Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Niekoľko rôznorodých ľudí, bez ohľadu na vek, pohlavie, národnosť, farbu pleti, povolanie či zdravotný stav, sa ocitá v tmavej miestnosti, kde každý jeden z nich stojí v malom červenom kruhu. Uprostred kruhov z podlahy vychádza zvláštny stroj, ktorý vydáva podivné zvuky a šľahajú z neho elektrické prúdy. Koho zasiahne, ten ihneď umiera. Nikto nechápe, nikto ani len netuší, prečo a z akých dôvodov s nimi niekto hrá túto podivnú, krutú hru. Systém je pritom jednoduchý. Vyžaduje "iba" to, aby si prítomní vybrali spomedzi seba jedného, koho stroj zabije. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Představte si, že pro vás někdo chystá obrovské překvapení, dlouho vás napíná, myslím jako fakt dlouho, ne jako já teď, takže musíte snášet dlouhé minuty, ne-li hodiny jeho sáhodlouhý monolog, a pak vám tato osoba předá ono překvapení, které celou tu dobu držela před sebou okázale zabalené ve velikánské krabici................................. A to je konec, chápete? Ta krabice je prostě prázdná, do prdele! ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Malý film s minimálním rozpočtem, který místo do rozpočtu narval veškeré úsilí do ústředního nápadu a scénáře a vyplatilo se. Děj neopustí jednu tmavou místnost a i přesto dokáže zcela pohltit a na malém prostoru rozehrát ohromnou psychologickou hru, která vás donutí sympatizovat s postavami, které vlastně ani příliš neznáte a budete v napětí, koho potká jaký osud. Pravidla hry jsou jasně vysvětlena a boj o život probíhá přehledně a napínavě a argumentování účastníků působí příjemně racionálně a logicky, což je v rámci hororového žánru veliká vzácnost. Jde o veliké překvapení, které si zaslouží vaší pozornost a z minima vytěžilo maximum. ()

Reklama

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Bylo by to výborný, kdyby to nebylo tak zatraceně předvídatelný. Film určitě není špatný. Bude vás to nutit sledovat až do konce, protože každého musí zajímat, co se stane na závěr. Občas jsou i dobré dialogy, hádky (u kterých jsem se někdy dobře zasmál), příběhy těch lidí, dokonce se najdou i patrné zvraty. To všechno je super. Jenomže to celé bohužel kazí to, že většina smrtí byla fakt úplně jasná. To je ta největší škoda. Jiným slovem, až zbytečně moc se s tím srali. Na druhou stranu jsem spokojený s koncem. Kdyby to nedopadlo takhle, tak bych to hodnotil i mnohem hůř. ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola jedna parádna, napínavá jazda cez rôzne ľudské charaktery. Milujem filmy, ktoré sa zaoberajú akýmikoľvek morálnymi dilemami a Circle nám ich servíruje v jednom šate hneď niekoľko. Neočakávajte žiadne násilné, či akčné scény. Circle je totiž sofistikovaná záležitosť, ktorá sa primárne zameriava na psychológiu postáv, ich možný rozklad alebo rozvoj pod vplyvom vypätej situácie a snahy zachrániť sa. Nechcem veľmi spoilerovať, ale obrovský plusový bod za to, ako to v konečnom dôsledku dopadlo a v danom kontexte mi srdce žiada položiť dosť konkrétnu otázku, a teda "Ako by ste sa zachovali VY?" ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že tu boli dobré nápady na dobrý film, len mohli byť ešte trošku viac dotiahnuté správnym smerom aby to fungovalo. Najviac sa mi asi páči, že vôbec nevieme kto je tu hlavným hrdinom a nikdy nevieme kam sa to posunie. Plus niektoré postavy, ktoré majú menej času vedia zo seba aj niečo ukázať a mne sa to páčilo. Páči sa mi lokalita a viem si predstaviť, že možno by to mohli do budúcnosti trošku upgradovať a prípadne urobiť pokračovanie (len aby z toho nebolo Hypercube). Myslím si, že chcelo ísť viac do atmosféry a nerobiť tie smrti tak jednotvárne. Ale celkovo to funguje celkom dobre. Zaujímalo ma kam sa to posunie a záver je celkom prekvapivý. Vidím potenciál, tak dúfam, že nabudúce sa režisérska dvojica ukáže v trošku lepšom svetle. Ale som rád, že som film aspoň videl.Hodnotenie: C ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 28. května 2015 na Mezinárodním filmovém festivalu v Seattlu. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno