Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 3

Recenze (244)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po už tak bídné trojce přichází tohle veskrze sterilní pokračování,které má mnohem blíž k nevýraznému seriálu než k prvním dvěma Stathamovkám.Upřímně doufám,že dojení téhle značky tímhle pokusem definitivně končí.Když už nic,mohla to v tomhle zachránit alespoň akce,ale ta je tady natolik nevýrazná,až běda...40% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nebýt hezkých exteriérů (míst, ne holek), nestojí to za zaznamenání. Nudný děj, nudné postavy, akční scény naprosto zmatené a zmateně sestříhané (třeba na té lodi v té malé kajutě snad po sobě střílelo třicet lidí, podle střihu, a i když někoho trefili, tak nebylo jasné, kde se tam vzal a proč doprčic stál zrovna v tu chvíli uprostřed místnosti...). ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

Neočekávaně nebolestné přežití restartu Muže v Audi, který vejde a neuškodí. Otázkou je, proč to všechno, když původní Kurýr patří díky vizáži, charismatu a bojovnosti pana Stathama k definitivnímu zpracování, které nelze nahradit a omladit, ale jen zjemnit a ztrapnit někým jako je plavčík Ed Skrein. Díky slušné střihačské Delamarreho režii, která zamaskuje neohrabané souboje i Bessonovitý (filmově zkomplikovaný) děj, lze odpustit hercům nadstandardní projev drsňáctví, které vytvářejí za pomoci chraplajících hlasů a nebojácných postojů a divák to dokouká až po dojemný zúčtovací konec. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tradičně tupý scénář, standartní akční scény (oproti předchozímu dílu střihově nedokurvené, ačkoli tentokrát režíroval střihač trojky) a místo Stathama zbloudilý model, navíc zastíněný charizmatem sympatického chlapáka Stevensona. Ale Loan Chabanol je kost a celkově je to v pohodě koukatelné. Mít to silnější finále a zajímavějšího záporáka, klidně bych se nechal ukecat na tři. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Tak jsem byl vcelku spokojenej, po pracovním dni s pár pivkama, popcornem... Asi bych se s nikým do klrve nehádal, že to bylo dobré, ale Ed Skrein byl fajn, skoro buddy chemie s Rayem Stevensonem taky, hezký prostředí jihu Francie, auta, ženský.... Škoda, vyloženě slaboučké režie a slabší choreografie, jinak to mohlo být moc fajn béčko, takhle jenom 5,5/10 ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • V jednej scéne si Frank chladí zničené hánky v ľade po bitke v klube. Ráno už má hánky úplne v poriadku. (ywo666)
  • Okrem Paríža sa natáčalo aj na juhu Francúzska, v meste Nice a jeho okolí. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama