin (více)

Obsahy(1)

Prostý dej, ako vo všetkých akčných filmou tohto "BOOM" Kung-fu obdobia. Mladý americký karatista je v oficiálnom súboji v ringu, porazený neférovým spôsobom. Na radu svojho trénera sa vyberie do Číny, kolísky Kung-fu, vyskúšať či ho prijmú, ako cudzinca za učňa v Shaolinskom chráme. I keď sa to cudzincovi doposiaľ nepodarilo, z dôvodu ťažkých skúšok je vo svojom presvedčení neoblomný. Preto musí podstúpiť všetky skúšky. (andykovac)

(více)

Recenze (73)

George8 

všechny recenze uživatele

Žral jsem každou minutu v mládí, žeru to i v současnosti. Reese Madigan v podání amerického shaolina byl výborný. Dostane neskutečně nařezané, až je z toho trapas. On se z toho ale oklepe, půjde za svým cílem, zapíše se do historie Shaolinu jako jediný cizinec. Dostane ty nejtvrdší tréninky a v závěru zamete s tím, který ho tak na začátku ošklivě zesměšnil. Nostalgie, kterou miluji !!!!! Jednoznačně můj druhý nejlepší shaolinský film.. ()

Sign 

všechny recenze uživatele

nevim proč ale tenhle film mě prostě dostal je fakt že je to taky v některých věcech pěkně přetažené za vlasy včetně toho dorozumívání mezi američanem a čínany ale to vem čert bojové akce však ujdou hodněkráte se i zasměji a například jak učí mnichy tančit no prostě do chrámu vstoupí američan a nic o tom neví já ten film furt žeru ()

Reklama

Nix 

všechny recenze uživatele

Dobrá odlehčená béčková kung-fu taškařice s naprosto jednoduchým příběhem, ale dobrými vtípky a přemotivovaným američanem. Ale boje jsou fajn, stejně tak i trénink, který je skoro přes celý film. Škoda, že mi to v době VHS uteklo. Ale nic víc od toho nečekejte, kdo čeká propracovaný kung-fu film ať se poohlédne jinde. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jako komedie z nějaké koleje to celkem funguje. To, že to je chrám a žáci zde trénují kung fu je jen tak mimochodem. Akce je totiž tady hodně mizerná. Je to celé přitažené za vlasy a jediné, co si zaslouží pozornost je první role pro Daniela Dae Kima a celkem sympatický učitel v chrámu. Zbytek stojí za starou belu. ()

Monroe1991 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu jsem vyrostl a rád se na něj kdykoli opět podívám. I když chápu všechnu tu kritiku, rozhodně jsou tu věci, které by se daly a měly vyzdvihnout. Například hudba, humor, krásné čínské prostředí a také ta myšlenka - proměna hlavního hrdiny, který se ze směšného teenagera mění v uznávaného shaolinského mnicha ..... Za tento můj filmový úlet se rozhodně nemusím stydět. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Při zápasu, odehrávajícím se na konci filmu, můžeme mezi visícími vlajkami spatřit i tu českou. (KangKun)
  • V českém dabingu hlavní mnich řekne „nyní je třeba přistoupit k výuce marciálního umění“. Martial Arts samozřejmě v překladu znamená bojové umění. [Zdroj: G.cz] (asdfasdf)

Reklama

Reklama