Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kdo by kdy řekl, že Jean Claude Van Damme bude hrát v příběhu takřka totožném od původního Kickboxera a bude v něm hrát postavu duševního mentora. On, který před dvaceti lety byl ucho největší a právě díky tomu jsem ho měl tak rád. Jenže teď? Mluví jak kdyby to nebyl on. Do toho celý film má na sobě sluneční brejle, které nesundá ani v tom nejtemnějším koutu Asie. Není mu to trapný? Přitom Dave Bautista byl obstojný protivník a Alain Moussi taky docela ušel. Během Van Dammova tréninku se totiž opakovala celá řada situací z původního filmu, během kterých jsem si na toho mlaďáka z Gabonu docela zvykl. Ale tvůrci naštěstí přidali i něco nového, čímž film alespoň trošku zoriginálněli. Dokonce ani akce nebyla úplně zfušovaná. Takže mi z toho vychází fakt, že nejhorší na tomto filmu bylo koukat na Jean Clauda v jeho černých Raybanech. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Největší zklamání na poli béčkových filmů vůbec a to totálně, vedlo toho vypadá Hard Target 2 jako nejlepší akční film vůbec. A přitom film má všechno, nebo se aspoň tak tváří, výborné lokace, takže bitky/příběh se vždycky odehrává na zajímavým místě a fakt se mi líbili. I na tom soundtracku si dal někdo záležet, mají hezký šmrnc a hodí se k zemi kde se odehrává příběh. I ten příběh, je kupodivu docela hezky vyprávěn a slušně utíká. Herci podávají výborné výkony, berte v potaz, že je to akční výplach, takže jejich role dobří vs zlý, sou zahraní na jedničku. A jak tak koukám, teď je zvykem obsadit nějakého herce/herečku kteří se umějí rvát, a obsadit takového člověka do role, kde stojí a čumí, ano narážím na Gina Carano. Je to zase tak nevyužitý potenciál, tak hrozně moc promarněný, Carano je zde v podstatě spíš obětí únosců a hraje takový ten typ holky, co se nechá unést a brečí, že ti zlý a ošklivý pánové ji unesli a úchylně na ni civí. A já se tak hrozně moc těšil, hrozně moc, přímo nepředstavitelně, ale film je zabit akcí, ano tím čím tenhle film má vynikat, je pohřben. Jako na bitky se hezky kouká a některé sou i docela povedené, bitka ve městě, bitka v baru, plácaná s Bautistem. A i sám Bautista ve filmu vypadá jako zvíře, hora svalů, co přetéká agresí a i dokonce zahýbe kozama, to bylo asi pozdrav divákům. Však byť tak vypadá, vůbec se tak nechová, stojí, nemluví, nemrká a pak odejde, je to spíš takový panák. Ale byť se na bitky kouká sebe líp, tak v nich neni cítit zuřivost a divokost, tedy tyhle bitky sou spíš jako taneční kreakce, ze soutěže "Když hvězdy tančí" totální opruz a nuda !!! Neni v nich cítit ta rivalita a to že si dva bojovníci chtějí rozbít hubu. Jak je jenom tohle možné ?? Hlavní hrdina místo toho aby surově a totálně bezohledně, ztřískal všechny záporáky na place, tak tam dělá roznožky, piruety a break dance, hip hop pyčo, joo joo gangsta, už jen chybělo že se chytne za rozkrok a vytáhne si ho až k bradě. Největší zklamání, nejen v tomhle roce, ale i na poli akčních filmů. Všechna naděje tak směřuje k filmu Boyka: Undisputed IV, to je poslední film, který tohle všechno může zachránit, ten film je poslední nadějí. PS : titulky ani nebyli zapotřebí. ()

Reklama

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Není to úplně zlé. Dave Bautista je tu brutální záporák. Van Damme tu hraje trenéra, takže lepší comeback v už x-tém pokračování filmu v názvu "Kickboxer" nemohlo být lepší. Hlavní hrdina už tak sympatický není. To podle mě film strhává spolu s trapnou policíí, která to táhne dolů. Šlo to udělat daleko lépe. R.I.P. Darren Shahlavi ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Koukám většina zatím nespokojená a já nechápu proč. Jasan Bautista není zrovna thajec, takže Tong Po s kulatýma očima může někomu vadit a mohli mu dát trochu jinej look, ale jak tu může někdo psát, že neumí Muay Thai? Safra vždyť Muay Thai trénuje už nějakej ten pátek a ovládá ho. Netvrdím, že na špičkové úrovni ale to ani Michel Qissi. Do filmu to rozhodně ale stačilo tehdy a stačí to i teď. Hlavní hrdina možná vypadá pro někoho až moc šampónsky, ale řezat se určitě umí, JCVD jako učitel absolutně v pohodě a příznivce MMA musí potěšit účast takových jmen jako GSP, Cain Velasquez a Fabricio Werdum, Gina Carano je třešní na dortu, ale nechápu proč jí dali roli, kde nepředvede ani Ň ze svého umění. Akce je ve filmu dost, bitky jsou koukatelné, přehledné a závěrečný boj na život a na smrt pěkně dlouhej, žádná pětiminutovka. To že film vesměs kopíruje originál s tím se snad počítalo, ne? Za mě spokojenost, těším se na další díl a potěšilo mě cameo Qissiho, který ve vězení prohodí na JCVD - Hej, ty mě nepoznáváš? No, kdo z Vás Tong Poa poznal? :-) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

S tímhle filmem mám dost problém. Je to remake nebo pokračování? Pokud pokračování, proč hlavní záporák vypadá stejně jako ten v původním filmu. Pokud pokračování, tak se ptám proč? Film má neuvěřitelně špatné a nesympatické (ne)herce. Nikdo ve filmu neumí pořádně bojovat a když už v něm jednu ze zásadních rolí hraje profík v MMA, bojuje jak máslo, jen aby neublížil hlavnímu hrdinovi. Bojové sekvence jako takové jsou nudné, bez nápadu a špatně natočené a překvapilo mě, jak může někdo v době filmů jako Raid nebo Ong-bak, natočit bitky, které vypadají hůře než ve filmech z 80. let. Celkově jsem chtěl film po 15 minutách odpálkovat s 1* a pustit si něco pořádnýho. Pak se ale objevil Van Damme a já se v tu chvíli naladil na příjemnou nostalgickou vlnu a vyloženě si užíval všechny tréninkové sekvence. Takže ve výsledku, to taková mizérie vlastně nebyla a docela sem si film i užil. Na jedno podívání celkem neškodné. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama