Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Napospas (S01E07)

(epizoda)
  • USA Left Behind
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Joel bojuje o přežití, Ellie vzpomíná na noc, která všechno změnila. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (184)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na scénu prichádza Zendaya z Wishu a snaží sa ukradnúť si nielen poslednú noc s Ellie, jej srdce, ale aj väčšinu tejto časti. Darí sa jej to žiaľ skvele až kým nepríde osudový cucflek. Táto časť nič nevyriešila, je to čistý filler ktorý má ukázať čosi ohľadom konania postavy Ellie. Jeden by povedal, že sa dá celá časť proste preskočiť pretože nič nerieši a celá časť je veľkým Flashbackom. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Joel po smrteľnom údere bojuje o život a my sa spolu s Ellie uberáme do minulosti aby sa zistili, ako odhalila, že je imúnna a zrejme odhalila aj svoju sexuálnu orientáciu. Prevedenie: Ten boštek na konci mi vôbec nevadil, vyplynul totiž z deja a vôbec nebol silený. Čo už ale silené bolo je zápletka s obchodným centrom kde každú sekundu čakáte kým sa tá trápna huba rozhýbe a začne sa niečo diať ale ten výstrel do tmy posledných 5 minút to moc nezachránil. Ale emočne to bolo zas veľmi dobre vybalansované a po tejto stránke je iba málo čo vytknúť celému seriálu.  65% ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po třetí úmorné epizodě jsem doufal, že zbytek bude pecička jako ostatní díly, ale bohužel přišel DLC díl, kterej lehce sebere všechny body za nejvíc zbytečnou a nudnou chujovinu. DLC samo o sobě bylo naprostej odpad a nudná pichovina, ale stejně jsem doufal, že to trošku obzvláštní a jako seriálový díl by to mohlo bejt ucházející, ale bohužel je to stejná blbost jako samotné DLC. Snad jsme si tímhle dílem odbyly všechny resty z nudných canon pasáží a už nás čeká jen pořádné finále. Dílů už je málo už takhle to prokládají až moc velkými fillery. Btw LIVINGDEAD už si řekl, že pojede full retard mod? Jako bezcennej ubohej potrat to byl vždy, ale ty jeho recenze poslední půlrok jsou fakt jak z jiný reality. Je ubohý, jak se někdo, kdo očividně neví nic o filmu a seriálu a vlastně jen zvrací na všechny populární věci dostane v žebříčku čsfd tak vysoko. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vedle hromady scenérií zničených měst či zamořených lokací se zase dostáváme ke komornějšímu pojetí, kterak Ellie ke kousnutí přišla. Epizoda je prakticky celá o dívčím „pouťovém“ dovádění, které má zase trochu jiný feeling, ale jednoduše mělo být kratší. Vzpomínky na přežívání ve vojenské akademii i na osudovou noc, která hrdince razantně změnila život. Někomu zřejmě naskočí třetí epizoda, ve které v sobě dva postarší hošani našli víc než jen přátelství. Nejlepší kámoška Riley rovněž patří mezi postavy, které tu prostě jsou, ale dějově se nikam moc neposuneme. Navíc si k ní těžko (za tak krátkou dobu) vytvoříme nějaký vztah. Eskalátory, kolotoč, Mortal Kombat. Flashback jako takový fajn, ale celkově příběh neobohatí. Pak se nicméně dostaneme zpět do současnosti se závěrem, že je v rozvráceném světě (pořád) pro co bojovat. ()

Trešlson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani herní přídavek Left Behind se nedotáhl kvalitami na svého rozsáhlejšího bratříčka a u seriálové odbočky je tomu zrovnatak. ALE ve hře i v seriálu má své opodstatnění a místo a je mi opravdu líto vocasů, kteří nedokážou docenit to, že Bella Ramsey je v poloze Ellie takřka bezchybná a nebo to, že The Last of Us je doceňováno pro svůj příběh a ne pro střílení "zombie". Jinak poslechy podcastů k jednotlivým dílům, kde spolu debatují Troy Baker, Craig Mazin a Neil Druckman skvěle doplňují to, co v epizodách vidíme a doufám, že podcast bude s druhou sérií pokračovat. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • V DLC sa Ellieine flashbacky na Riley striedajú so scénami, v ktorých v súčasnej časovej línii hľadá v opustenom obchodnom centre zásoby na vyliečenie Joelovho zranenia. V seriáli je druhé nákupné stredisko úplne vystrihnuté, pričom súčasná časová línia sa obmedzuje na jeden dom. (molcan2)
  • Ellie (Ramsey) sa pýta Riley (Storm Reid), či jej kúpila dinosaura, čo patrí medzi hádanky, ktoré Ellie kladie Joelovi (Pascal), keď sú na ceste do múzea vo Wyomingu v druhej hre. (molcan2)
  • Tvorca hry "Mortal Kombat" Ed Boon bol zaradením hry nadšený a podobne pozitívne reagoval aj na celý program. (molcan2)

Reklama

Reklama