Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 3

Recenze (244)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Proč? Vážně nechápu, proč bylo něco takového natočeno. Nemá to ani trochu příběhovou zajímavost předchozí trilogie. Hlavně to tedy nemá Jasona Stathama, který je prostě nenahraditelný. Ray Stevenson by fajn, měl jednu dvě dobré scény, sem tam to chtělo vypadat docela cool, ale tohle už je něco, co prostě nedovede ničím upoutat. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Kritika: Sejmout ventyl od hydrantu zadkem auta - směšné, zvednout jednou rukou chlapa jako horu - směšnější, skok z vodního skůtru rovnou do auta - ještě větší hrůza. Dnešní filmy se dělají jen kvůli efektům a ne blíže realitě. Na druhou stranu má film skvělou zápletku, dostatek akce a i samotný kurýr byl sympaťák. Některé kousky sice přehnané, ale na dnešní dobu celkem dobré. 75% ()

Reklama

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

ůvodní trilogii jsem nikdy neviděla. V traileru mě upoutal Ed Skrein, protože v GoT mi opravdu chybí a jeho náhrada tak přitažlivě nepůsobí. Nicméně je škoda, že GoT opustil, zrovna tenhle film mu tak velkou slávu určitě nepřinese. Ed je charismatický a jeho britská angličtina byla balzámem pro moje uši, bohužel to jsou jediná pozitiva, která o tomhle filmu můžu říct. Už jen to, že film začíná velmi dlouhým pohledem na Audi nebo že některé další scény skoro působí jako porno s autem místo ženský (např. když se na několika záběrech můžeme kochat pohledem na Audi sprchující se pod proudy vody z hydrantů - režisér si ty záběry asi opravdu užíval) působí dost otravně, zvlášť když jste za shlédnutí toho filmu museli ještě platit. Zápletku ani nemá smysl komentovat. Jestli to je jen prodloužená verze nějaké reklamy na Audi a já to nepochopila, pak je chyba na mojí straně. Jinak ztráta času. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nebýt hezkých exteriérů (míst, ne holek), nestojí to za zaznamenání. Nudný děj, nudné postavy, akční scény naprosto zmatené a zmateně sestříhané (třeba na té lodi v té malé kajutě snad po sobě střílelo třicet lidí, podle střihu, a i když někoho trefili, tak nebylo jasné, kde se tam vzal a proč doprčic stál zrovna v tu chvíli uprostřed místnosti...). ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Akce 7/10/// PLUS: Ray Stevenson, akční výplach, nebo-li oddechovka, nad kterou nesmíte přemýšlet, nenudil jsem se, pěkný ženský čtyřlístek byl fajn na pohled MÍNUS: pro mě již třetí tvář Kurýra a určitě nejméně charismatická (i seriálový Chris Vance je o dost zajímavější), Ed Skrein se spíš hodí na role záporáků než nabušených sympaťáků (proto asi ta role v Rebel Moon)./// Shrnutí: Nechápu proč to je restart, když ten film žádný restart nezpůsobil. Naopak to první Kurýr způsobil start nejen Jasona Stathama, ale i akční podívané na monitoru (psal se rok 2002). Nicméně pořád budu tomuto filmu nadržovat a i když je to ve všech směrech spíš akční průměr, tak jako oddechovka bez návaznosti na předešlé filmy je vlastně docela koukatelný./// Celkem 70%/// ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Okrem Paríža sa natáčalo aj na juhu Francúzska, v meste Nice a jeho okolí. (MikaelSVK)
  • Alternatívnymi názvami snímky sú aj názvy Transporter 4 či Transporter Ignition. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama