Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (769)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ač není čas Vánoc, magický kmet Bobby nezištně napravuje pracovní i partnerské problémy svých nezkušených kolegů. Nebylo by překvapením, kdyby na konci tento Bagger Vance e-shopových hřišť tajuplně zmizel v podvečerním vánku.. Chápu to mezigenerační poselství, ale tohle byla jen utopická sentimentální štětka postříkaná parfémem Voňavá bída. Po čtvrt hodině to ztratilo můj respekt už jen kvůli prostředí, kde se vše odehrávalo (tenhle byznys a pracovní místa, co produkuje, je pro mě hluboko pod uklízením odpadků v parku či sbíráním přejetých koček ze silnice) a nápravu by nepřineslo, ani kdyby si De Niro znovu vyholil hlavu ala Travis Bickle a pomocí Full Metal Xanax ulevil spolupracovníkům od toho obrovského životního tlaku.. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Vedel som, že toto nie je ten typ filmu, ktorý ma bude baviť a nakoniec neprekvapivo nebol. Celý film je sympatický ako De Niro, pekný ako Anne Hathaway a zároveň obyčajne bezstarostný, ničím moc neprekvapujúci ako od Nancy Meyers. Netvrdím, že to bolo zlé, dalo sa to pozrieť a hlavne vďaka obsadeniu som to prežil až do konca, ale aj keď som nečakal veľa, už vôbec som nečakal, že od komédie, komédiu nedostanem. Ale v pohode film na jedno pozretie. 65% - 3* ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Meyers je až příliš velká rutinérka žánru na to, aby natočila vysloveně špatný film. Ovšem místy je to podivování se nad současnou splašenou generací a adorování staré školy už moc křečovité. Ani v jednom okamžiku se to nesesype i díky účasti De Nira, který už sice hrál nerudné dědky, ale v této poloze by ho čekal málokdo. Jeho aura vás přímo nutí uznat fakt, že film rozhodně není ztrátou času. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Klasický film od Myersovej. Prvú hodinu vynikajúco funkčná feel good oddychovka s neuveriteľke sympatickými a uvoľnene zahratými postavami a v druhej polovici, vďaka prepálenej dĺžke nezaujímavá skoro nuda s neuveriteľke sympatickými a uvoľnene zahratými postavami. Hlavnú radosť mám z toho, že DeNiro po rade nedôstojných úloh a výkonov ukazuje, že na to stále má. A z Anne Hathaway raz vyrastie veľká herečka. Slabších 7/10 ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

To opravdové jádro filmu a to nejlepší v něm uvidí jen člověk, který je/ byl v kůži postavy Anne Hathaway. Ten stres, tlak a věčné nestíhání je skoro hmatatelný přes televizní obrazovku. Trefa do černého a v rámci odlehčeného amerického filmového popíku zřejmě vrchol roku. Dechberoucí interakce mezi Hathaway a De Nirem. Škoda slabšího finále. Emoce se konají totiž uprostřed, když to není chtěné, ale bezprostřední. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Když si Jules (Anne Hathaway) vypráví s manželem (Anders Holm) večer v posteli a na klíně jí leží notebook, má v záběrech střídavě ruce na klávesnici a mimo ni. (MrAldridge)
  • Když Jules (Anne Hathaway) přijde do ložnice s MacBookem a otevře ho, je obrazovka otevřena zešikma. Hned v dalším záběru je však zcela rovně. (Marek.Handl)
  • Když jeden ze spolupracovníků zmíní Benovi (Robert De Niro) zpěváka Jay-Z, Ben odpoví, že neví, kdo to je, nicméně jeho manželku Beyoncé zná. To je narážka tvůrců na De Nirovy spory s tímto zpěvákem z let 2012 - 2016 . (hansel97)

Reklama

Reklama