Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Napospas (S01E07)

(epizoda)
  • USA Left Behind
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Joel bojuje o přežití, Ellie vzpomíná na noc, která všechno změnila. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (184)

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To snad ne… už po třech minutách mě epizoda vyděsila: to jako bude celá jeden velký  flashback o jogurtu? A ONO FAKT JO! Naprostý vrchol zbytečnosti a čirá esence nudy. Bezkonkurenčně nejhorší a nejotravnější epizoda seriálu. LIVINGDEAD - podepisuji v plném rozsahu. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po třetí úmorné epizodě jsem doufal, že zbytek bude pecička jako ostatní díly, ale bohužel přišel DLC díl, kterej lehce sebere všechny body za nejvíc zbytečnou a nudnou chujovinu. DLC samo o sobě bylo naprostej odpad a nudná pichovina, ale stejně jsem doufal, že to trošku obzvláštní a jako seriálový díl by to mohlo bejt ucházející, ale bohužel je to stejná blbost jako samotné DLC. Snad jsme si tímhle dílem odbyly všechny resty z nudných canon pasáží a už nás čeká jen pořádné finále. Dílů už je málo už takhle to prokládají až moc velkými fillery. Btw LIVINGDEAD už si řekl, že pojede full retard mod? Jako bezcennej ubohej potrat to byl vždy, ale ty jeho recenze poslední půlrok jsou fakt jak z jiný reality. Je ubohý, jak se někdo, kdo očividně neví nic o filmu a seriálu a vlastně jen zvrací na všechny populární věci dostane v žebříčku čsfd tak vysoko. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vedle hromady scenérií zničených měst či zamořených lokací se zase dostáváme ke komornějšímu pojetí, kterak Ellie ke kousnutí přišla. Epizoda je prakticky celá o dívčím „pouťovém“ dovádění, které má zase trochu jiný feeling, ale jednoduše mělo být kratší. Vzpomínky na přežívání ve vojenské akademii i na osudovou noc, která hrdince razantně změnila život. Někomu zřejmě naskočí třetí epizoda, ve které v sobě dva postarší hošani našli víc než jen přátelství. Nejlepší kámoška Riley rovněž patří mezi postavy, které tu prostě jsou, ale dějově se nikam moc neposuneme. Navíc si k ní těžko (za tak krátkou dobu) vytvoříme nějaký vztah. Eskalátory, kolotoč, Mortal Kombat. Flashback jako takový fajn, ale celkově příběh neobohatí. Pak se nicméně dostaneme zpět do současnosti se závěrem, že je v rozvráceném světě (pořád) pro co bojovat. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Left Behind by stála ako kvalitná epizóda pomimo hlavného prúdu seriálu, pokiaľ by bola jediná pomalá oddychovka uprostred dejovo hutného a nadupaného seriálu. Lenže je iba ešte pomalšia ako väčšina epizód a stane sa v nej ešte menej než v predchádzajúcich epizódach. Toto je asi vážne len pre milovníkov seriálu, ktorí tam nachádzajú všeličo možné. Svojim spôsobom ma baví každý pondelok sledovať jednu epizódu, i keď som väčšinou sklamaný. Ako bing watch by bol TLOU pre mňa absolútny prešľap. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozumiem tým, čo dali nižšie hodnotenie. Tento diel bol ozaj trošku bokom a ozaj trošku pomalší. Ale stále to zapadá do konceptu. Podobne ako v 3. dieli tvorcovia ukázali ako sa dá aj v postapo svete zabaviť. A navyše ešte viac to odhalilo motiváciu správania u Ellie. Takže za mňa okay. A k tomu sa tu zjavil jeden kráľovský bonus - Mortal Kombat II. :D Za to majú u mňa tvorcovia pivo. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • Blikání Ellie (Bella Ramsey) baterky v obchodním centru je běžný prvek v herním zpracování, kdy musíte zatřást ovladačem, aby se světlo znovu rozsvítilo. (mikki089)
  • Na jednom mieste v nákupnom centre sa zobrazí plagát na fiktívny film "Úsvit vlka 2". Presne tento plagát je vidieť nielen v hre, z ktorej je seriál adaptovaný, ale na samotný film sa priamo odvolávajú aj Joel (Pascal) a Ellie (Ramsey) v rozhovore. (molcan2)
  • V DLC sa Ellieine flashbacky na Riley striedajú so scénami, v ktorých v súčasnej časovej línii hľadá v opustenom obchodnom centre zásoby na vyliečenie Joelovho zranenia. V seriáli je druhé nákupné stredisko úplne vystrihnuté, pričom súčasná časová línia sa obmedzuje na jeden dom. (molcan2)

Reklama

Reklama