Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Long Long Time (S01E03)

(epizoda)
  • USA Long Long Time
Z natáčení

VOD (1)

Obsahy(1)

V Billově táboře se objeví cizinec a z obou přeživších se stanou nesourodí spojenci. Joel a Ellie později požádají Billa o pomoc. (HBO Max)

Videa (2)

Z natáčení

Recenze (342)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako heterákovi neposkytnúť žiletku, ale radšej mu vyhuliť brko, lebo dvaja spotení fúzači nalepení na sebe s faldami preskakujúcimi až cez parapetnú dosku domu, to má dneska ten šmrnc, hoci to s dejom nemá ani hovno. Len škoda, že sme neboli viac prebudení a neukázali, že napríklad aj zombíci čísla 0 a 1 úplne vytrhli zo svojich životov a po novom sú všetci nebinárni. ()

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímalo by mě, jestli si ho Neil Druckmann honil jen u psaní scénáře nebo i během sledování včerejší premči. Ale chápu, aby scéna čtení dopisu měla ty správné emoce, museli jsme vidět 30 minut zbytečné kinematografie o postavách, které už do děje, ale ani zhola nijak nepřispějou. Dobře natočeno, ale zbytečně. ()

Reklama

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY! Tahle epizoda mi sedla víc, než předešlá. Byla příběhově spjatější a vyhýbala se hollywoodským klišé (neschopnost mířit, záchrany na poslední chvíli, zapalovač). Jediné, co nechápu je, proč se věnovalo tolik času dvěma postavám, které nakonec zemřely. Chápala bych to u postav, které budou dále zasahovat do děje a tímhle vyprávěním poznáme jejich minulost a hloubku. Když však Bill a Frank zemřeli, příliš nerozumím tomu, proč jim bylo věnováno 80% děje na úkor Joela a Ellie. Myslela jsem, že právě ke druhým jmenovaným si jako diváci máme vytvářet pouto, a ne k postavám, které vůbec nebudou ovlivňovat děj... Každopádně pěkná gay romance. 3*. ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to sa teda podarilo. Vypadalo to už trocha nádejne, že to naberie nejaký dejový vietor do plachát. Pri nástupe novej postavy, stavajúcej si svojské opevnenie okolo obydlia. Ale jeb ono sa to zvrtne na krásne romantickú seancu buzíkov, jejda, fakt silná originálna téma ako hrom. Úžasne vygradovanie, ktoré chytí pri tých plochých postavách za srdce. Nehorázne chladné bez emócii. A tu mladú na Mandovom mieste by som od maximálneho otrávenia len slušne zahrabal medzi tých popravených, fakt des jej prejav. To ako vážne ešte nejakých ortodoxsných toto ešte baví? /20%/ ()

Petroff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MA-SA-KR! Nejlepší postapo love story ever! Chyba v produkci: Města jsou zarostlá, ale naše dvojice jde lesem po vyšlapané cestě... Odkopaní homofobové tady, to je panečku přehlídka "argumentů". Já tu naopak klidně napíšu, že bych si regulérně přál bejt bisexuální. Vzkaz odpaďákům a málohvězdičkářům: "Hele, nikdo vás nenutí na to koukat... pusťte si nějakou Marvel píčovinu a mějte se fajn!"(Už bych pomalu uvítal možnost blokace uživatelů - kompletní blokace, prostě nějaké profily vůbec nevidět.) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (25)

  • Joel (Pedro Pascal) hovorí, že kabeláž na Billovom plote (Nick Offerman) už nemá veľa času a že môže Billovi zohnať hliníkové cievky, ktoré by vydržali oveľa dlhšie. To nie sú len vedomosti preživších; vedel by to z práce v stavebníctve pred tým, ako ho zasiahla huba. (molcan2)

Reklama

Reklama