Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Napospas (S01E07)

(epizoda)
  • USA Left Behind
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Joel bojuje o přežití, Ellie vzpomíná na noc, která všechno změnila. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (184)

kinghome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po třetí úmorné epizodě jsem doufal, že zbytek bude pecička jako ostatní díly, ale bohužel přišel DLC díl, kterej lehce sebere všechny body za nejvíc zbytečnou a nudnou chujovinu. DLC samo o sobě bylo naprostej odpad a nudná pichovina, ale stejně jsem doufal, že to trošku obzvláštní a jako seriálový díl by to mohlo bejt ucházející, ale bohužel je to stejná blbost jako samotné DLC. Snad jsme si tímhle dílem odbyly všechny resty z nudných canon pasáží a už nás čeká jen pořádné finále. Dílů už je málo už takhle to prokládají až moc velkými fillery. Btw LIVINGDEAD už si řekl, že pojede full retard mod? Jako bezcennej ubohej potrat to byl vždy, ale ty jeho recenze poslední půlrok jsou fakt jak z jiný reality. Je ubohý, jak se někdo, kdo očividně neví nic o filmu a seriálu a vlastně jen zvrací na všechny populární věci dostane v žebříčku čsfd tak vysoko. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na scénu prichádza Zendaya z Wishu a snaží sa ukradnúť si nielen poslednú noc s Ellie, jej srdce, ale aj väčšinu tejto časti. Darí sa jej to žiaľ skvele až kým nepríde osudový cucflek. Táto časť nič nevyriešila, je to čistý filler ktorý má ukázať čosi ohľadom konania postavy Ellie. Jeden by povedal, že sa dá celá časť proste preskočiť pretože nič nerieši a celá časť je veľkým Flashbackom. ()

Reklama

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbená postava umírá a divák si říká, co bude dál. Vážně skvělá příležitost přijít namísto toho s tímto teen dramatem o jednom trapném dni v obchoďáku a lesbickým multikulturním experimentování. Epizoda prakticky o ničem a jeden blbej zombík tento k posrání nudnej trapas fakt nezachrání. Tvůrci nějak zapomínají, že má série jen pouhých devět dílů a tak by neměli zhruba polovinu vyplýtvat na zbytečné výplni. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě nepřekvapivě nejslabší epizoda. A jak zdejší hodnocení napovídá, tak jsem se nemýlil. Ve hře bonusový příběh "Left Behind" je sice slabší část hlavního příběhu, přesto jde pořád o dobrou záležitost. Zde je to pořád nadstandartní podívaná, která sází na dialogy mezi Ellie a Riley. Má to pomalé tempo a určitě by to chtělo trochu přidat, ale autoři se snaží o věrnou adaptaci. A já jako fanoušek hry prostě musím tomuhle seriálu trochu nadržovat, protože to dělají opravdu dobře. Epizoda nám krásně vysvětlí, proč Ellie neopustí Joela. A sakra, ten konec mezi Joelem a Ellie mi zahřál u srdíčka. Tahle epizoda je tzv. Ticho před bouří. Ve zbylých dvou epizodách nás čekají ty nejlepší pasáže hry - David (osmá epizoda) a finále. A mě zatím děsí jedna věc. Poslední dvě epizody mají podle mě krátkou stopáž. Osmá bude mít hodinu a poslední bude mít pouhých 45 minut. A už zahraniční recenze mluví o tom, že finále je uspěchaný. Tak prosím, fakt prosím, doufám, že to tak nebude, protože finále musí být síla jako ve hře. Tohle mi prosím nedělejte. Já už se nemůžu dočkat na další epizodu, protože pasáž s Davidem je moje nejoblíbenější ze hry. P.S. Troy Baker is coming! ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O čom to do prdele ešte je? Atmosféra zmizla, najlepší a jediný herec zmizol a ostali len bukvičácke propagandy a tu si niektorí mlsne lížu chlpy z nosa, že čo za mega dielo zase videli? Aspoň, že to bolo cool multirasové! Tá Ramsey mohla hrať akurát chuderu v GoT, ani tam nepasovala, ale ksichtom zapadla. No ale toto už končí všetko, nech si tie vlasy zajebe rovno až od pol temena, že by každý videl to úchvatné polmetrové čelo. Zombíci sú krajší, len škoda, že ich skoro ani neukážu, hoci to nemal byť seriál primárne náhodou o tom? 🤔 A oni vylezú raz za hodinu, asi medvedí spánok. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • Ve 27. minutě, když se Riley (Storm Reid) a Ellie (Bella Ramsey) točí na kolotoči, můžeme v pozadí slyšet skladbu „Just like Heaven“ od anglické kapely The Cure, kterou do instrumentální podoby převedla kapela Rockabye Baby!. (Trajektt)
  • Na jednom mieste v nákupnom centre sa zobrazí plagát na fiktívny film "Úsvit vlka 2". Presne tento plagát je vidieť nielen v hre, z ktorej je seriál adaptovaný, ale na samotný film sa priamo odvolávajú aj Joel (Pascal) a Ellie (Ramsey) v rozhovore. (molcan2)
  • Kľúčenka kapitána Kwonga má vyryté logo červenej labky spoločnosti Naughty Dog, vývojárov videohry. (molcan2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno