Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Lepší než většina Seagalovek, ale nic to nemění na faktu jak hrozně blbě natočené tohle je. Choreografie hlavního souboje je přímo zoufalá a film svůj nějaký děj (remake se vším všudy, tady není co vymýšlet) ukončí vlastně po 2/3 a potom už nás čeká jen roztáhlý finální fight. Z tohoto je tedy naprosto jasné že jakékoliv vyšší tempo a gradace neexistují. Vlastně netuším proč takováhle bojovka vznikla, když Raid je od ní vzdálen na galaktické světelné roky. Dave Bautista pokračuje v rolích málomluvných tvrďáků. 30% ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Tak to byla krutá zhovadilost. Souboj s Van Dammem byl tak trapnej, že si člověk málek ucvrnk do kalhot jak se smál. Souboj s Bautistou by byl fajn, kdyby se během boje nějak nezvětšoval :) Gina Corano dělala trapné křoví a milostná scéna s Lane obsahovala tři zhoupnutí a konec :D Naprosto otřesné pokračování Kickboxera, který vlastně ani nemyl o kickboxu ale Muay Thay ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

" muay thai a láska nejde dohromady" Sakra to je nádhera!! Tetelim se blahem, protože ze zdejšího hodnocení mi běhal mráz po zádech! Ze strachu, že to nebude béčko, že JC prostě nebude stíhat a bude seschlej, že u toho nebude mít ty svoje frajerský kecy!!!! Tohle je ale fantastico dejavu! Bojová sekvence střídá tréninkovou a Klódík v ciganským klobouku, v brýlích záměrně zakrývající jeho kruhy pod bulvama a v naprosto famózní formě, kterou nemá ani Sly nebo Arnie v tomhle věku, mě bere, jako za starých dobrých časů mladého Tong Poa!!!!! ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Koukám většina zatím nespokojená a já nechápu proč. Jasan Bautista není zrovna thajec, takže Tong Po s kulatýma očima může někomu vadit a mohli mu dát trochu jinej look, ale jak tu může někdo psát, že neumí Muay Thai? Safra vždyť Muay Thai trénuje už nějakej ten pátek a ovládá ho. Netvrdím, že na špičkové úrovni ale to ani Michel Qissi. Do filmu to rozhodně ale stačilo tehdy a stačí to i teď. Hlavní hrdina možná vypadá pro někoho až moc šampónsky, ale řezat se určitě umí, JCVD jako učitel absolutně v pohodě a příznivce MMA musí potěšit účast takových jmen jako GSP, Cain Velasquez a Fabricio Werdum, Gina Carano je třešní na dortu, ale nechápu proč jí dali roli, kde nepředvede ani Ň ze svého umění. Akce je ve filmu dost, bitky jsou koukatelné, přehledné a závěrečný boj na život a na smrt pěkně dlouhej, žádná pětiminutovka. To že film vesměs kopíruje originál s tím se snad počítalo, ne? Za mě spokojenost, těším se na další díl a potěšilo mě cameo Qissiho, který ve vězení prohodí na JCVD - Hej, ty mě nepoznáváš? No, kdo z Vás Tong Poa poznal? :-) ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Největší zklamání na poli béčkových filmů vůbec a to totálně, vedlo toho vypadá Hard Target 2 jako nejlepší akční film vůbec. A přitom film má všechno, nebo se aspoň tak tváří, výborné lokace, takže bitky/příběh se vždycky odehrává na zajímavým místě a fakt se mi líbili. I na tom soundtracku si dal někdo záležet, mají hezký šmrnc a hodí se k zemi kde se odehrává příběh. I ten příběh, je kupodivu docela hezky vyprávěn a slušně utíká. Herci podávají výborné výkony, berte v potaz, že je to akční výplach, takže jejich role dobří vs zlý, sou zahraní na jedničku. A jak tak koukám, teď je zvykem obsadit nějakého herce/herečku kteří se umějí rvát, a obsadit takového člověka do role, kde stojí a čumí, ano narážím na Gina Carano. Je to zase tak nevyužitý potenciál, tak hrozně moc promarněný, Carano je zde v podstatě spíš obětí únosců a hraje takový ten typ holky, co se nechá unést a brečí, že ti zlý a ošklivý pánové ji unesli a úchylně na ni civí. A já se tak hrozně moc těšil, hrozně moc, přímo nepředstavitelně, ale film je zabit akcí, ano tím čím tenhle film má vynikat, je pohřben. Jako na bitky se hezky kouká a některé sou i docela povedené, bitka ve městě, bitka v baru, plácaná s Bautistem. A i sám Bautista ve filmu vypadá jako zvíře, hora svalů, co přetéká agresí a i dokonce zahýbe kozama, to bylo asi pozdrav divákům. Však byť tak vypadá, vůbec se tak nechová, stojí, nemluví, nemrká a pak odejde, je to spíš takový panák. Ale byť se na bitky kouká sebe líp, tak v nich neni cítit zuřivost a divokost, tedy tyhle bitky sou spíš jako taneční kreakce, ze soutěže "Když hvězdy tančí" totální opruz a nuda !!! Neni v nich cítit ta rivalita a to že si dva bojovníci chtějí rozbít hubu. Jak je jenom tohle možné ?? Hlavní hrdina místo toho aby surově a totálně bezohledně, ztřískal všechny záporáky na place, tak tam dělá roznožky, piruety a break dance, hip hop pyčo, joo joo gangsta, už jen chybělo že se chytne za rozkrok a vytáhne si ho až k bradě. Největší zklamání, nejen v tomhle roce, ale i na poli akčních filmů. Všechna naděje tak směřuje k filmu Boyka: Undisputed IV, to je poslední film, který tohle všechno může zachránit, ten film je poslední nadějí. PS : titulky ani nebyli zapotřebí. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Vo filme si vedľajšie úlohy zahrali hneď traja bývalí šampióni MMA najprestížnejšieho organizácie UFC: Fabricio Werdum, Cain Velasquez a Georges St-Pierre. (Patrik200s)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno