Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (243)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Besson už ztratil veškerou soudnost a jestli opravdu tyhle tupý braky plodí ze svojí makovice, doporučuju se důkladně vysrat na tu tunu hašiše co denně hulí a začít se sebou něco dělat.Scénář je prostě neskutečně odporný a neuctivý shit, který Franka Martina degraduje na hloupého poskoka party otravných štětek a každýmu naletí na špek, jakoby měl v hlavě oloupanou mandarinku.Jason Statham by je při první přiležitosti naložil do kufru a hodil z útesu.Co naplat, že akce celkem ujde a místy opravdu umí pobavit, ale film jako celek je tak strašně imbecilní a urážející původní film a postavu Franka Martina, že nic jiného než odpad se nenabízí.I když sem chvilku přemýšlel nad 2* za akci, ten konec mě jen utvrdil v tom, jak příšerně iritující postavy a scénář Besson zase jednou vyblil na napír a jeden z jeho poskoků bez talentu mu to natočil.Ubožárna.15%. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Kritika: Sejmout ventyl od hydrantu zadkem auta - směšné, zvednout jednou rukou chlapa jako horu - směšnější, skok z vodního skůtru rovnou do auta - ještě větší hrůza. Dnešní filmy se dělají jen kvůli efektům a ne blíže realitě. Na druhou stranu má film skvělou zápletku, dostatek akce a i samotný kurýr byl sympaťák. Některé kousky sice přehnané, ale na dnešní dobu celkem dobré. 75% ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Často chodím do kina i na filmy o kterých vím, že za moc stát asi nebudou. Poslední dobou se snažím být ale spíše vybíravější, na tohle jsem teda nakonec nešel. No, úplně špatný film podle ohlasů, jak tu registruju, to dle mě určitě není. Jen tu jsou dvě hlavní chyby. První, že už je to děsnej kopírak, jak příběhově tak scénáristicky atd. No, není se čemu vlastně ani tak divit – je to přece remake či restart. A ta druhá, hlavní hrdina mě moc neupoutal. Rozhodně nebudu říkat, že byl nějak extra strašnej, ale moc mi k této roli nesedl. Akce je taková stereotypní, nic mě extra nepřekvapilo a nenadchlo, ale byla ovšem natočena dobře. A souboje byly dobré, ty mě bavili. Akce jako celek začala ale už ke konci nudit, což měl za následek i nezáživný příběh. Hudba se ale povedla, stejný skladatel v původní Stathamovské trilogii, který skládal hudbu k dvojce a trojce, takže pohoda. Není to zlý film, ale také nic nového. Dávám s odř.ušima tu 3* pač mě film nějak nepohoršil a neměl výrazné zápory. 1 shlédnutí mi ale stačilo. Tudíž čistý průměr. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Předpokládal jsem, že to bude ptákovina, vypadalo to jako ptákovina a velmi nečekaně to je ptákovina. Nicméně nemůžu se zbavit dojmu, že oproti hodnocení který by bylo asi objektivnější, nebude úplně k prdu subjektivně přihodit jednu hvězdici obecnou. Teda ne, že by to nebyla vocasárna prvního kalibru ne, že hlavní hrdina není necharizmatická nula a, že akce není hrozně rutinní a odfláknutá. Já říkám ano! tohle všechno platí, ale na druhou stranu všichni se tu předhání v tom kdo tu víc vyřve, že Statham je bůh a tohle nedosahuje kvalit původní trilogie. To je teda libovej žvást, ono to totiž kvalit původní trilogie kterou si tu můžete velebit jak chcete, náhodou celkem dosahuje. Pro mě osobně jediným snesitelným Kurýrem je jednička a už dvojku a trojku považuji za téměř nekoukatelnou takže se mi nezdá ten strmý pokles v hodnocení. Jak už jsem tu napsal, tak rozhodně neobhajuji tenhle tuctový stokrát viděný a nepřehledný mišmaš, ale musím to nějak vyvážit, tak tomu ty 2* z milosti pošlu i když nabízí se otázka k čemu je restart série která žádné pokračování mít neměla.25% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Besson s Delamarrem sa rozhodli oživiť ďalší z jeho starších ale o to úspešnejších projektov. Frank dostal krásnu Audinku s meničom značiek, z brusu nový dej ( nie je teda reboot ako reboot ), ocka, ktorý sa baví každú minútu na scéne a krásne zábery na rivieru. Nechápem len, prečo sa neukázala povestná Bessonová bazuka. K deju a k filmu. Ja by som to tak tragicky nevidel. Súboje boli parádne, ( napr ten v disko klube s inštalatérmi ) ženy sa tiež podarili, obsadenie v rámci finančných možností, naháňačky a nostalgická spomínačka na kradnutie auta z garáže nesmela chýbať. Frank si zachoval svoje pravidlá, Skrein je aj pomerne sympatický a s bojovými zručnosťami. Ja som sa bavil celú dobu a čakal som, čo tie blondýnečky ešte vymyslia. A pri rýchlej porovnávačke s Agentom 47 toto vyhralo. Boli by silné dve, ale Stevenson je obľúbenec a bolo vidno, že sa baví. 3 z 5 ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Dej sa odohráva v roku 2010, no vo filme je možné vidieť Apple iPhone 5 (predávajú sa od roku 2013) a vozidlá Audi S8, modelový rok 2015. (m.a.t.o.)
  • Okrem Paríža sa natáčalo aj na juhu Francúzska, v meste Nice a jeho okolí. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama