Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Long Long Time (S01E03)

(epizoda)
  • USA Long Long Time
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

V Billově táboře se objeví cizinec a z obou přeživších se stanou nesourodí spojenci. Joel a Ellie později požádají Billa o pomoc. (HBO Max)

Videa (2)

TV spot

Recenze (342)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Unikátní bromance ve světě plném ruin a utrpení. Křehká, dojemná a nepodbízivá. V prvních minutách to sice vůbec tak nevypadá, ale postupně si vás dva parťáci získají kousek po kousku. Pokud tedy nejsi úplný ignorant a nehledáš za tím něco, co tam není. Je zde jednoduše řečeno vše důležité o smysluplném vztahu jakéhokoliv pohlaví. ()

elanius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkom odvážny ťah naservírovať nám "off-spin" epizódu už ako tretiu v poradí. V hodnotení som celkom rozpoltený, objektívne, jedná sa o emočne vyšperkovanú (Linda Ronstadt) jazdu ale nepríde mi proste fér sa za toto skryť tak skoro na začiatku. Osobne to hodnotím ako produkčný fail, toto sa tak skoro proste nerobí. Inak bavilo. (7/10) ()

Reklama

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To chce velkou tvůrčí odvahu, do seriálu, který, jak jsem pochopila, je hlavně střílečka a hra, kterou z 95 procent pari hlavne muzska cast populace, tak udělat díl o dvou gay typcích (otazkou pro me je, jestli by oba byli ciste  gay i normálním světě, kdy je z čeho si vybirat), co jsou jak nebe a dudy a vytvoří si vlastní svět, který je udrží mentálně normální. Vůbec celý svět Billa „pripéra“ je prostě boží, jak si to umí udělat hezký, ale holt lidský kontakt je lidský kontakt a mít se o koho starat dá tomu životu větší smysl. Za mě moc povedené 😊 ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY! Tahle epizoda mi sedla víc, než předešlá. Byla příběhově spjatější a vyhýbala se hollywoodským klišé (neschopnost mířit, záchrany na poslední chvíli, zapalovač). Jediné, co nechápu je, proč se věnovalo tolik času dvěma postavám, které nakonec zemřely. Chápala bych to u postav, které budou dále zasahovat do děje a tímhle vyprávěním poznáme jejich minulost a hloubku. Když však Bill a Frank zemřeli, příliš nerozumím tomu, proč jim bylo věnováno 80% děje na úkor Joela a Ellie. Myslela jsem, že právě ke druhým jmenovaným si jako diváci máme vytvářet pouto, a ne k postavám, které vůbec nebudou ovlivňovat děj... Každopádně pěkná gay romance. 3*. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K apokalypse netřeba zmutovaných hub, stačí LGBT kvóty...Dobově poplatná nadbytečná vsuvka...Degenerujeme...Tohle nemá s hrou cokoliv společného...Sexuální orientace Ellie byla tehdy odvážným, křehkým a smysluplným inovátorstvím...Teď dostáváme jen otrocký diktát homosexuálního kánonu...Kde je vidět ten obří rozpočet? V záhonu jahod nebo láhvích Beaujolais od Louise Jadota v ceně 11 dolarů za sedmičku? ()

Galerie (22)

Zajímavosti (25)

  • V čase 01:07:00, když Joel (Pedro Pascal) a Ellie (Bella Ramsey) přijdou do sklepa, je v pozadí slyšet skladba „Chains of Love“ od britské hudební kapely Erasure. (Trajektt)
  • V Billovej (Nick Offerman) pivnici Ellie (Bella Ramsey) zistí, že počítač vysiela cez rádio skladby z 80. rokov. Joel (Pedro Pascal) vysvetľuje, že systém automaticky vysiela cez rádio skladby z 80. rokov, ak sa Bill po určitom čase neprihlási, čo vysvetľuje, prečo Joelovo rádio na konci prvej epizódy zachytilo skladbu z 80. rokov. (molcan2)

Reklama

Reklama