Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Willie a Marcus, dvojice trestanců, specialistů na vykrádání trezorů a bank, tráví vánoční čas tím, že objíždějí velká nákupní centra v převlečení za Santu a jeho elfa s motivací přepadnout všechny obchody po cestě a napakovat se na Štědrý den. Tento plán se však zkomplikuje, když potkají osmiletého chlapce, který se jim pokouší vysvětlit pravý smysl Vánoc... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (631)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Představa santy, co kouří, pije, ojíždí tlusté ženské, machruje za cizím barem, buzeruje každýho blbě čumícího černocha, buzeruje svého malého kamaráda elfa a jeho otec, co ho v mládí mlátil, je docela krutá. Když k tomu přidáte dost tvrdý humor, jednoho liliputána, jednoho tlustého blbečka, starou babičku, "skoro" prázdný barák jednoho milionáře "co odjel na pracovní cestu" a nějakej ten supermarket s šéfem ostrahy, který pozná zloděje už jen podle čichu....Tenhle film je plný slov, které by byli na nově před 22:00 vypípovány cenzůrou avšak to by byla škoda. Velká škoda. Některé vtipy a hlášky mě způsobili záchvat smíchu... Jen škoda, že jich je tolik až někdy působí moc automaticky... Ale B.B.Thornton to je pan herec :)) ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Odpočinková, legračně přisprostlá komedie, která je sice ve svém námětu originální, ale v provedení jednotlivých scének (gagů) poměrně obyčejná. Potenciál byl jistě větší, charismatický Billy Bob sice průměrné hollywoodské pacholky převyšuje, ale na sto procent také nejede. A dráždí mě, jak bez snahy přišel ke sladkému zadečku paní Gilmorové :) Malý buřtík je vcelku zábavný, lilipután taktéž a prostředí vánočních obchoďáků působí překvapivě sympaticky... Takže ok! 7/10 ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Kitay: 1. Nocturne No. 2 in E-Flat Minor, Op. 9 No.2 2. Up on the House Top 3. Jingle Bell Rock 4. Please Come Home for Christmas 5. Papa Loves Mambo 6. Holly Jolly Christmas 7. Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow 8. Deck the Halls 9. Jingle BellsIt Came Upon a Midnight Clear ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně vostrý, je to jedna z nejlepších drsnejch komedii co jsem viděl, hlavně Billy Bob Thornton je úplně nejkrutější, neustále je tam nalitej a fuckuje dětičky a nemine minuta aby tam nevyřvával nějakou dobytkárnu nebo nevopíchal nějakou ženskou, já sem byl naprosto spokojenej, ale někomu kdo nemá rád drsnej humor se to asi líbit nebude. A ještě něco, kdo řikal, že santa nosí dárky? ()

tron 

všechny recenze uživatele

Toto vianočné predpeklie si zaslúži potlesk: Billy Bob Thornton zo Smrtiaceho bumerangu je neskutočný filmový hajzel, ustavične naložený v liehu, cigaretách a nadávkach. Nasáčkuje sa do cudzieho domu, obývaného šikanovaným chlapcom a jeho senilnou babičkou... Svet Terryho Zwigoffa je zabývaný celým zástupom mäsitých figúrok, ktorých vrcholom je takmer vyzlečená Lauren Grahamová zo Žien z rodu Gilmorovcov, posadnutá sexom s Dedom Mrázom. Dodatok z roku 2017: Ale faktom je, že som to videl raz v živote, po repríze som nikdy netúžil a nechýba mi... a dvojka je strašná. Vlastne skôr triler, než komédia. Wtf. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (21)

  • Ve scéně, kdy Santu (Billy Bob Thornton) probudí budík, jsou vedle budíku vidět láhve. Etikety na nich jsou otočeny chvílemi dopředu, chvílemi zase vlevo. (Mr.Hudson)
  • Film s rozpočtem 23 milionů amerických dolarů celosvětově utržil 76 milionů dolarů. (imro)

Související novinky

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

31.10.2015

Billy Bob Thornton se momentálně vůbec nefláká. Loni se objevil v Downeyho Soudci nebo v seriálovém Fargu a letos se po Vincentově světě zastaví ještě v kriminálce London Fields a politickém dramatu… (více)

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Jim Carrey a jeho „prison break“

Jim Carrey a jeho „prison break“

06.06.2007

Všichni ještě pamatujeme časy, kdy Jim Carrey bral 20 miliónů za jednu roli. Dnes hraje ve filmech, jejichž celý rozpočet jen tak-tak dosahuje tuto částku. Jim má buď dobročinné sklony a touží hrát v… (více)

Reklama

Reklama