Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Někdo tu chtěl obšlehnout Tarantina a Rodrigueze, ale zapomněl, že pár slušných gore efektů a kvalitní akce nejsou zdaleka všechno a to ani v akčním filmu. Prostřední část je k uzoufání nudná a nezachrání to ani Salma Hayek v jakémkoliv typu oděvu. Jeden z nejhorších ryze akčních filmů za hodně dlouhou dobu míchající x odkazů podpultových braků na zaprášených VHSkách, ale nefunguje to. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Dokud Joe Lynch vymejšlí píčoviny, tak je to paráda (kdykoli se vytáhne granát, je zaděláno na nejlepší scénu filmu) v tom nejnižším slova smyslu. Těžce to padá, když se snaží dělat Tarantina nebo Salma vyrábí hereckej výkon (kde jsou moje kozy?!). Bohužel těchto scén neni málo a jsou tak úmorné, že člověk začne přemýšlet o elementární logice všeho a tady je to už úplně vyřízený. Každopádně takový výbuchy explicitního násilí jsem ani trochu nečekal, takže ke třem hvězdám tumáš ještě malé plus. Je sice na hovno, ale za ty prachy... ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

I když už je paní Hájkové skoro požehnaných padesát, jeden by ani chvíli nezaváhal naplnit jí bez reptání tortillu nebo poslintat fajitas, aniž by se při tom cítil jako gerontoúchyl. Nevím, je-li to dokonalými maskéry, či jí od krku dolů fejkli tím hobitovským softem na trpajzlíky tělo nějaké kozaté třicítky, ale jak se říká, na darovaného koně při honění nehleď. Jen je trochu škoda, že na stará kolena sexuálně apeluje ve filmech, které spíš než grind připomínají něco, na čem si smlsne Otok mozku, když dostane chuť na Mango. Avšak i když je to plné jeblých Japonců, škaredých vyšinutých děvek přestrojených za školačky a logických štěrbin velikosti vjezdu do pískovny, pokud k tomu člověk přistoupí jako ke kapku ujetým a řádně krvavým trampotám katalogové MILFky a přemýšlí u toho čurákem, dá se to vcelku úspěšně přežít až do konce, aniž by vám hráblo a dostali jste pak chuť třeba na Jebnuto: Shitpūden, Kuroshitchuji nebo nedejbože Princeznu se streptokokem. Takže film za dvě a jedna navrch za tu nekompromisně chalapeňovou pichnu. Na závěr bych ještě rád, možná trochu netradičně, podotkl, že i když dávám relativně nízké hodnocení, pořád je to oproti té přihřátými pozéry vyhajpované, trapné, odpudivé a mimořádně nudné pičovině jménem Birdman naprostá dokonalost. Birdman delenda est. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Fanouškům klasických akčních filmů bych to asi nedoporučoval. Je to dost krvavé, dost brutální, chvílemi to nemá daleko do některých hororových subžánrů. Navíc je to hodně bláznivé, ujeté až skoro úchylné. Ale zase má to neskutečně sexy Salmu Hayekovou, která ve svých letech zesměšní i kdejakou dvacítku. Navíc ani neví, jak se nabíjí samopal, přesto tam na prostoru 7x7 metru vystřílí celý gang. Takže ano, bavil jsem se a respektuju záměř režiséra, který chtěl jen masakrovat hlava nehlava a to se mu povedlo natočit celkem obstojně. Potenciál tam však byl mnohem vyšší...55% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ty seriózní city Everly ke své malé dcerce a hysterická zoufalost její úvodní situace ne že by nebyly adekvátní, jen se jaksi dělily o místo s akcí plnou komiksové nadsázky a postavami jak z nějakých japonských "úchyláren". A to prosím na prostoru jednoho bytu a přilehlé chodby k výtahu. Ale kromě haprujícího tempa nešlo o špatný kousek, zejména pro fanoušky jisté prsaté Mexičanky. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Film měl premiéru na festivalu Fantastic Fest 20. září 2014. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Pink studiu v srbském Bělehradě. (Terva)
  • Na začátku filmu je Everly (Salma Hayek) postřelena a má průstřel ma levé straně boku. Poté, co začne uklízet spoušť, si dá sprchu a chystá se převléknout. Předtím si začne ošetřovat a ovazovat ránu na boku. Rána je najednou na pravé straně. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama