Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"ÚTOČIŠTĚ OBČAS LEŽÍ V CENTRU BOUŘE" Nasrat mamacitu Salmičku Hájků, to by si měl rozmyslet i ten největší mafioso! Bo jak téhle sexy latino dračici chce někdo sáhnout na její holčičku, začne takové akční kolotoč, že jednomu lezou oči z důlků :-) tohle je tak ultimativní nářez plný hektolitrů krve, kyseliny, vnitřností a mrtvol, že člověk nemá čas se skoro ani nadechnout a je na konci! Opravdu brutální akční jízda nemající chybu a k tomu SALMA je i na prahu padesátky pořád kus!!! :-) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

To je taková paráda tohle!!! :)) Sice už takových filmů vzniklo víc, ale ten nápad je supr a když si daj tvůrci záležet na postavách a hereckých výkonech, tak je to vždycky velká zábava. Salma Hayek ve velkým bytě čelí přívalu najatých zabijáků, všelijakých individuí, swatu a samotné mafii... A všechny odrovná !! :-DD Po bytě se postupně válejí mrtvoly, krví doslova vymalováno (to mě někdo vysvětlete, proč třeba Expendables 3 bylo "odkrveno" a takovejhle "malej flick" obsahuje GORE scény jak běžnej horor !!??). Navíc Salma je pořád kus a mužský divák nesleduje film pouze dvěma smysly, ale třemi (oči, uši a penis --> proto se nedivím, že film J*A*S*M*A nijak nezaujal, bylo by to proti zákonu přírody ...). Scéna, kdy japonskýmu sadistovi tečou vnitřnosti z huby a břicha na podlahu je k nezaplacení. Stejně tak Salma dostává zabrat jako v mírnějším exploitation flicku. Prostě parááááda!!! Akce, brutalita, krev, skvělej vizual a strašná sranda ... i když notně teda černej humor ... ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Já jsem sadista a tohle je můj masochista...v první půlce nečekaně zábavná a vtipná (i když asi nechtěně) grindhousovská vybíjená,která ovšem ve druhé půlce dojde dech a i přes mnohdy solidní šílenosti se bohužel docela vleče.Na jedno shlédnutí,proč ne,ale nebýt kočkézní Salmy,nepamatoval bych si tenhle kousek déle jak 5 minut...50% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Parádní akční řeznické béčko! Čest skoro padesátileté Salmě Hayek a jejím vnadům, jelikož zde vypadá tak 30 a bezproblému rozkrájí všechny protovníky, kteří se hodlají postavit mezi ní a její dceru. Everly je neskutečně badass hrdinka a podobný akční výplach jednou za čas neuškodí...65% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ty seriózní city Everly ke své malé dcerce a hysterická zoufalost její úvodní situace ne že by nebyly adekvátní, jen se jaksi dělily o místo s akcí plnou komiksové nadsázky a postavami jak z nějakých japonských "úchyláren". A to prosím na prostoru jednoho bytu a přilehlé chodby k výtahu. Ale kromě haprujícího tempa nešlo o špatný kousek, zejména pro fanoušky jisté prsaté Mexičanky. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku filmu je Everly (Salma Hayek) postřelena a má průstřel ma levé straně boku. Poté, co začne uklízet spoušť, si dá sprchu a chystá se převléknout. Předtím si začne ošetřovat a ovazovat ránu na boku. Rána je najednou na pravé straně. (Mydlivoj)
  • Natáčení probíhalo v Pink studiu v srbském Bělehradě. (Terva)
  • Film měl premiéru na festivalu Fantastic Fest 20. září 2014. (Terva)

Reklama

Reklama