Reklama

Reklama

Strážci Galaxie Vol. 2

  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
Trailer 2
USA / Nový Zéland / Kanada, 2017, 136 min

Obsahy(1)

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Strážci galaxie 2 jsou v něčem lepší jako první film, který považuji za nejlepší film MCU, a v něčem horší. Akce i humor je v obou filmech naprosto vynikající. Ve druhém díle mi chvilkami, až vadilo jak humor v některých částech tlačil na pilu až se z toho chvilkama stávala parodie na sebe sama. Dále pak příběh měl spoustu much a nebyl tak dobrý jako v prvním díle. Na druhou stranu nám film přinesl nejemotivnější finále i nejemotivnější chvilky v celém MCU. Postavy jsou opět skvělé. Kraluje jim překvapivě Drax a méně překvapivě Yondu, který je v každé scéně prostě epický. Soundtrack opět skvělý. Zkrátka a jasně miluju ten film a nemůžu se dočkat, až ho uvidím znovu. Jeden z mála filmů, u kterého jsem při opouštění kina přemýšlel jestli si hned nekoupím další lístek a nejdu za 20 minut na další projekci 5* 92%

na příspěvěk reagoval Ratemus

 (hodnocení, recenze)

Tady se rodí děti?? Kdy budu mít vlastní já??

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

liskam

pak nejsi pravý chlap a Stallone ti to vyčte, on je na prácku víš, pač je to netáhlo, lenoch a darmožrout 

liskam

liskam (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

:)))) tak to jsem tedy průměrná 192cm a 105kg veliká ženská. Protože děti opravdu neporodím. Stačí že jsem byl u porodu obou mých dětí... :)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

liskam

jop, podle Stalloneho chlap musí porodit děti, jinak neni ten správný chlap, tak to nějak spracuj a běž rodit děti :) 

na příspěvěk reagoval liskam

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

liskam

ty děti musíš poradit, jinak nejsi chlap, a žena je žena modelka ? čtení je pro chytrý a sport je zase.........no to nevim, na to se zeptej Stalloneho 

na příspěvěk reagoval liskam

liskam

liskam (hodnocení, recenze)

Dragovit , Yoshitsune

Řídím firmu, auto, ženu, čtu, sportuju, mám dvě děti je mi 39 a přesto chodim na Marvelovky. Sám nebo s kamarády. (Se ženou chodim na x-meny, ona je má raději) nezáleží na věku, záleží na tom aby človek dělat co ho baví. Ale je fakt že bych nikoho na stražce na první rande nevzal, kor né po domluvě.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jsou psychicky narušení, komplexy z bůhví čeho, možná v reálném životě méněcennost, co já vím, může toho být spoustu.
Každopádně takové lidi fakt nemusím a věřím, že rozhodně nejsem jediný. No nic, jdu na film. Čus :)

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

 však já vím, i Dragovit nám rozumí, přes všechny ty názory musím uznat, že je s ním řeč, to se nedá ale říct o těch dvou idiotech, vlastně třech

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

no já tam byl skoro se samýma dospělákama...jako to že vezmeš kamaráda co miluje hip hap hop na metalovej koncert a jemu se to nelíbí přece nic nevypovídá o kvalitě té hudby...jen takový příklad

 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jak říkáš, není to o věku....je to o tom, co člověka baví a co má rád. Já na tom taky byl v kině a byla tam převážně mladá generace. Dospěláků jsem tam moc neviděl ale to je úplně šumák. Jde především o tu první větu :)

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Dragovit , Hedy

já neřikám že to musí být podle komiksu, jen upozornuji na to že se tak prezentuje a přitom už v MCU jsou Celestiáni kteří jsou stejní jako v komiksu...jinak ano v MCU je asi 90% jinak než v komiksech....hele pořád lepší když 40 letej chlap čumí na Hru o trůny, sbírá komiksy a hraje na kytaru než ženská ve 40 co pořád řeší modu, maluje se jak kurva a musí mít všechno značkové.....poslechni to, je to super

Hedy

Hedy (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak Ego se ve filmu prezentoval jako Celestiál jenže se choval jako virus. Filmy nutně nemusí být 100% podle komiksu. Ayesha je taky kopie Warlocka a ve filmu ho vytvořila. Jinak se mají celestiálové objevit v Thor Ragnarok. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Ratemus

Ty věci jsem bohužel ještě neposlechl, ale stále na ně myslím, jenom v inkriminované době, kdy je proto čas a prostor, si na ně nedokáži vzpomenout, ale mám tady ten seznam pořád na očích. Jsem hrozný, úplně neschopný, ale určitě to bude brzy. :)

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Ratemus

To je dobře, v prvé řadě by měl asi člověk být spokojený sám se sebou a dělat to, co ho baví. To si opakuji neustále. Já sice nečtu komiksy a nesbírám angličáky, ale dělám jiné věci docela podobného charakteru. Například čtu a koukám na Hru o trůny, občas čtu knihy o buddhismu nebo sbírám různé sošky, meditující buddhy, obrázky na stěnu, náboženské amulety ve stříbře  a jiné podivnosti. :D Občas si ale říkám, jestli to takhle je v pořádku, jestli to tak má přirozeně být, jestli jsem už plnohodnotně dospělý, nebo jestli ještě teprve musím dospět. Třeba zůstanu takový natrvalo nebo se časem změním, fakt nemám tušení. Třebai je to jenom nějaká psychická iluze nebo nějaké nezdravé materiální lpění, protože člověk de facto tyhle věci k životu vůbec nepotřebuje. Nemusím přeci přečíst a dokoukat celou Hru o trůny a hromadit u sebe doma další životu nepotřebné předměty, stejně tak vy nemusíte koukat na další Marvely a číst komiksy. Můžeme to zahodit úplně všechno a třeba budem nakonec šťastnější. :)

na příspěvěk reagoval Ratemus

Zek

Zek (hodnocení, recenze)

Dragovit

Nebo ten člověk mohl být divný a proto raději odešla. Těžko říct, když to bylo první rande proč raději nevybral třeba restauraci. Možná to ale byl její nápad na ten film jít. To už se asi těžko dozvíme. Hlavně novinky cz jsou bulvár jak kráva, tam to skoro pokaždý totálně nafouknou.

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Dragovit

Zrovna Strážci Galaxie mají celkem vysoký věkový rozptyl oblíbenosti, takže bych to jako riziko neviděl (já sám mám radši jiné Marvelovky). Navíc musí být ten člověk hloupý, jestli se jí předem nezeptal, zda na to chce jít...

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Ratemus

To vím, každého v jakémkoli věku baví něco jiného. Fandové jsou různí. Přesto je to dost velké riziko, brát na rande naslepo holku do kina na takový film. To je vše.

na příspěvěk reagoval Nevka, Zek

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Dragovit

mimochodem, mně je taky 29, skoro 30, deset let čtu a sbírám komiksy, poslouchám heavy, miluju filmy...kde je ta věková hranice abych se na to vše vysral a začal řešit dospělácké věci prosím tě? .......jinak hele, poslechl sis ty věci co jsem ti poslal?

na příspěvěk reagoval Dragovit, Dragovit

Související novinky

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Sylvester Stallone míří do televize

Sylvester Stallone míří do televize

07.12.2021

Herec Sylvester Stallone, jehož Rocky v roce 1976 vyhrál Oscara, a který má za sebou role v komiksových blockbusterech Strážci Galaxie Vol. 2 a Sebevražedný oddíl a čerstvě dotočil i čtvrté… (více)

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

12.10.2021

Server Deadline napsal a režisér James Gunn potvrdil zprávu o tom, že ve třetích Strážcích Galaxie oficiálně spatříme slavného marvelovskou superhrdinu Adama Warlocka. Co víc, už dokonce i víme, kdo… (více)

Reklama

Reklama