Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Pre mňa v pohode bojovka. Kopec akcie. Viac menej sa postavy buď bijú alebo trénujú. Kopec techník. Trochu málo kontaktné, ale nemôžeme mať všetko. Točené oldschoolovým štýlom. JCVD si rolu očividne užíva a ukazuje,že je stále namakaný aj pohyblivý. Škoda že Gina je tam úplne zbytočná. Chudák Shahlavi sa už nedožil premiéry. Ja som relatívne spokojný. To, že to bude hlúpe a plné klišé bolo jasné. O tom je bohužial žáner. Videl som kopec horších béčok s lepším hodnotením. 3* ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem přehnané očekávání, ale na tento kousek jsem se těšil. Původní film, který spolu s Dvojitým zásahem ovlivňoval mé filmové dětství, kdy jsem potají se sousedem koukali na VHS, když byli rodiče v práci. Je fajn vidět MMA šampiony, GSP, Werduma, Velazqueze, jakož to fanoušek tohoto sportu. JCVD si roli nesmírně užívá a je asi to nejpozitivnější na celém filmu. Bohužel hlavní herec Van Dammovi nesahá ani po kotníky, ten byl pro tyto role jako dělaný, naštěstí Bautista roli Tong Poa zvládl solidně a vyrovnává rozpačité pocity. Je neskutečné, jak i přes třicet let zpětně je původní Kickboxer choreograficky jak v soubojích, tak tréningu hrdiny někde jinde, než současný film. Na druhou stranu je těžké překonat takový jednohubku, kult 80. let, kdy byl Van Damme ve vrcholné formě. Ty roznožky ve zpomalovačkách už nepřekoná nikdo......5/10 ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

v 90. tkách byl Kickboxer hit a bojovka mého dětství, na remake jsem byl zvědav, trailer působil vydařeně, bohužel příliš se to nevyvedlo. Hlavní hrdina nemá dostatek sympatii, Van Damme mi zde vůbec neseděl a přišel mi být otravný, jediný Bautista je super, akorát souboje nemají dostatečné grády, je zde sice dost střihů, ale kamera naštěstí neuhýbá, takže to až tak neotravuje, ale divák necítí ten drajv a surovost, jak při jiných akčňácích, takže ani nefandí a souboje neprožívá, což je škoda. Nenudil jsem se, v pohodě se dal film zhlédnout bez pauzy, ale v dnešní době tohle neustojí ani omylem. 50% ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Láska a Muay Thai neidú dokopy." Že dnešné remaky sú väčšinou horšie, než originály, nato som si už zvykol. A aj napriek dvojročnému natáčaniu, pretáčaniu, dotáčaniu a post-produkcii som nečakal, že to s novým Kickboxerom bude až také zlé. No dobre, klamem, trochu som to tušil :). Ale tu proste nefunguje nič. Príbeh je nesúrodý, a tak sa z neho stáva iba trápna a nudná vata, postavy sú buď protivné, trápne alebo jednoducho iba nezaujímavé. No a súboje? Niektoré sú sprasené strihom a pri tých ostatných pre zmenu vidieť, že údery a kopy sú iba propagačné. Takže vo výsledku je jediným zaujímavým elementom filmu starý Žán-Klód, ktorý si svoju rolu vychutnáva. Akurát ma nasralo, že v niektorých scénach hovorí svojím hlasom a v iných je nadabovaný. Asi to chcelo ešte rok post-produkcie k dobru, však pán Stockwell? 20 % P.S.: Gina nemá žiadny fight, svoju hereckú kariéru asi začína brať vážne. :)) ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Kluci z Moviezone snad dostali zdarma trénink s Van Dammem, jinak nechápu, co je vedlo k hodnocení 6/10. Kickboxer Vengeance je neuvěřitelně zbytečný film, ve kterém nefunguje vlastně téměř nic. Tak předně z Bautistova Tong Poa nevychází ani charizma, natož hrůza, maximálně tak zápach z nandrolonového opojení. Moussi, Shahlavi, St-Pierre něco umí, ale to je tu zase Střihač s Kameramanem, alias Skřípač s Hematomem, kteří bojovou akční scénu skřípnou do spárů tety Horskádráhahadr a zbyde po ní jenom modrozelená podlitina. No a Žán Klód tu vystupuje v podivné roli mentora, né že bych mu to nevěřil, ale ty pochcaný sluneční brejle mě fakt srali a on je né a né z té palice sundat. Takovej mistr nemistr, namistrovanej ministr. Choreografie Larnella není špatná, ale není možno si jí užít, neb Skřípač s Hematomem blbnuli jako dva tamaríni o poslední kus švestky. Chceme se účastnit dalšího dílu, který má přiletět hned příští rok?? Režisér LogoTetris naverboval islandské pohoří Bjornsson, americký růstový hormon Shaw a Lorda Raidena. Malou šanci tomu dám :) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama