Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Stále sexy Salma Hayek alias Everly a její akční gore řežba, která se většinu stopáže odehrává v jednom pokoji a je okořeněná černým humorem. Příběh filmu je naprosto triviální a v podstatě není ani důležitý.Tady šlo prostě o krvavou vybíjenou. Ke snímku Everly musí divák přistupoat s velkým nadhledem a pak je tu šance,že si tuhle oddychovku možná užijete. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Už dvě hvězdy je moc. Je Everly klasický akční výplach?? Určitě. Je to nelogické, nereálné i nudné, je to velmi bezduchá a tupá zábava, což ještě neznamená že pro někoho to není zábava. O scénáři nemluvme, je to jeden velký nesmysl. Salma je bezesporu hezká ženská, nicméně proč vzala v této bezduché blbosti roli, to mi uniká. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kříženec tarantinovky, telenovely a hodně praštěného comicsu. Kdyby ale do křížení nebyla zahrnuta ta telenovela, bylo by lépe, protože pasáže s Everlyinou matkou a hlavně dcerou spolehlivě ničí tarantinovsko-comicsovou atmosféru. Nechápu komu jsou určeny, protože pro děti ani pro citlivky zbytek filmu určitě není. A nás cyniky a milovníky ujetého humoru zase ta telenovelická složka znechucuje a otravuje. Takže film tak trochu pro nikoho. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $163,532▐ béčkový nárez ktorý sa veselo môže radiť k Grindhouse peckám ako Machete či Planéta Teror, Salma Hayek tomu dáva mrštnú šťavu a zo svojím mexickým prízvukom aj exotiku, slušné sústo akcie, krvavých masakrov a nevyhnutnej uletenosti, taká béčková maškrta /60%/ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nakoniec ide o celkom milé prekvapenie a to asi najmä z dôvodu, že sa táto strielačka/sado-maso/rezačka odohráva takmer celá v jednom byte. Prípadne na chodbe a tuším sa raz pozrieme aj k susedom. Takýto štedrý večer prežijete iba v máloktorom paneláku na Slovensku, skôr to pripomínalo rachejtlami Silvestra. Salma to celé bez problémov utiahne, len tých mŕtvol je tu toľko, že to už po čase začne liezť krkom a eliminácia hlavného záporáka mohla prebehnúť trochu inovatívnejším spôsobom. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku filmu je Everly (Salma Hayek) postřelena a má průstřel ma levé straně boku. Poté, co začne uklízet spoušť, si dá sprchu a chystá se převléknout. Předtím si začne ošetřovat a ovazovat ránu na boku. Rána je najednou na pravé straně. (Mydlivoj)
  • Natáčení probíhalo v Pink studiu v srbském Bělehradě. (Terva)
  • Film měl premiéru na festivalu Fantastic Fest 20. září 2014. (Terva)

Reklama

Reklama